VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 4 /01.10.- 07.10.2018/

• 122 831
  • 4 346
  •   1
Отговори
# 2 625
Може просто да са объркали анонса и видеото Grinning Да не е пък чак световната конспирация Grinning

# 2 626
Майката на Наско как ли се чувства като гледа сина си с Мира?

Като излезе Мира, ще я причака и ще й спретне един скандал, защо се занимава с деца?! Нали е плюла така Мария Илиева, била педофилка и т.н. Щото НаситУ е на 14.

# 2 627
Не знам, аз не виждам конспирация.

# 2 628
За мен това е Божана, но не е целувка, а просто нещо му шепне в ухото.

Сега, като изгледах 100-тина пъти гифта и аз мисля така. И после са го махнали, защото са започнали спекулациите, а реално може наистина да не е имало нищо
Като не е имало нищо, защо има текст "Любов по време на номинации". А може и П. да се е дръпнал или нещо подобно, но като прекъснаха и скриха видеото сега версии хиляди

Възможно е да са сложили кадрите за по-пикантно без да са очаквали такава вълна от реакции. Знам ли ги аз какви бръмбари стачкуват в главите на монтажистите Grinning

# 2 629
  • Ню Йорк
Скрит текст:
Липсват ми записите, които качваше Mari_Mar Sad Нова плей не тръгва, а на живо постоянно накъсва или забива...

Линк за предаването от  3.10
______________________________________________________________________________________
На ЖИВО от 3.10.2018
https://photos.google.com/share/AF1QipOc1yyUCmL11KPK-FO4JSOECcNq … xU1RVTmpYb21JQUZ3

______________________________________________________________________________________

Промото - ЛИНК 3.10.18 и гиф картинка на това, което после беше премахнато
може да са го оставили за друг ден или изобщо не мислят да го показват

Промото за днес   ЛИНК

Не е Божка това. Носът не е нейния, а косата е затисната от завивката, иначе е дълга.

# 2 630
Според мен е Божана. Може да го е целунала докато спи, тъй като той не помръдва.

# 2 631
Тази Розмари не сподели ли още в началото , че си има приятел и че е влюбена , и то точно Ричард я попита (поне това помня) , сега какви са тези работи Grinning : D Grinning

# 2 632
Здравейте, котарачета! Излочихте ли си отварката от костилки? Превенция е нужна, иначе диабет до буква я може да ви хване!

Сега е редно дружно да благодарим на Mari_Mar! 😊🤗

Моля ви се, малко по-цивилно се дръжте!

Иначе ще ви се обиди Ваня Костова.

# 2 633
Здравейте, котарачета! Излочихте ли си отварката от костилки? Превенция е нужна, иначе диабет до буква я може да ви хване!

Сега е редно дружно да благодарим на Mari_Mar! 😊🤗

Моля ви се, малко по-цивилно се дръжте!

Иначе ще ви се обиди Ваня Костова.
Забрави "процесията" по обичането, че тя е най-важна щом иде реч за Ваня.
Ама, кот' такоа чуек. Innocent
Дай да праснем по една мекичка и всичко ще е точно.

# 2 634
  • Испания
Изчетох ви. Видях, че втори ден се дъвче едно и също. С една дума - нищо ново.

Естествено, че "виталната" ще е навсякъде, защото няма да спи, ако пропусне някоя клюка и не я покажат "по телевизора". Вече и да пее не искам. Да ходи синът ѝ и да я прибира, че има още потенциал да се излага.

Коментар на последните събития във VIP Brother 2018 - На кафе (04.10.2018)

# 2 635
# 2 636
Майката на Наско сигурно е привикнала с увлеченията на сина си. Все пак преди това пак е бил с какичка. Едва ли ще е шокирана.
.......
Не знам колко страници поред се умува Петко и Божана ли са на първото промо, но аз лично ще гледам излизането на Домоуправителя от къщата и как точно ще го посрещне жена му.

# 2 637
  • София /Абсурдистан
Какво и беше на Божана, като надрусана изглеждаше? Тя май трудно влиза в час де.
Това издание на ВБ ми е скучно. Липсва ми Пацо, Пеньо, Здравко и компания Simple Smile

# 2 638
Джаста Праста, мани ги тия мекички, много са ми малки...😆
аз сега ще направя една баничка наложена, после една супа топчета. Па ти вади грейпфрутито, преди някой да го е нагънал, за коктейлите 😉🍸

# 2 639
  • София
Баницата на Кулагин изглежда страхотно поне на промото, гледах го уж в Черешката ма от скандалите с Нора даже и не помня какво готви, че и дали го догледах...

Общи условия

Активация на акаунт