VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 4 /01.10.- 07.10.2018/

• 127 726
  • 4 346
  •   1
Отговори
# 165
Гей-ят, който аз познавам е по-добър от гей-ят, който ти познаваш. Ххаххаха.

# 166
  • София
Е сега пък "има жена да бие" Плачков. Прекалено е това. Като чета постовете за гейовете, мъжете, мъжкарите и мишкарите всички пишат едно и също, но с различни думи. Това, че едни не одобряваме поведението на Кулагин, не означава, че одобряваме това на Ванко или твърдението на Петко за мястото на жените. Вижте Ричи е друга бира. За него или добро, или нищо.

# 167
А пък да излезеш и да се правиш на ни лук ял,ни мирисал...какво е? Че да не го определям аз Flushed То енергия и роса по Плачков. Здрав да е,да си гледа семейството. И предложение имал и колко щяло да ни е интересно,ръйш ли... Самозабравила се работа с приспана съвест, удобно напомпано самочувствие от рода и жена...Омраза бил видял. И аз. В него.

# 168
  • София
Много ми ми се иска да дам отговор в анкетата, но нямам желание, защото ми липсва една червърта позиция като отговор на въпроса: "Дали Кулагин ще промени положително отношението си към съквартирантите в Къщата?"

1. Да
2. Не
3. Не мога да преценя
4. Мисля, че не, но изпитвам ужас, че може би да. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 169

4. Мисля, че не, но изпитвам ужас, че може би да. Stuck Out Tongue Winking Eye
Сакън! Joy

# 170
  • София
Мен пък най- най-най противен ми е Наско!
Няма друга такава куха лейка между участниците, няма!

Нещо подочух в промото, че някой си се оправдава като "жиена". Сигурно говори за Кулагин, ама как смее да обижда на "жена"?

# 171
Това "жйени" и аз го чух, според мен беше по адрес на Ева и Божана, които коментираха че Кулагин е нов човек.

# 172
  • sofia
Започва!
Дано не го проспя отново...

# 173
Добър вечер!
Чакам Диона да излезе.Stuck Out Tongue Winking Eye

# 174
А, ето - прочели са мисията Женско царство - мъжете ще слугуват за малко Simple Smile

# 175
Айде двете рибки се намериха Simple Smile
Добре са като двойка.

# 176
Я го виж ти Ричко. Heart EyesJoy

# 177
Мис Софиаа що се прави на мъж hahaha

# 178
Комбинация Рози и Ричи ми се струва гнусна.

# 179
Той още в началото почервеня целият, когато другите мъже разпитваха Рози за гаджето й германец... Обаче, тя не е ли с десетина години по-възрастна? ))

Общи условия

Активация на акаунт