VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 4 /01.10.- 07.10.2018/

• 122 390
  • 4 346
  •   1
Отговори
# 75
Какво пък общо има силата, с ниската хигиена? Едно е да си скубе веждите, друго - да не може да ползва дезодорант и сапун. И със смрадливци не общувам.

# 76
  • София
Има разлика между мъжкар и насилник. И не съм съгласна, че в България няма истински мъже, а само комплексари или гейове (не говоря за сексуална ориентация, а за поведение). Напротив. Има мъже на място, но повечето не се тикат в телевизора. Сто пъти предпочитам мъж като Веселин, който избухна едва когато засегнаха  жената до него, отколкото Кулагин, който обижда наред. Кулагин го видях в друга светлина докато бяха сами с Божана и общувше нормално. Предполагам, че щом се е върнал при останалите, пак го е подкарал по стария начин.

Последна редакция: пн, 01 окт 2018, 11:47 от malina_smile

# 77

Понеже стана въпрос за Нора ...Flushed

# 78
Никакъв шанс Нора да осъди Кулагин. Но той ще осъди Плачков!

# 79
Нали щеше да е "женско царство", жените да командват и т.н.?! Досега нищо такова.

Няма как да стане това. Жените никога няма да командват парада в света.

Заявката на ББ беше такава, не виждам да се опитва да я изпълни (с игри, с даване на власт или каквото и да било).

Каквато и да е заявката на ББ, няма как да се изпълни, когато в къщата има истински мъжкари. Това се опитвам да обясня, но явно не съм разбрана. Дори и парите не са достатъчен стимул за един истински мъж, за да си плюе на физиономията. Плачков го доказа, като изигра етюда с клаустрофобията, с цел да излезе от къщата и да не получи скандали от страна на жена си. Защото е влязъл там за пари и вече чувам жена му да му бучи на главата...Намери фин начин да се измъкне от това издевателство върху личността му. И го разбирам - гейът може да го съди, защото законите ги направихме такива, че гейовете могат да се разпореждат и нареждат на всички. В този смисъл, вместо "женско царство", сезонът трябваше да се казва "гейско царство".

# 80
Благодаря за темата.
Мисля, че Кулагин грам няма да се промени.
Гласувах и че Наско ще си тръгне. Старае се момчето, мисли, че е интересен като закача Мира....но няма да му се получи.
А искам Божана да си тръгне.

# 81
Не мисля, че Кулагин ще промени отношението си, той си е такъв, пак ще захапе някого.
Наско да си върви довечера, може и Дебора, Петко,Мира, абе май всичките ми се иска.

# 82
Нали щеше да е "женско царство", жените да командват и т.н.?! Досега нищо такова.

Няма как да стане това. Жените никога няма да командват парада в света. Защото колкото и да се напъваме, ние НЕ СМЕ силният пол. И слава богу, защото както е тръгнало, ако ние командвахме света, мъжете ще станат като нас, че и като децата - визирам горния коментар на колежката по форум, която казва, че ако мъжете биели гейове, щели да бият жени и деца...Брех да му се невиди, какъв дълбокомислен извод!
Да, не разбирате. Склонността към насилие и получаване на справедливост чрез бой е примитивизъм. Един добър психолог може да обясни механизма на насилие и фактът , че който може да измъчва животни, да налага правда върху по- слабия той може да бие и жени и деца. Защото са по - слаби и по- непълноценни от него.  Жал ми е за Вас и заблудата Ви...дано не Ви се наложи да изпитате персонално това мъЖкарство, което превъзнасяте в тази му грубо престъпна форма. Водещотое , че човешката личност е неприкосновена - независимо гей, циганин , евреин или жена...

# 83
  • Калгари, Канада

Няма как да стане това. Жените никога няма да командват парада в света.

Заявката на ББ беше такава, не виждам да се опитва да я изпълни (с игри, с даване на власт или каквото и да било).

Каквато и да е заявката на ББ, няма как да се изпълни, когато в къщата има истински мъжкари.

Няма как? Да им беше направил една две от дамите да управляват в матриархат, да има игра дето се разпределят къщните задължения само между мъжете, пък да видим кой бил Мъжкар, кой бил Истински Мъж.
Да сложи на всяка жена по един мъж за слуга за една седмица, ей такава игра да им направи.
Нали има заявка, да си я изпълни.
Пък ние ще видим кой бил, какъв бил, защо бил.

# 84
https://

Божичко,какви дълбоки размисли и страсти JoyJoy
Благодаря за темата.

# 85
  • В царството на игрите:)
https://

Божичко,какви дълбоки размисли и страсти JoyJoy
Благодаря за темата.
Извинете, но тава шега ли е?Dizzy Face

# 86
Хич не е шега това! Влязох да проверя профилът й, наистина го е написала това.Nerd

# 87

Колко е мъдра Нора Joy

# 88
Здравейте, момичета 😉 Благодаря за темата 🙄
Ей, не мога да смогна да ви изчета.
Пак големи страсти бушуват, то не са оакани норки, косми и пера, мъже, ловуващи мамути (нали са силен пол), мани мани...чакам довечера да се включа с конкретни коментари, но да отбележа, че се надявам Кулагин да опита с добро и да случи на камък, да си покажат другите колко са "праведни" и ограничени.

# 89
Морген! Simple Smile
 Изчистих де що имаше космИ из колибката, из мен, под мен...че знам ли?

Поздрава на Кулагин пак като не е- здравейте Мишоци...пак добре. Сигурно е решил, че.ще подържи държание известно време. Иначе за какво му е такова мило обръщение? Не е неговото Joy просто Joy
Това ми е и отговора на въпроса от първа страница тук. Всички видяхме,че всъщност може да се държи ок, когато се държат ок с него. Нямам нужда от повече аз. Дали ще успее,зависи от тези вътре,а както разбрахме те не са благодатна "почва" за зараждане на ново ниво на разговор и отношения. Както Кулагин няма да се промени току-така,така и те Simple Smile
А може и да ни изненада с нов замислен ход и поведение. В лудницата, и не само там, се разбра,че анализира добре ситуации и хора. Предпочитам този вариант. И това ще е отговора и за тези, които се чудят по линията Луна-Кулагин. Нищо общо.

За гейския уклон на темата и по-скоро грозните писания къде трябвало да бъдат поставени гейовете и какво трябвало да им се случи...Ами какво да кажа. Жени държащи се като един Петко, с претенции за мъже мъжкари... Майки, жени, финес уж, красота уж ,красота И на изказ също. Уж. Ако съм един мъж, четейки това и аз щях да мина на другия бряг.

Общи условия

Активация на акаунт