VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 4 /01.10.- 07.10.2018/

• 127 124
  • 4 346
  •   1
Отговори
# 2 160
Ричо вече не е смешен,а дразнещ елементарен индивид с нереална самооценка,и с големи претенции.От най-лошият вид простаци!

Последна редакция: ср, 03 окт 2018, 23:14 от *Амбър*

# 2 161
  • Испания
За мен в кадъра под завивките категорично е Божана, а след като разбрах, че са спали задължително слуги и господари ми стана ясно кой е до нея, то се знае от мисията. А и като подмениха клипа съвсем светнаха нещата. Това не е Рози, а Божана явно е спала с Петко така че.....

Не думай!

Не съм и имала съмнения за глупостта на РозмариН, когато мълчеше /и го писах/. Ама като си отвори устата, се разсейват всякакви съмнения.

# 2 162
За мен в кадъра под завивките категорично е Божана, а след като разбрах, че са спали задължително слуги и господари ми стана ясно кой е до нея, то се знае от мисията. А и като подмениха клипа съвсем светнаха нещата. Това не е Рози, а Божана явно е спала с Петко така че.....
Това което показаха преди малко бяха Ричи и Рози. Иначе отделно и Божана може да е правила нещо, но не го показват.

# 2 163
Хахах, казА минимум 10 пъти, и веднъж моята любима дума "преценям". От днес съм фен на ББ.
Ричко ще стане милионер, как няма. Ето, и Тръмп е милионер, даже и президент. Има надежда и за него.

Че какво общо имат Ричи и Тръмп?

П.С. Рози има стратегия да победи във ВИП Брадър. Хитрушка е тя. Simple Smile )))
Е, как какво ощо има? И двамата са си доста прости.

Ричи е прост, да. Но за Тръмп определено не съм съгласна.

# 2 164
  • Испания
Ричо вече не смешен,а дразнещ елементарен индивид с нереална самооценка,и с големи претенции.От най-лошият вид простаци!

Той си е такъв от самото начало.

# 2 165
  • софия
Нарочени плиткоумни известни никому 'плейбои' има във всеки сезон. С тех ББ може да се гаври както си иска.

# 2 166
  • София
Държи  се нагло Ричко щото знае, че не може да е номиниран. Ама тази седмица дано да му е за последно.

# 2 167
  • Тра-ла-ла
Ричко сега се усети да се прави на мъж Crazy По някакъв заучен патриархален начин. Сигурно си има лист с топ 10 на най-мъжките поведения и си ги прочита чат-пат.

# 2 168
  • София
Добре де, брадъра защо не прави забележка на Ричард, че не изпълнява мисията?

# 2 169
  • София
Е щом питаха Роузи и не отрече, значи е била тя. Не вярвам за Божана.

# 2 170
Добре де, брадъра защо не прави забележка на Ричард, че не изпълнява мисията?
Щото не е Кулагин.

# 2 171
Скрит текст:
Това което показаха преди малко бяха Ричи и Рози. Иначе отделно и Божана може да е правила нещо, но не го показват.

В клипа, който изтриха си беше Божана, по всяка вероятност с Пепи.

# 2 172
Имало е в две легла шушушакане.  Тогава.Просто са изпуснали неправилното.

# 2 173
Роузи беше лакирана, но сцената с целувката не я видях. Може да съм пропуснала, ако са я дали набързо.

# 2 174
Все повече се убеждавам, че сцената на Ричко и Рози е режисирана за да прикрие Божана и Петко. Иначе двама души дори само да са се натискали не могат да се държат така.

Общи условия

Активация на акаунт