VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 4 /01.10.- 07.10.2018/

• 122 841
  • 4 346
  •   1
Отговори
# 2 610
Ами то само като направим сравнение с първата снимка, постната тук и самата сценка прожектирана от ББ...ами нищо общо. Аз не видях Роузи-то така надвесена над Р.

Къде е тази снимка?

# 2 611
  • Някъде в Матрицата
Ами то само като направим сравнение с първата снимка, постната тук и самата сценка прожектирана от ББ...ами нищо общо. Аз не видях Роузи-то така надвесена над Р.

И аз за това "надвесване" дебнех, ама нищо такова не видях. А може то да е било кратко, а аз точно в този момент да съм мигнала. LaughingLaughingLaughing

# 2 612
Спокойно хора, дишайте, не защитавам Кули, просто другите СЪВСЕМ не харесвам и го писах ясно това вече.

Галактическа принцеса - Кули не се натиска с тях пред камерите и после да ги критикува колко са кофти - там е разликата с Мекицата.

П.П. А какво е "цифка"?

Цифка = сопол.  Joy На северозапад така му викаме.  Laughing

# 2 613
ББ може лесно да сложи край на тази дискусия, като излъчи кадри на Петко и Божана, докато спят (и преди това) - ако само са спали, какъв е проблемът?
Сега, като обсъждаме тези неща, започвам да се досещам каква обида е изрекъл Кулагин към Мира, която е вбесила и Наско, а освен това е скандализирала Ваня и Ева....

# 2 614
  • София
Така че спокойно може да е прикрил издънка на Петко и аз съм склонна да го повярвам Simple SmileТака и така имаше план Б, веднага се възползва и толкоз.
Нищо чудно, ако наистина са си дружки Петко и Нико. А и съм сигурна, че всеки предпочита да вярва на очите си, ББ не за първи път ни пуска по пързалката.  Simple Smile

# 2 615
  • София
Липсват ми записите, които качваше Mari_Mar Sad Нова плей не тръгва, а на живо постоянно накъсва или забива...

Линк за предаването от  3.10
______________________________________________________________________________________
На ЖИВО от 3.10.2018
https://photos.google.com/share/AF1QipOc1yyUCmL11KPK-FO4JSOECcNq … xU1RVTmpYb21JQUZ3

______________________________________________________________________________________

Промото - ЛИНК 3.10.18 и гиф картинка на това, което после беше премахнато
може да са го оставили за друг ден или изобщо не мислят да го показват

Промото за днес   ЛИНК

# 2 616
За мен това е Божана, но не е целувка, а просто нещо му шепне в ухото.

# 2 617
Баш на Божа&Петко приличат тези, аз като по-тъпа виждам все едно му казва нещо на ухо.
Начи, Мира и Наско по̀ мога да си ги представя, банани туй-онуй, ама Бо&Пе не мога, просто ме напушва смЕх.

# 2 618
Въпросът е защо първо го излъчиха, а след това го смениха. Не трябваше изобщо да го пускат в началото и никой нищо нямаше да заподозре.

# 2 619
  • София
Ами анонса какъв беше, а.
"Любов по време на номинации" и горните кадри.

# 2 620
  • Варна
Майката на Наско как ли се чувства като гледа сина си с Мира?

# 2 621

Сега, като изгледах 100-тина пъти гифта и аз мисля така. И после са го махнали, защото са започнали спекулациите, а реално може наистина да не е имало нищо

# 2 622
То по-скоро съпругът на Мира как се чувства в тази ситуация, Наско е голямо и свободно момче, може да прави каквото си иска. Но аз мисля, че е мит това за връзка между тях.

# 2 623
Родителите на Нора я спасиха от предаването. А Наско е по-млад и невинен. Трябва някой от неговите да се намеси.

# 2 624

Сега, като изгледах 100-тина пъти гифта и аз мисля така. И после са го махнали, защото са започнали спекулациите, а реално може наистина да не е имало нищо
Като не е имало нищо, защо има текст "Любов по време на номинации". А може и П. да се е дръпнал или нещо подобно, но като прекъснаха и скриха видеото сега версии хиляди

Общи условия

Активация на акаунт