Лидл 120 - Октомври

• 141 411
  • 1 837
  •   1
Отговори
# 1 650
  • Пловдив

Ще ида да пия един крушов...чай, че се изнервих вече.
Имаше ли в магазина?  Simple Smile

# 1 651
  • Мадрид / София
Купих си машинката за дрехи, но не знам кога ще я сефтосам, че не ми остава време тези дни.
Доволна съм от резултата. Върши работа. Само не знам колко време ще траят батериите, но и в момента нямам много дрехи с топчета, че смених репертуара скоро.
За кражбите- била съм свидетел как една дама си извади един криасан от един блистер и си го изяде. И ме видя, че я наблюдавам, но си замина. Тук (Испания), кражби до 400€ не се считат за наказуеми. Колежки са ми споделяли как възрастни си взимат от ядките, които са в насипно състояние и си хапват докато обикалят в магазина. И не говорим за бедни хора дето нямат какво да ядат.

Последна редакция: вт, 30 окт 2018, 11:25 от Angela61

# 1 652
  • София
Испанци или хИспанци са били? Thinking

В  Г. Делчев (Сф) - дават книги Nature Sunny

# 1 653
Как ползвате бекона, суров мисля се води, в пакетите по половин кг?
Ужасно ми е солен, правих със сметана и броколи, не успяха да поемат солта му

# 1 654

Ще ида да пия един крушов...чай, че се изнервих вече.
Имаше ли в магазина?  Simple Smile

Чай сър Едуард имаше само черен и зелен. Плодов никакъв.

За това взех круша и карамел на лорд Нелсън. Съдържанието е еднакво с този на сър Едуардс.  По-слаб е аромата...като поизстине ще дегустирам и на вкус докарали ли са го като на сър-а.
 Снимки довечера...че моб. нет ми е слаб
..

# 1 655
Вчера бях на смяна.Давахме и книги и точки. Ако днес е спуснато нещо, не мога да кажа,защото почивам .Даже вчера видях,че сме получили още един палет книги. Утре сутрин ще разбера.
На мен ми дадоха точка тази вечер, дори бях забравила за играта.
И аз бях вчера вечерта... за кой филиал става дума?
Изгрев в Бургас

# 1 656
Търтийн, ако пише, да не би да са изтеглили препарата за почистване на тоалетна (розовия ме интересува, но те нали са заедно видовете в кашончето)? bouquet Или ще го заменят с новите антебактериални препарати за които се спомена в темата...? Thinking
Има ли в асортимента малки пластмасови лъжички (като за кафе или малки опаковки йогурт от 125 гр.)? 

# 1 657
Пластмасови лъжици има само един вид и те са като чаени по-скоро като размер. Лъжици за кафе пластмасови не съм виждала - да не е бъркалки? Стоят отзад до салфетките.

# 1 658
Пластмасови лъжици има само един вид и те са като чаени по-скоро като размер. Лъжици за кафе пластмасови не съм виждала - да не е бъркалки? Стоят отзад до салфетките.
Тета, в чужбина съм купувала малки пластмасови- и точно за кафе ги водеха по етикет Laughing Бяха с големина подходяща детето да яде в училище малък йогурт. На мен и затова всъщност ми трябват- когато навън и се налага да хапва нещо което се яде с лъжица. Стандартните пластмасови лъжици не ми вършат работа в случая, ако тези в Лидъл са като чаени може би ще свършат работа. Ще ги погледна. А къде стоят лъжичките- някъде до сламките предполагам? newsm78

# 1 659
  • Мадрид / София
Испанци или хИспанци са били? Thinking
Испанидад (Hispanidad) се водят страните от  Латинска Америка, но Испания, испанци и т. н. са испанци. Няма израз хИспанци.
Но темата не е за това.

# 1 660
  • София
Не е добре да се поставят всички под общ знаменател.
Тук пък гледам вчера... добре облечена двойка да заглежда неща в намаления сектор с меса/колбаси...

# 1 661
Книги и точки си даваме,това в Бургас.
Завръщат се млени бадеми,влиза сладко от бели череши,кокосово мляко и още нещица,които не запомних. Ще дописвам.

# 1 662
  • велико търново
Има ли сладко от боровинки в Лидл? Да става за френска селска торта или друг десерт.
Да има и ми е любимото сладко.
А кое е то? На Родна стряха или лидлска марка?

Докладвам има два вида бурканчета вече. Пише и на двата вида конфитюр от боровинки . Моят любим вкус е от лидалска та марка.Като ми свърши ще пробвам и другото.
Купих два бонбона от насипните излязоха 0.3000 гр. по 9.99 лв -0.30 лв.
Последно ,но не и по важност какви бонбони за Хелоуин без машмелоус?

# 1 663
Да си жива и здрава и ти , и Цончето, че връщате млените бадемки! Те винаги зачезват лятос и късна есен се връщат, забелязала съм го...що така, нямам обяснения
Но сметанката, за сметанката стачка ще вдигаме! Рибата тон и сметанката не трябва да се пипат от асортимента никога!

# 1 664
Аз пък се ядосах, при нас има разпродажба на различни уреди и вчера ММ взел една лед лента за 7 лв. Вкъщи я имаме същата и снощи пуска новата да види дали работи и тя се оказва цветна, а не бяла. На кутията си пише бяла светлина, отивам да я връщам днес и ми отказаха. Не можело да се връщат неща от разпродажба с причина „не ми харесва”, аз има обяснявам, че не е това причината, а че не отговаря на кутията и те не та не. Можело да се връща само нещо, което не работи. И като си помисля, че днес имаше при уредите на разпродажба електрическо ренде за 20лв, за малко да го взема ама след вчера нещо ме бутна да го отворя вътре липсваше основната част която рендосва. Ако някой го вземе после няма да може да го върне сигурно.

Общи условия

Активация на акаунт