VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 4 /01.10.- 07.10.2018/

• 122 435
  • 4 346
  •   1
Отговори
# 2 775
  • Ню Йорк
Велика мисия Simple Smile

# 2 776
  • DE
Как па решиха, че Петко е глава на къщата   ooooh!

# 2 777
Гледам Ваня и се чудя защо Господ , ако даде един талант ощетява човека в толкова други неща. такава липса на мяра и човещина, такова дебелокожие, такава безпардонност. Дай на простия човек власт и му гледай сеира. В потрес съм. Тя е нещо като дърт женски Ричи , който също не си е пил стероидите.

# 2 778
Абе като прочетеш в началото, че играеш за време, е нормално да тръгнеш да правиш нещата веднага. Иначе Стефан, ако не са му подсказвали, по-скоро се е сетил за тези тъпотии дето и в нета се въртят - направи това, направи онова, бръкни си в носа и накрая завършват с "ха ха , колко си тъп"

# 2 779
  • София
Аз категорично не бих прочела докрай текста. А трябва 😂

# 2 780
Синът на Ваня женен ли е?

Женен или не, с тази майка мислиш ли, че не го занимава постоянно със себе си и не трови живота на снаха си? Трябва да пие хапчета и за главата. Това да не ти е в къщата.

# 2 781
  • Испания
може ли лек сбит преразказ  от някоя добра душа , за тези които сме все още на работа?

Имаха мисия по двойки. Да четат и изпълняват задачи: да ядат лимон, да казват азбуката, да рисуват автопортрет и др. Задачите бяха написани и ги имаха пред тях. Но не прочетоха, че с малки букви на втория лист пише, че не трябва да правят нищо от това, а само да развеят листата над главите си.

Само Галин Стефко се "справи". Върнаха им 20 % от бюджета.

# 2 782
  • Sofia
Алекс защо се е огащила с тия дълбоки гащи  ooooh!
Ама ,обЯснете ми,моля що е туй оф пред името на господарката? От къде иде? офМира? Що е туй?

# 2 783
О, свещена простота.......

# 2 784
  • София
Женен или не, с тази майка мислиш ли, че не го занимава постоянно със себе си и не трови живота на снаха си? Трябва да пие хапчета и за главата. Това да не ти е в къщата.
Затова питах - да започна да съжалявам клетата женица на мига.

# 2 785
Аз да ви кажа като има такива документи, разни бумащини чета началото, прескачам средата и отивам на края 😁😂 (някой ден и в затвора може да ме вкарат)

# 2 786
  • в резерват
Ами от коментариите излиза, че някой пърди и се оригва, докато Ваня донажда леко и ефирно като китайска капка, Стефан се прави на тарикат и го пуска по-тънко, а Петко  гледа лошо, докато газовете му  задушават изисканата вечеря , приготвена от Кулагин. Естествено гримьорът също изпуска дим, но неговото е като дъга, мирише на Роузи и прави облачета? (простете, ако изпуснах нещо, но не гледам в момента).

# 2 787
Петко наистина много го беше яд,че не се е сетил.

Ся някой да ме светне,щот не нося обици...Нужно ли е докато си слагаш такива...да примижаш..или само ако ти ги слагат...таковата,де...ако Насету ти ги слага ..Хм?

# 2 788
Е много тъпо - Мира им влиза в тона на шегата, а те го изкараха, че едва ли не ще скача на Наско в ефир

# 2 789
Ами от коментариите излиза, че някой пърди и се оригва, докато Ваня донажда леко и ефирно като китайска капка, Стефан се прави на тарикат и го пуска по-тънко, а Петко  гледа лошо, докато газовете му  задушават изисканата вечеря , приготвена от Кулагин. Естествено гримьорът също изпуска дим, но неговото е като дъга, мирише на Роузи и прави дъга? (простете, ако изпуснах нещо, но не гледам в момента).

Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт