VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 4 /01.10.- 07.10.2018/

• 127 729
  • 4 346
  •   1
Отговори
# 945
Ако може да се вярва на Блиц... Аз не съм го чула какво е казал в шоуто, понеже от време на време превключвам - явно съм изтървала.

# 946
  • У Диспансера ...♥♥♥
За Пепа и аз съм изтървала , уж гледам който ме знае 🤦🏻♀
Ми той явно за това го бъзика Кулчо, за четката и за клизмите 😄
А Пепа мълчи, ясно защо вече 😄

# 947
Ма в студио или на визитката си. Ама как такава информация остана заметена под килима, иначе за Дара чух, че много бил влюбен, ама не му било времето още.

# 948
Ами то ако си изтриеш татуировката или като вече не ходиш по мъже,  и вече все едно не е било, можеш да съдиш другите
Готово

# 949
Пепа е бил гей известно време, но вече пак е нормален. Това по неговите думи. Mr. Green

Ахъм....нещо като бивш гей, м?

Ами Брадъре, казвайте ги тия неща бе, кво се стискате....казвайте ги още като влязуват гостите...ейййй, загубена работа. ШоОто дет се вика върви към финал, драгият зрител в неведение по тез немаловажни въпроси...тц..тц...

# 950
  • Варна
И аз смятам, че Нора има основание, но и Кулагин има основание да съди Петко и Плачков. За ексТремента, папагала и каквото още там имаше... А пък Стефан каза зад гърба му, че е л..но и такова ще си остане през целия си живот. Той може да не го е чул, ама зрителите го чуха - даже беше в анонса и го повториха няколко пъти...

То по тая логика кульо всеки от къщата може да го съди.
Оооо,моля те принцесооо.!!!Освен Колагин ,нещо друго можеш ли да коментираш??Или само за него ти е платено да дуднеш?

# 951
Ааа, не е в Брадъра, в предишно интервю било.

https://www.blitz.bg/layfstayl/papi-khans-s-shokirashcho-razkrit … e_news624884.html

# 952
Сега видях и други такива статии - с приятелката му си правели прически, вместо кекс...

# 953
  • София
Петко каза, че им било забранено да носят шапки с козирка, затова му се дразни на Кулагин.
Ами то и всички мъже бяха с бонета, но мутрата не беше... а и почти не сваля сл. очила... ма Кулагин не му се дразни... Sunglasses

# 954
  • София
Искам да разпитат Пепа за гейския му период и Петко дали бие жените си. Twisted Evil

# 955
Начи затова Пепита не отигра готино намека за четката - гузен е бил. Въобще не предполагах, че това може да е причината за подлярския и тъп номер с масовото посещение също, те и затова са им дали една спалня с Кулчо. Разчитали са да открием тази "тайна" на Пепито рано или късно, сигурна съм.

Искам да разпитат Пепа за гейския му период и Петко дали бие жените си. Twisted Evil

А дано, ама...

Петко си беше с боне, но ми направи впечатление, че и Кули му се спича и кима като мишок понякога на думите на мутрата. Толкова ли е "велик" тоя, че му треперят така.

# 956
Ненапразно Кулагин го нарича "Пепа" и "Синди". Знаят си всички мръсни номерца. Пецан, какъвто е злопаметен,  напълно вярвам, че не пропуска да навреди на напусналите работа при него.

# 957
Е, знае се, че Констанца е би, чудо на чудесата... Но някак си ми тъпее вече, нищо забавно не се случва.

# 958
Е като знаеш че си се правил на интересен с гей периоди и прочие по интервюта, не върви да се обиждаш като те подкачат...

# 959
  • Варна
И аз искам да знам това

Общи условия

Активация на акаунт