VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 4 /01.10.- 07.10.2018/

• 127 578
  • 4 346
  •   1
Отговори
# 660
Пак да попитам, Петко защо е задраскан на първа страница?

Не е, Яна само е задраскана, отговориха още след първото питане.

# 661
  • 221B Baker Street
Ако Петкан излезе, на кой ли ще даде щита?!

На Стефан
Еее, ами Пепа, пардон, Папи?
Нали му близа задника преди малко...

# 662
  • София
Не вярвам Петко да спечели. Или поне се надявам да не стане

# 663
Много ме е яд на Ева, ама много.
Огъна се на натиска от многострадална Мира, Наско и Божана, които сигурно са й мятали погледи още преди конкретната вечер на живо.

Сакън, трябва да харесаш ревливата репортерка без никаква позиция и присъствие. Ужас, повдига ми се от нея и нейната сълзлиза манипулация.

# 664
  • София
Синът на Ева говори глупости. Мира беше фалшива, нямаше нужда от оправдания - това беше излагация. Защо Ева държи да е в добри отношения с Мира Добрева?
Изобщо не държи на това... шикалкави, защото се страхува онази самовлюбена свиня да не се разреве пак... мамка и...  ooooh!
И кой досега е бил поставян на кръста от Брадъра така брутално... ?  #2gunfire

# 665
Петко няма да спечели,а ей сега ще излезе Simple Smile

# 666
Не знам дали Мира е фалшива, но фалша на Ева ме стъписва. Веднъж не е застанала зад думите си, още като се почна от спора за напускането на Ваня от групата-не помнела такъв разговор, та до Мира. Все измислици, все оправдания, все не помни, все не го е казвала, или е искала да каже друго, все нея не са я разбрали правилно, все не помни...Сега пък харесвала Мира. Чак ме отвращава на моменти.

# 667
Аха.
Значи, Кулагин, според Биги, пита в стил Кулагин.
А когато Петко пита Ева за Тоника и Ваня , пита като лидер.

Ама естествено. Кулагин, тоя зъл демон, провокира хората и ги кара да се чувстват зле от въпросите му, вместо да се изтягат доволно по диваните с чашка винце в ръка...

# 668
  • 221B Baker Street
Петко няма да спечели,а ей сега ще излезе Simple Smile
А, дано!!! Ши пучерпя пу ина микичка!!!

# 669
  • София
Както върви сезонът... ако никой не спечели, ще е най-добре.

# 670
  • Испания
Пак да попитам, Петко защо е задраскан на първа страница?

Петко и Яна защо са задраскани? Изгонени ли са?

С червена черта е само Яна. Изгонените/напусналите са с червена черта по целия диагонал.

Пък като питаш, поне чети, за да разбереш отговора.

# 671
Аха.
Значи, Кулагин, според Биги, пита в стил Кулагин.
А когато Петко пита Ева за Тоника и Ваня , пита като лидер.

Ама естествено. Кулагин, тоя зъл демон, провокира хората и ги кара да се чувстват зле от въпросите му, вместо да се изтягат доволно по диваните с чашка винце в ръка...
И да се замозалъгват колко са гуеми..

# 672
  • Брюксел / София
Значи преди години, когато четох “звездните компромати” в “клюкарника” една потребителка попита кой е Петко и тогава отговорът на друга потребителка беше: “виден столичен пройдоха”. Мисля, че е страшно точно определение, към което сега вече мога да добавя, че е невъзпитан, не особено умен, ограничен и посредствен.

# 673
  • Испания

Еее, ами Пепа, пардон, Папи?
Нали му близа задника преди малко...

От него не би имал полза.

# 674
  • 221B Baker Street
Значи преди години, когато четох “звездните компромати” в “клюкарника” една потребителка попита кой е Петко и тогава отговорът на друга потребителка беше: “виден столичен пройдоха”. Мисля, че е страшно точно определение, към което сега вече мога да добавя, че е невъзпитан, не особено умен, ограничен и посредствен.
Амиии, бъркаш са! Той е Мениджър с главно М!!!

Общи условия

Активация на акаунт