VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 4 /01.10.- 07.10.2018/

• 127 112
  • 4 346
  •   1
Отговори
# 2 145
  • Варна/Лондон
Мира на колко години е? С филъри и какво ли не в лицето, пак изглежда супер изморена и състарена.
Давам и към 52-53, без да преувеличавам , на толкова ми изглежда жената.

# 2 146
  • Някъде в Матрицата
Обичала да се закачва 😂
Понякога й било приятно снощи 😄

😂😂😂😂
Изражението на Рози каза всичко за усещането под завивките. 😂😂😂

# 2 147
Рози много ми олекна след тази сцена.
Сега Ричи неиска и да и слугува даже Joy

Ами няма да иска. Такива диви селяндури нямат грам уважение към жените по принцип, а към лесните и минатите - съвсем.

# 2 148
Всъщност, тя може и да номинира Кулагин, защото си мисли, че той няма да излезе (нали се убедиха, че има "огромна" подкрепа). Но все пак изглежда грозно.

# 2 149
Обичала да се закачва 😂

Вече и вярвам, че българсия не и се отдава.
Само са се пипали, както спомена Кулагин сутринта.

# 2 150
  • Испания
Обичала да се закачва 😂

Понякога, я. Когато се е надявала на нещо, а се оказало едно голямо НИЩО.

# 2 151
Туй утре ще  го търся, излагация тотална от това, което прочетох набързо.
Заявявам публично, че се отказвам от блока и от пърженето на мекици, не го ща тоз.
Ще пия чаша вино, да удавя мъката си от мекицата и урааааааа, няма да ме водят в на Петко кръчмата.Joy

# 2 152
  • София
Всъщност, тя може и да номинира Кулагин, защото си мисли, че той няма да излезе (нали се убедиха, че има "огромна" подкрепа). Но все пак изглежда грозно.

Според мен тя изобщо не разбра каква е идеята на Кулагин. А той я предупреди предния ден, че има идея какво да направи, за да остане тя в къщата, но явно момичето няма капацитет да свърже двете неща

# 2 153
Ричо е като едноклътъчно и може би сценаристите са съзряли в него потенциален ''любовник", за да не е мираж сексът в Къщата. Явно е имало уговорка да пипа някоя девойка под чаршафите. Иначе не намирам логика в участието му във ВИП Брадър.

# 2 154
Той Ричи да не мислите, че знае къде и какво да пипа? Има нещо дебилно в него. Пък като сексуален обект грам не мога да го възприема с тез къси крачета и странни рамена (зелено човече) Изложи се Розито с тия закачки.

# 2 155
Не хванах цялото "спане", та някоя добра душа да каже станА ли работАта или Ричи нищо не свършИ?
Последното.

# 2 156
Какво ще е общото име на новата звездна двойка? Предлагам Ричмари.

# 2 157
  • София
Обичала да се закачва 😂

Понякога, я. Когато се е надявала на нещо, а се оказало едно голямо НИЩО.

Joy

# 2 158
За мен в кадъра под завивките категорично е Божана, а след като разбрах, че са спали задължително слуги и господари ми стана ясно кой е до нея, то се знае от мисията. А и като подмениха клипа съвсем светнаха нещата. Това не е Рози, а Божана явно е спала с Петко така че.....

# 2 159
Явно, но... няма да покажат.

Общи условия

Активация на акаунт