Фермата 4 - Съединение - тема 4 (01.10. - 07.10.)

• 38 610
  • 649
  •   1
Отговори
# 345
Нури може да мисли каквото поиска.....важно е че е...
Какво мисли си е негов проблем, но кой го кара да го казва в ефир? Ти примерно приемаш изказванията му като закачка със зрителите (то си е така, но е грубо и противно), но повдигането на въпроса за владеенето на майчиния език от емгантските деца го прие много навътре, и не само ти, разбира се. Защо и това не прие, че е закачка с хора, чувствителни по темата? Едно и също е почти, само дето гаврата с историята ни в ефир е направо престъпна в моите очи.
Ама на това разчитат от продукцията - на сеир.
На историческата игра Нури отсрами отбора си, факт, то и въпросите бяха елементарни, но все пак - учил си е човекът, учехме едно време. Simple Smile Стигаме до досадното, че всичко е по сценарий, включително опитите за провокация на Геша, на които ще видим дали Нури ще се върже, от промото не става ясно.

# 346
  • Другата България
MaskНе ми се спори , не го харесвай, смятай го за лигльо и успех с нацепените батки .
ако имаш предвид мен ... аз нацепени батки не харесвам ... даже са ми гнусни ... вие бяхте започнали темата за Калоян и аз изказах мнение ... не съм казала, че не го харесвам или че друг ми харесва!!! нито съм казала, че е лигльо!!! Няма лошо да тъжиш, но той все пак е знаел къде отива и, че не е за 1 ден! В такъв случай ще е добре някой да го извика на дуел от състрадание , да му направи услуга и да го прати при родителите му!
Няма нужда от толкова удивителни, всички разбраха мнението ти, изказа го многократно.
Надявам се, ще ни го спестиш, поне за Калоян, оттук насетне.

# 347
  • London
Нури може да мисли каквото поиска.....важно е че е...
Какво мисли си е негов проблем, но кой го кара да го казва в ефир? Ти примерно приемаш изказванията му като закачка със зрителите (то си е така, но е грубо и противно), но повдигането на въпроса за владеенето на майчиния език от емгантските деца го прие много навътре, и не само ти, разбира се. Защо и това не прие, че е закачка с хора, чувствителни по темата? Едно и също е почти, само дето гаврата с историята ни в ефир е направо престъпна в моите очи.
Ама на това разчитат от продукцията - на сеир.
На историческата игра Нури отсрами отбора си, факт, то и въпросите бяха елементарни, но все пак - учил си е човекът, учехме едно време. Simple Smile Стигаме до досадното, че всичко е по сценарий, включително опитите за провокация на Геша, на които ще видим дали Нури ще се върже, от промото не става ясно.
Той го казва...след зададен към него въпрос. Не е седнал да държи на всяка цена да води такива разговори, аз само Георги виждам да ги започва тези теми. Ами като го питат, ще си каже.....въпросът е защо го пита? Едно и също от ден първи....ми изкуствено и долняшко ми се вижда.

# 348
Кой попита Нури какво мисли по въпроса? Добре, може някой да го е попитал и да съм пропуснала, във визитката му някой пита ли го по темата?

# 349
MaskНе ми се спори , не го харесвай, смятай го за лигльо и успех с нацепените батки .
ако имаш предвид мен ... аз нацепени батки не харесвам ... даже са ми гнусни ... вие бяхте започнали темата за Калоян и аз изказах мнение ... не съм казала, че не го харесвам или че друг ми харесва!!! нито съм казала, че е лигльо!!! Няма лошо да тъжиш, но той все пак е знаел къде отива и, че не е за 1 ден! В такъв случай ще е добре някой да го извика на дуел от състрадание , да му направи услуга и да го прати при родителите му!
Няма нужда от толкова удивителни, всички разбраха мнението ти, изказа го многократно.
Надявам се, ще ни го спестиш, поне за Калоян, оттук насетне.
имам право да обсъждам всеки от участниците ... това, че моето мнение не съвпада с твоето, не ти дава право да ми говориш така! сега , ако изразя мнение и за онази пияница Христина, пак ли ще ми се нахвърлиш ?
и съм си изказала мнението 2 пъти !

# 350
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Кой попита Нури какво мисли по въпроса? Добре, може някой да го е попитал и да съм пропуснала, във визитката му някой пита ли го по темата?
Аз също не помня някой да го е питал. Е, може би Ивайло, когато бяха седнали да се изясняват, но това стана постфактум. А обосновката на Нури - "Убеден съм, че е така", казано от някой, неприсъствал на събитията, е просто смехотворна и абсурдна.

# 351
  • London
Продуцентите са го попитали, те и заради това са го избрали общо взето. Естествено, че след като на кастинга са го попитали....и е отговорил какво мисли са сметнали за пикантно да го пуснат във визитката. Но в самото предаване вече....Жоро го пита ами....3-4 пъти поне, едно и също. На мен лично ми е досадно и ми е все едно какво мисли Нури по темата, всеки може да си мисли каквото поиска....както казах за мен други неща са по-важни. Ето сега във промото Жоро.... -Добре ти не мислиш ли, че обиждаш българите като казваш, че е нямало робство? И го гледа и се прави на интересен. Преди това пак той беше подхващал темата още по време на фермерството си. Мисля, че й водещия уроците по история....също я беше започвал и той беше питал Нури по време на урока това и онова. Нито веднъж не чух Нури да изгаря от желание да разговаря на такива теми.....нито да убеждава някой във вярването си.

# 352
Ензим, много те подкрепям. Помаците са българи,изповядващи исляма. Но, от лични впечатления, те се правят по-турци от турците (турски не говорят). Като му се опънаха всички на Нури,би отбой. Все ми е едно от къде и как е тръгнала темата.

# 353
  • Разпиляна във въображението
Ще видим довечера как ще се стигне до тези въпроси към Нури.

# 354
На мен пък ми стана някак мило снощи за Калоян.И защи да не му е мъчно за родителите му.Аз нищо лошо не виждам, още повече ако се отделя за първи път.
Дошъл е на хиляди километри , сред непознати в изолирана среда.Доста по големи и по.зрели от него изтрещяват.
И пи добре да пророни сълзи за близкте си от колкото като миналия сезона- як рев на ратайския бряг заради раздяла с " любимата" която е на 10 метра от теб.

# 355
Нури много добре знае как ще реагират на изказванията му повечето българи, поне християните, които са мнозинство. Ако не е изгарял от желание да ги казва, е могъл да си замълчи.

# 356
  • London
Нури много добре знае как ще реагират на изказванията му повечето българи, поне християните, които са мнозинство. Ако не е изгарял от желание да ги казва, е могъл да си замълчи.

Това само говори, че е решил да бъде себе си.

Достатъчно са участниците, които правят нещо само, защото смятат, че такъв образ би се харесал навън и без Нури да казва политкоректно каквото публиката иска чуе.

# 357
И от мен вдигнат палец за поста на Тари за Калоян.  Peace Специално минах на новата версия за да го харесам.  Peace

# 358
Защо бързате да коментирате нещо показано в анонс и изцяло извън контекст. Чакайте да мине довечера, че да видим какво е провокирало диалога. Като цяло според мен всеки участник го нашишкват от продукцията да си държи на неговата "краставичка", за да има плод, тъй де, зеленчук, за конфликти и спорове и ние тука да цъкаме с език. Дали Жоржи, дали Нури...Все таз. Караньота в лицето на Гери изгуби опонент по темата със сърпа и чука. Сега докато Нури е там, ще му се присещат през ден за теорията с "помагачите".
Калата според мен гледа да не афишира, ако е мормон, защото ще го погнат, че е сектант. С него обаче май няма много кой да спори на тема религия, защото в групата не виждам някой отявлен православен християнин. Иначе и някой мормон да се впусне в разкази от 1001 нощ пред ортодоксални христиени, пак биха го гледали изпод вежди, както патриотите гледат Нури.

# 359
Е, хубаво, Ла Катрала, щом приемаш антибългарската пропаганда в ефир като "да бъдеш себе си" (това тъй модерно клише, което ми е много смешно), твой проблем, спирам по темата, няма смисъл.

Общи условия

Активация на акаунт