VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 4 /01.10.- 07.10.2018/

• 122 715
  • 4 346
  •   1
Отговори
# 90
Всъщност, открити обиди в началото нямаше, освен към Нора. След като започнаха да го обиждат по време на едните номинации, нещата започнаха да ескалират.

# 91
  • София
Цитат
Нали щеше да е "женско царство", жените да командват и т.н.?! Досега нищо такова.

Такова е, женчото Кулагин командва всички.

# 92
  • Варна
Цитат
Нали щеше да е "женско царство", жените да командват и т.н.?! Досега нищо такова.

Такова е, женчото Кулагин командва всички.

Именно. И,  моля,  спрете да наричате Кулагин мъж. Ричард е повече мъж,  от колкото Валентинка.

# 93
Ооох, айде пак... Кой бил мъж, кой мъжкар...
Кулагин взриви кокошкарника Smiling Imp

# 94
А не само от него, страшен мъжага е Ричиту. Като тропне по масата и мекиците сами скачат в олиото да се пържат. Лъха от него тестостерон и мъжество ... поръсени с пуда захар от баба ...

# 95
Ричард е повече мъж,  от колкото Валентинка.
Не думай.
Според мен си трябват екстрасенски възможности, за да видиш мъжкото у Ричко - мекичко.

# 96
  • Бургас
Мъжлето на баба е той!

# 97
Надявам се тази вечер да не заспя.

# 98
Мъжленце, което много държеше да си покаже на Кулагин готЯните кецки и мърка като котенце на Петко...

# 99
Скрит текст:

Няма как да стане това. Жените никога няма да командват парада в света.

Заявката на ББ беше такава, не виждам да се опитва да я изпълни (с игри, с даване на власт или каквото и да било).

Каквато и да е заявката на ББ, няма как да се изпълни, когато в къщата има истински мъжкари.
Няма как? Да им беше направил една две от дамите да управляват в матриархат, да има игра дето се разпределят къщните задължения само между мъжете, пък да видим кой бил Мъжкар, кой бил Истински Мъж.
Да сложи на всяка жена по един мъж за слуга за една седмица, ей такава игра да им направи.
Нали има заявка, да си я изпълни.
Пък ние ще видим кой бил, какъв бил, защо бил.

Аз очквах нещо подобно от тоя сезон, не блудкаша, който гледаме. Не че харесвам гейове, но Кулчо ми е най-интересен, "мъжкарите" не искам да коментирам. Сбъркано ми е да се титулова някой така, гласувам веднага някоя почитателка на миризливите  да влезе и да чисти перата им след номинациите.

# 100
Трябваше да го налепят с мекици тоя, не с пера.

# 101
Има разлика между мъжкар и насилник. И не съм съгласна, че в България няма истински мъже, а само комплексари или гейове (не говоря за сексуална ориентация, а за поведение). Напротив. Има мъже на място, но повечето не се тикат в телевизора. Сто пъти предпочитам мъж като Веселин, който избухна едва когато засегнаха  жената до него, отколкото Кулагин, който обижда наред. Кулагин го видях в друга светлина докато бяха сами с Божана и общувше нормално. Предполагам, че щом се е върнал при останалите, пак го е подкарал по стария начин.

Именно!
Кулагин се прави на интересен, с цел да се задържи колкото се може повече в шоуто. И как да го направи? Като открито обижда участниците. Е много добър модел за подражание, няма що.
То е като да имаш пъпка на носа и някой като Кулагин да ти я посочи на всеослушание...
Всеки човек има положителни и отрицателни страни и трябва да сме глупаци, да не го знаем. Но истината е, че добрите хора изваждат нашите добри страни, а лошите - отрицателните. И това ако е постижение - да ти извадят демоните наяве, нека да продължават да възхваляват "умния" Кулагин.
За мен той е лош човек. Възползва се безогледно от законите, които пазят ..... му същност, за да се налага по най-безцеремонен начин върху останалите и най-вече върху другите мъже. Знае добре, че срещу жена няма да постигне успех в съда като гей.

Последна редакция: пн, 01 окт 2018, 12:32 от DeltaAzimut

# 102
  • София
Joy Joy Joy
И после направо да си ги хапне, вместо да се търси, кой да му чисти перушината.

# 103
  • Бургас
Кулагин не е мъж!Нямам нищо против тези които са гей,но Валентин,и от тях не е.
Единствената дума която правилно го охарактеризира е пе....ас(Извинявам се за думата)
Това е личното ми мнение!
Имам предвид като характер,и поведение а не външност.

Последна редакция: пн, 01 окт 2018, 13:43 от Nina_Z

# 104
Не подценявайте така Кулагин,моля . С някаква си пъпка Joy

Съвсем нямаше да му се разбира тогава. Joy

Общи условия

Активация на акаунт