VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 4 /01.10.- 07.10.2018/

• 127 729
  • 4 346
  •   1
Отговори
# 930
Петко каза, че им било забранено да носят шапки с козирка, затова му се дразни на Кулагин.

# 931
Тази година мислех да си спестя темата, ама ...не ме свъртя.   Smile
Беше ми интересно какви са "нагласите" за Кулагин.....идея нямам защо, но, хареса ми това момче.
Въпреки провокативния му характер, имам усещането, че е много точен човек, когато поеме ангажимент и знае, че разчитат на него.
Може и да греша, де, но ...не мисля.
Мира ми е фалш и лицемерие отвсякъде.А пък какви торбички имаше снощи, ужас!
Петко е.....типична мутра.Жена му ходи на пръсти около него....и не смееше и дума да си размени с някого пред него.Защо ли?!
От Ева не очаквах подобно поведение...ами, казала си нещо, застани зад думите си.Дори не е кой знае какво, истината за Мира едва ли е убягнала на останалите.
Ваня ми е много странна, като цяло не я харесвам, има в нея нещо....нечисто в душата й.
Диона е "петле", подскача насам-натам, на този-онзи, абе, още мисли, че "Всичко, което хвърчи, се яде!".
Другите още са ми ....спорни.
Така, записах се.

# 932
Катеринке, тук съм съгласна с тебе, с изключение, че била петле Диона /мръсна кокошка бих приела/ и за Петко бих добавила много, много епитети ...

# 933
Божана изобщо не е рухнала сега. Тя си е рухнала по принцип. Не я знам като готвачка колко е добра, но като човек не е.
Кулагин дали е гей,кой го интересува всъщност? Само подобните на Петко. С друго нямат с какво да го надиграят, та опорната им точка е тази.
Какъв е само той си знае. И не е длъжен да им пада на нивото да им се обяснява. Дори и гей да е. Макар и аз да съм на мнение ,че не е.
Сега и физиката му подхванаха някои. Ама ще кажеш, че всички са мис ,мистър ...с изваяни тела.

# 934
  • Оптимист по принуда
Последно- гей ли е Кулагин?

Не, човек е. Дразнител, различен, самовлюбен, циничен, човек.

# 935
Аз не мога да разбера на какъв принцип е определена сумата от 35000 лв., за която Нора ще съди Кулагин?
А дали ще го осъди, не го коментирам въобще! То почти винаги някой някого заплашва със съд в тези реалита.
Ето Петко как си разрешава проблемите: Ще те изям, бе, папагал!
Първично!!!
Сумата от 35К е по лична преценка на самият жалбоподател. Няма нормативен акт, в който да е записано "от-до". То затова е и граждански иск, инициативата е на самият човек - гражданин, а не на някоя институция. А преценката за размера на сумата зависи от това, как самото лице чувства до колкото е засегнато доброто му име, чест и достойнство. После в съдебна фаза, съдебният състав на база на вече влезли в сила решение и утвърдена съдебна практика, определя каква да бъде присъдената сума, но първо наистина трябва да се докаже обидата или съответно клеветата. Лично  моето мнение е, че чисто юридически си, има фактическа обставновка, за да си го осъди Кулагин, като стой та гледай.
Сори за офтопика.

# 936
И аз смятам, че Нора има основание, но и Кулагин има основание да съди Петко и Плачков. За ексТремента, папагала и каквото още там имаше... А пък Стефан каза зад гърба му, че е л..но и такова ще си остане през целия си живот. Той може да не го е чул, ама зрителите го чуха - даже беше в анонса и го повториха няколко пъти...

# 937
  • Ню Йорк
И аз смятам, че Нора има основание, но и Кулагин има основание да съди Петко и Плачков. За ексТремента, папагала и каквото още там имаше... А пък Стефан каза зад гърба му, че е л..но и такова ще си остане през целия си живот. Той може да не го е чул, ама зрителите го чуха - даже беше в анонса и го повториха няколко пъти...

То по тая логика кульо всеки от къщата може да го съди.

# 938
Относно вижъна на Кулагин. Много модни дизайнери,хора на изкуството в това число слагам и добрите гримьори са с екстравагантна външност ,която няма нищо общо със сексуалната им ориентация.

# 939
Всеки може да съди всеки, само че после съдът решава дали е имал основание. Ако не е имал, ще плати разноските на съда и адвоката и няма да получи нищо.

# 940
Оф.....вярно че тази година гледам по диагонал, ама що така съм изтървала клюката за Ханса - сега и той ли е гей, би ли е, омега ли....що ли - какъв е...той ли е признал ? FlushedRolling EyesThinking

# 941
  • София
Няма ли кой да покаже на Петкан признанията на Пепа, че една година е блажил с мъжки задници, докато разбере обратен ли е или просто неориентиран? Да видим тогава Пецата дали ще другарува с него и ще го предлага за лидер. Че сега какъв пример е за децата си се чудя, да общува с неосъзнат ... папагал. Joy
Аз пък това за мъжОВете съм го пропуснала... кога го е казал!? Flushed

# 942
  • София
Пепа е бил гей известно време, но вече пак е нормален. Това по неговите думи. Mr. Green

# 943
Направо.... много ме е срам. Нищо не съм чула аз за Пепа - кой ден, кое предаване е било с тази изповед. Никаква клакьорка не съм, ужас.

# 944
  • София
Каза го малко преди на започне Брадъра.

Общи условия

Активация на акаунт