Лидл 120 - Октомври

• 141 506
  • 1 837
  •   1
Отговори
# 1 470
Цочето явно ме е чела в темата, защото ми е пуснала 2кг опаковки брашно 650 Two Hearts Маслото уж е намалено, ама пак идва неизгодно, нищо де, не бързам.
И аз взех пуешко, утре ще го правя, награбих и от гулаша от  сърна, че все не го сварвам, бързо свършва.

# 1 471
Скрит текст:
Как са конвектори те ? Искам да взема на майката на миУото ,преди да скове студ и да пали печката на дърва.
Не са нещо уау, нито и като икономия.
Е то каква икономия от такъв уред - включваш в контакта 2 киловата уред и той толкова харчи - 2 киловата Grinning Дали ще е конвектор, радиатор, вентилаторна печка... все тая като консумация. Единствено климатиците са на друг принцип, иначе колкото енергия дръпне от мрежата, толкова ще ви вкара в стаята като топлина.
Приятел си го беше купил същия конвектор миналата година, нещо разочарован остана тогава. Може и на него да му се е паднал дефектен де, но каза че доста градуси надолу е трябвало да падне от зададената температура, че да се включи да дозатопли пак, не бяха 1-2 градуса дето ги цитирахте тук ами говореше за 4-5, та затова си мисля че нещо проблем е имало с неговия. Другото, от което се оплака беше че ако спре токът, дори и за малко да е, после не се включва пак, явно не са му предвидили някаква памет отделно за настройките или не знам и аз. За такъв проблем не помня някой друг да беше споменавал тук. Питах го пак миналия ден, че ги заглеждах и аз, но това последното ме отказа.
Ако трябва да се избира между конвектор, радиатор и вентилаторна печка, определено конвекторът печели като уред, единствено е недостатък ако някой държи да може да си мята по нещо за изсушаване отгоре, тогава си е за радиатор. Иначе другаде конвектор който е над 2 киловата на такава цена почти не се намира, има по-евтини но те са до 2КВ или по-малко, всеки си преценява какво му трябва.
хахаха Joy какви ги развивате... За КПД чували ли сте...
То и ютуята е 2кВт ама..
[/quote]
Чувала съм, представете си... И колко според вас е КПД на такъв уред? Ако е нещо друго, за част от консумираната мощност си върши работата, за останалото отделя топлина, т.е. има загуби. На конвектора или радиатора каква част от мощността му отиват за нещо друго, освен за каквото трябва - нагряване? Електрониката и вентилаторът колкото харчат, само толкова ще отива за нещо различно.
Така де, вярно си е за смях работата, когато някой говори за икономия от такива уреди. Икономията е като го изключиш или намалиш, това е положението. А сравнението на уреди дето нямат нищо общо хич няма да го коментирам, ще вземат да ме модерират.

От коментарите малко по-нагоре явно няма да съжалявам че се отказах да го купувам тоя конвектор, блазнеше ме това че е повече от 2 киловата, обаче явно и тая година са проблемни и ще търся някакъв друг.

# 1 472
Взех конвектор- на много места е надран....Включително и отпред, и отгоре, не просто повърхностни драскотини, има и няколко сравнително леки вдлъбнатини. Със смесени чувства съм- оказа се, че ще е почти невъзможно да го използвам. Когато е включен на силната степен не мога да включа почти никакъв уред в кухнята, токът в стаята (само контактите, лампата си свети) с конвектора и един от контактите в кухнята спират. Joy Двете са уж далече една от друга, обаче явно някак тока им е свързан. Не успях дори да разбера как затопля, за десетина минути с вевтилаторната печка усещам повече топлина. Интересно, че на дистанционното си има бутон за включване, но аз успявах да включа конвектора само ръчно от копчето до дисплея, не ми се струва нормално. Ще се връща, за тази цена надран не си и заслужава. добре, че живея наблизо, че кутията не е никак малка!
Маска взех от ХМ- прилеп, котки нямаше, всъщност, почти нищо нямаше.....Ще си съжалявам за лидълската маска, за парите си беше добра.
Интересно чи е какво се разваля на лидълските везни? Нашите са като нови, със стъклено покритие са.

# 1 473
  • русе
Мога ли да върна кашкавал тяхна марка с неприятен вкус ,но не пазя касова бележка
В срок е , но вкусът😡

# 1 474
Може...кой е кашкавала?

# 1 475
  • София
Аз бих върнала очукания конвектор.

# 1 476
  • София-Младост
Това с връщането на отворени хранителни продукти не го разбирам...
Купих най-после от крекерите(солените бисквитки) на Sondey...бяха ги сложили на място, дето и не поглеждам даже...вкусни са.

# 1 477
  • русе
Bluedino кръгла пита е кашкавала

# 1 478
Някой да е купувал от пуйката на промоция? Как е?
да не бъркаш с патица?

Моя грешка- да патица...Абе, никога не съм я приготвяла..

# 1 479
Купихме конвектора за майката,миУото го е занесъл и включил,каквото такова,има нужда от такъв уред ,нямам време да избирам,надявам се всичко да е наред.Взех и електрическо одеало и съм се проснала сега на него 😜жестоко еее!

# 1 480
  • София-Младост
Екстра е патицата, моята ще изчака киселото зеле...иначе дреболийките ги сварих и вероятно утре една супа ще направя.

# 1 481
Мога ли да върна кашкавал тяхна марка с неприятен вкус ,но не пазя касова бележка
В срок е , но вкусът😡
Развален ли е?
Ако всеки връща храна, която не му харесва, до къде ще я докарат веригите. Thinking

# 1 482
Това си зависи от политиката на магазина. Едно време Активиа предлагаха да върнат парите на недоволни клиенти (за вече изядено мляко - предполагам, че бифидус есенсис не се харесва на всички).

# 1 483
Това си зависи от политиката на магазина. Едно време Активиа предлагаха да върнат парите на недоволни клиенти (за вече изядено мляко - предполагам, че бифидус есенсис не се харесва на всички).

Не, не, беше, че ще върнат парите, ако не действа активията. Ама ми ставаше смешно като си помислех какви доказателства трябва да представят евентуалните недоволни клиенти.  Joy  На мен ми действаше тогава активията и то толкова добре, че подозирам, че е имало и нещо по-разхлабващо в съдържанието от млечни бацили. Сега не ми действа нещо.

# 1 484
Да, наистина - как доказваш, че имаш запек??

П.п. на мен маслините ми действат така, за разлика от киселото мляко...

Общи условия

Активация на акаунт