VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 4 /01.10.- 07.10.2018/

• 127 766
  • 4 346
  •   1
Отговори
# 960
Искам да разпитат Пепа за гейския му период и Петко дали бие жените си. Twisted Evil
Да викнат Мария Игнатова да го защитава на лайфа..

За Консантин да не излезе, че не харесва никой - отказал се е от мъжете, за жените казва, че мислят само за гримове - очевидно се дразни и от тях... Накрая ще стане като с Нарцис (от гръцкия мит), който харесвал само себе си..

# 961
  • София
Той си го каза малко преди да влезне в Брадъра, за да не го вадят това като компромат.

# 962
Е, знае се, че Констанца е би, чудо на чудесата... Но някак си ми тъпее вече, нищо забавно не се случва.

Ами аз не му следя творчеството и не знаех. Следя само "Вяра и общество" с Горан Благоев Joy

# 963
Е като знаеш че си се правил на интересен с гей периоди и прочие по интервюта, не върви да се обиждаш като те подкачат...
Зависи и как те подкачат. Това с четката на Кулагин беше мега тъпотия, аз за това се сещам...

Ами аз не му следя творчеството и не знаех. Следя само "Вяра и общество" с Горан Благоев Joy
И аз не му го следя чак, ама го знам покрай Кристин (майка му) и бях малко изненадана като цъфна в Черешата, после с Дара и т.н.
Ще се въздържа от коментари за творчеството, защото наистина не съм чела повече от 1-2 стихотворения.

# 964
  • 221B Baker Street
Е, той Кулагин не случайно го преименува от Папи на Пепа... А и Евгени Минчев още на първия лайф каза, че в този сезон единственото интересно нещо ще е , дали Папи ще вдигне краката си пред Кулагин. И после още много намеци направи за Пепа, но Кънчев ги замаца. И, естествено, на следващия лайф Евгени го нямаше...

# 965
Много странно вчера. Имат някаква мисия, сложили смешни шапки, обръщат се към тях с нови имена, коментират някакви случки.....а ние в невидение, не знаем за какво иде реч ...и аз заспах.Joy
Не очаквах да изгонят Диона,  нали има много фенове
Познали сте

# 966
  • Испания
защото наистина не съм чела повече от 1-2 стихотворения.

Ти направо трябва да поискаш "вредни" да ти платят.

# 967
Е, четката беше тъпа. И на мен не ми допадна. Но ББ си пада по такива. Делото за разхлабителното например. Също и клозетната поезия на Папи. Но и на мен ми беше тъпо.
Но Синди е право в целта например

# 968
Да, мега тъпо е това с излъчването на непоследователни дни - гледаш някои неща, после ти пускат предисторията, не знам защо го правят.

# 969
Кого ще съди Нора, тя в черешката на оня запис що вулгаризми и заплахи изръси ...

# 970
  • София
Досега почти във всеки ВИП сезон някой, някого ще съди. Обаче нито дела има, съответно и осъден. Приказват си само...

# 971
Сега за Нора е ясно - татко ѝ видя какво представлява и вече няма да я видим по тИливизора или да ѝ даде пари да съди някого.

# 972
  • София
Пепа е бил гей известно време, но вече пак е нормален. Това по неговите думи. Mr. Green
Ахааа, значи вече си е изтрил татуировките...  Joy Joy

То си било ясно, пък аз само си се шегувках с него...  Благодаря, момичета, че ми отворихте очите...  Hug

И ква стана тя!?  В къщата си имат доказан, а упрекват предполагаем... думи нямам...  hahaha
Музикалното алтер его на Коцю било Папи Ханс, но новото му е Пепа...  Mr. Green

# 973
Досега почти във всеки ВИП сезон някой, някого ще съди. Обаче нито дела има, съответно и осъден. Приказват си само...
Мисля, че Моника Как-и-беше-фамилията и Люси Иларионов имаха дело. Върти ми се нещо, че тя не успя да го осъди за клевета.

# 974
ДомоуправИтеля знае ли за тази нередност на междуетажната собственост?

Общи условия

Активация на акаунт