Фермата 4 - Съединение - тема 4 (01.10. - 07.10.)

• 38 644
  • 649
  •   1
Отговори
# 330
  • Sunshine state
И за мен е неестествено 21 годишен мъж да плаче така за родителите си и то за пореден път. Не е негова вината, а на майка му и баща му.

# 331
На мен пък ми е естествено 21 годишен да тъгува за семейството си, обратното е плашещо. В изолираната среда на фермата дори сълзите са обясними. Я поживейте в студ, с много работа навиквани от почти всеки .... Калоян е живял до сега в защитена среда, единствено дете,  в обкръжение на строг християнски морал.... говореше за съучениците си Там, че се женят рано и затова има повече приятели Тук. Хич не е мормонско семейството им, просто са сплотени и по необходимост. И тук има деца като него , присмиват им се, че са нърдове, смотаняци.... И все пак да му признаем, че е набрал кураж да се включи в състезателен формат. Пък и да са мормони - какво ? Да им лепнем клеймо на челото ? Тяхна си работа , не ми пречат, а на бг православието колкото му вредят собствените синод и митрополити , никой не може повече .
Нури постъпи многопластово хитро, като посочи Роман - защити Калоян и Симеон, призна си, че му е минала мисълта да не дръпнат Лили на дуел... и до там. Без да е отборен играч и да се кълне в "отбора" направи най-доброто за него. След сливането кой когото хване Mask
На Цецо не му достигал въздуха, коментираха Роман и Хриса , ама знае ли човек ? Искам Роман да дръпне Караньота и да го разкара, писнА ми от изказванията му като последна инстанция.

# 332
  • Другата България
Мравчица, не знам с кой си си писала кой е твой човек....ама със сигурност не е било с мен.
С мен беше. Peace Когато потребителката каза, че в темата има агресия /аз я помолих да конкретизира какво и кого има предвид - така и не получих отговор/. Затова и не смятам да се обяснявам отново точно какво съм искала да кажа - тогава го направих, който чел и разбрал, разбрал.
Сега, чудя се кое е по-добре, или по-скоро кого е по-добре да гледаме - джибрата или Филиповския ром. Еднакво чувство оставят и двамата у мен. Mr. Green Sick Sick Sick И не спирам да се чудя как е възможно точно тези двамата да са любимците на продукцията, това е направо безумно. Тотално падение този сезон, ако така продължават следващия им няма и да го отразя. Манталитетът на ромЪТ сте го обсъдили - нямам какво да добавя, съгласна съм с всяка една дума, казана по негов адрес. И грозен и беден речник, получава се както понякога тук във форума - като няма какво да кажеш смислено като аргумент на опонента си, започваш с персоналните обиди. Грозна гледка са ми двамата с Митко, голи до кръста, с увиснали телеса и шкембета. Sick Stop Анти мъже, гнусно и противно за гледане. Да става студено по-скоро и да не ни го причиняват повече, че кошмари сънувам след това.
Никаква изненада няма от поведението на Роман - скатавка си беше, така и си остана, така и ще бъде след дуела ако спечели. Продължавам да си мисля, че може да избере Александър за съперник, да видим. Нури не го избра за дуелист защото е глупав /както някой отбеляза по-напред/, или пък защото се е поддал на манипулациите на джибрата. Несериозно е да смятате така. Това решение беше взето от него още преди да стане фермер. Grinning

Нури постъпи многопластово хитро, като посочи Роман - защити Калоян и Симеон, призна си, че му е минала мисълта да не дръпнат Лили на дуел... и до там. Без да е отборен играч и да се кълне в "отбора" направи най-доброто за него. След сливането кой когото хване Mask
Peace newsm10
Какво още...алфа мъжкари имало този сезон. hahaha smile3532 newsm62
Смех, смех....

Последна редакция: чт, 04 окт 2018, 13:53 от Merri_An

# 333
  • London
Гледах промото и почва да ми писва с това турско робство. Забелязвам, че Нури не държи да започва такива разговори, но противният Жоро, който вече  брои финалните нули от наградата нарочно захваща тези разговори с цел излагане на Нури пред масовия зрител, да е сигурен, че той няма да е претендент за наградата заради убежденията си. За мен е отвратително това, Нури може да мисли каквото поиска.....важно е че е работен и винаги в помощ на околните, не е лош човек. Адски противен ми е Жоро, ама адски.....той за робство ли е влязъл да говори и за емиграция или да се учи на фермерство? По-скоро за едни нули....артиста Димитър 2. Не намирам разлика.....

# 334
  • Другата България
Напълно съм съгласна с мнението ти и за Жоро, и за Нури.
Категорично Георги не го харесвам.

# 335
  • Вестерос
Съгласна съм с Тари за Калоян!!

# 336
На мен пък ми е естествено 21 годишен да тъгува за семейството си, обратното е плашещо. В изолираната среда на фермата дори сълзите са обясними. Я поживейте в студ, с много работа навиквани от почти всеки ....
на 21 години аз заминах с познати на бригада в америка за 5 месеца ... казвам познати, не приятели Wink и даже трябваше да се прибирам сама ... мога да твърдя, че средата беше донякъде изолирана ... точно в такива моменти порастваш, вярно е че е трудно, но така се учиш, стискаш зъби и това, ако ти се плаче все ще намериш едно местенце сам да си поплачеш, а не да хлипаш пред всички

# 337
  • Варна
Може просто да е по-чувствителен.

# 338

Грозна гледка са ми двамата с Митко, голи до кръста, с увиснали телеса и шкембета. Sick Stop Анти мъже, гнусно и противно за гледане. Да става студено по-скоро и да не ни го причиняват повече, че кошмари сънувам след това.

Hands Thumbsup

elle.n, не е хлипал пред всички. Тия с камерите само търсят такива моменти за да ги излъчат.  
И аз съм се отделяла и аз съм поплаквала ... просто не бях в предаване  Satisfied
Не знам какви 21 годишни сте срещали, но всички млади хора с които работя са леко неориентирани, всички разчитат на семействата си и ако не са от тук, бързат да хванат автобуса.  

# 339
  • London
Според мен Калоян просто съзрява по-бавно....дали от средата или семейната обстановка, не знам.... , но прилича на 13 годишен, не на 21.

# 340

Грозна гледка са ми двамата с Митко, голи до кръста, с увиснали телеса и шкембета. Sick Stop Анти мъже, гнусно и противно за гледане. Да става студено по-скоро и да не ни го причиняват повече, че кошмари сънувам след това.

Hands Thumbsup

elle.n, не е хлипал пред всички. Тия с камерите само търсят такива моменти за да ги излъчат.  
И аз съм се отделяла и аз съм поплаквала ... просто не бях в предаване  Satisfied
Не знам какви 21 годишни сте срещали, но всички млади хора с които работя са леко неориентирани, всички разчитат на семействата си и ако не са от тук, бързат да хванат автобуса.  
щом ги излъчват, значи ги е имало!
честно казано не съм виждала до сега някой на 21 да реве така ... на 28 съм и имам близък поглед над нещата ... по присъщо е да се правят на велики и вървежни , но не и на ревльовци

# 341
Миналата година гледахме един 30-годишен такъв ревльо Sob, ама там причината беше друга - далеч по-основателна. Satisfied

# 342
  • Другата България
щом ги излъчват, значи ги е имало!
честно казано не съм виждала до сега някой на 21 да реве така ... на 28 съм и имам близък поглед над нещата ... по присъщо е да се правят на велики и вървежни , но не и на ревльовци
Thinking И? Какво като ги е имало? Какво, като ти не си виждала? Ето, сега виждаш, не е чудо невиждано и нечувано, това ли е най-фрапиращото в предаването - че едно момче тъжи за родителите си? ooooh!
Миналата година гледахме един 30-годишен такъв ревльо Sob, ама там причината беше друга - далеч по-основателна. Satisfied
hahaha От клавиатурата ми го взе, тогава сигурно нормално е било за госпоЙцата.

# 343
MaskНе ми се спори , не го харесвай, смятай го за лигльо и успех с нацепените батки .

# 344
MaskНе ми се спори , не го харесвай, смятай го за лигльо и успех с нацепените батки .
ако имаш предвид мен ... аз нацепени батки не харесвам ... даже са ми гнусни ... вие бяхте започнали темата за Калоян и аз изказах мнение ... не съм казала, че не го харесвам или че друг ми харесва!!! нито съм казала, че е лигльо!!! Няма лошо да тъжиш, но той все пак е знаел къде отива и, че не е за 1 ден! В такъв случай ще е добре някой да го извика на дуел от състрадание , да му направи услуга и да го прати при родителите му!

Общи условия

Активация на акаунт