VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 4 /01.10.- 07.10.2018/

• 127 632
  • 4 346
  •   1
Отговори
# 150
"Мъж, който си скубе веждите и си лакира ноктите, е част от женското царство, да. Но аз предпочитам мъжкарите - да ми мирише на пот, да е силен и разтърсващ, да е лидер, да може да отстоява себе си и да ми е силна опора. Аз съм силна жена и имам нужда от още по-силен мъж, не от лигльо, който половин ден прекарва пред огледалото."

Абсолютно нищо от написаното не си разбрала. Става дума за разликата м/у МЪЖ и МЪЖКАР, а не м/у мъж и КИФЛА.
Един МЪЖ няма 'специфична' миризма. Той се различава по дейтвията си, по начина си на говорене, по отношението му към хората около него.
И една силна жена никога няма да каже "Аз съм силна жена и имам нужда от ...."

А ти явно не разбираш от метафора. Миризмата на пот се свързва с тежък труд, с който тежък труд, един мъж изхранва семейството си. Обаче колко е по-добре да си имаш вкъщи един офисен мишок на минимална....(пак метафорка, да знаеш Ill).

Последна редакция: пн, 01 окт 2018, 16:39 от DeltaAzimut

# 151
По време на "терапията", когато сякаш двамата започнаха да се сближават, Кулагин каза на Божана:  
"Ти, когато се върнем в къщата, нали няма да се залепиш за мен ... ".

# 152
Плачков е много хубав мъж.
Иначе, наистина има проблем с контрола - най-вече контрола върху себе си.
Но, че е истински мъжкар, така е. Навремето, когато е имало пререкания в някой бар, мъжкарите са ги разрешавали "отвън" - лице срещу лице. Така и трябва - всеки трябва да носи отговорност за думите си. Тези методи, обаче, бяха забранени и се напълни с гейове, които решиха, че могат да плещят каквото си щат и политкоректността, изразена в закони, ги пази. И смятат, че могат да се държат както си искат и да издевателстват върху всички, защото разбирате ли, такива били по рождение и всички трябва да се съобразяват с тях. Има един лаф - когато някой мъж се мисли за Наполеон, го прибират в клиника, а когато се мисли за Елизабет Тейлър, го канят във ВИП брадър...Но дори и Елизабет Тейлър не би си позволила да обижда хората, както го правят гейовете във ВИП брадър. Говоря в множествено число, защото всички гейове, влезли в къщата, не спряха да провокират мъжествеността на мъжете и им се разминаваше без последствия. Е, Плачков не издържа и понашамароса Кулагин, който си го заслужи без съмнение.
Каквато и да е заявката на ББ, няма как да се изпълни, когато в къщата има истински мъжкари. Това се опитвам да обясня, но явно не съм разбрана. Дори и парите не са достатъчен стимул за един истински мъж, за да си плюе на физиономията. Плачков го доказа, като изигра етюда с клаустрофобията, с цел да излезе от къщата и да не получи скандали от страна на жена си. Защото е влязъл там за пари и вече чувам жена му да му бучи на главата...Намери фин начин да се измъкне от това издевателство върху личността му. И го разбирам - гейът може да го съди, защото законите ги направихме такива, че гейовете могат да се разпореждат и нареждат на всички. В този смисъл, вместо "женско царство", сезонът трябваше да се казва "гейско царство".

Joy Joy Joy

Ма много "гей" и много "мъжкар", бе...  hahaha

Да направЙм Идин лЬИек разбор /ах, този Наско, бе Mr. Green/... Та,  тази година в къщата има:

* един гей /ако е такъв, де!?/...
* едно Пепа-Папи, което май се колебае /дали? Wink/, но скоро колебанията му ще свършат окончателно...
* един откровен геронтофил, който не спира да ни го натрапва /дали пък скоро няма да налети и на Ева!?/...
* един Стефанаки, който има за задача да се обясни в любов от екранЯ и да предложи брак, пък той с голяма носталгия разказа за завоюването на Първата и... че не си обича детето /щото не обича деца изобщо  Shocked/...
* една поодъртяла мутра, която е или в поза "полегнала е Тодора"  /и от диванЯ дава команди на жЕнките да събират пЮршината/, или Фърля пот, за да заяква, щото разгърдения му аутфит с герданЯ си иска своето...

Остана Ричето, но при толкова фенки, които харесвам, не смея да го категоризирам... Peace

В заключение: тази година в къщата има един гей, но е пълно с педера@и, които явно на някои им се виждат като мъжкари, а Плачков като главен мъжкар, щото близо 2 години е бил в обувките на Левски...  Всъщност, не мога да не призная, че се иска голям кураж /или наглост!/ да се изгавриш, сравнявайки се с ИКОНАТА НА БЪЛГАРИИЯ !!!  fight  #2gunfire

Да се смееш ли, да плачеш ли!?  Sick

N.B.  DeltaAzimut, изкушавам се да те попитам, Ванко 1 в коя категория го туряш... мъжкар или гей!?  Wink

Много си навътре в "нещата" и личностите, които са се събрали във ВИП брадър. Аз го гледам по-отгоре, защото всички там са ми скучни. Но не можах да не забележа тормозът, на който геят (и да, гей е на сто процента, друг гей ми го потвърди), ги е подложил. Между другото, геят, който аз познавам, също не понася Кулагин. Казва, че не можеш да го надприказваш (явно не е поза, че се мисли за голЕмата работа) и е доста недолюбван в гейските среди.

# 153
[quote author=DeltaAzimut link=topic=1065765.msg37438992#msg37438992 date=153840038
А ти явно не разбираш от метафора. Миризмата на пот се свързва с тежък труд, с който тежък труд, един мъж изхранва семейството си. Обаче колко е по-добре да си имаш вкъщи един офисен мишок....(пак метафорка, да знаеш Ill).
[/quote]

Хората миришат. Те са животни. Това е ясно, надявам се на всички, но не е нужно да се правим на мадами, дами и все подобни, за да не разбираме, че човека може да поддържа и хигиена. Даже един котарак след като е ловил мишки се мие. Всяко живо същество има механизъм за почистване и това, че някои хора не го осъзнават не ги прави повече мъже, а просто нечистоплътни мърлячи, щото нали да миришат на "труд".

# 154
От нова много има да съжаляват, че поканиха Ванко.

https://m.fakti.bg/bulgaria/332796-golemi-nepriatnosti-za-nova-t … stieto-na-vanko-1

# 155

Ако Ванко си е изтърпял присъдата - не виждам какви неприятности е възможно да имат Нова ТВ.

# 156
  • Испания

Като собственици на формата ние не толерираме никаква форма на обидно поведение на база възраст, инвалидност, пол, раса, религия, вярвания или сексуална ориентация“, категорични са още от Endemol Shine Group.

И правилно. Нека Нова да платят и то немалка сума, защото всичко трябва да се прави с акъл и спазвайки някакви норми.

В тази връзка искам да кажа, че ми е изключително неприятно четенето на пост след пост, обиждащ някого с различна от собствената /на пишещия/ ориентация. Нека не ви харесва Кулагин, нека ви е антипатичен, но всяка втора, трета дума да е свързана със сексуалната му ориентация /та и съкреватник му намериха/ говори много зле.

Ако Ванко си е изтърпял присъдата - не виждам какви неприятности е възможно да имат Нова ТВ.

Не е без значение за какво е лежал. Не е все едно и също да лежиш за документна измама, за неплащане на данъци или за трафик на хора и незаконно притежание на оръжие. В случая нашият формат му дава трибуна за изява в най-гледаното време.

# 157
Тази сутрин с половин ухо слушах сутрешния блок на Нова, снимат нов документален филм за Левски, как смеят да не поканят Плачков да го изиграе Naughty
Тоз младеж ще го играе
Скрит текст:

# 158
Аз се надявам телевизията да има проблеми и заради Господарите, и заради изцепките във ВБ. Дано да им наложат глоби! След като по-сериозни последствия няма да има, поне това...

# 159
  • Испания
„На кафе” с Веселин Плачков за последните събития от Къщата на „VIP Brother”

# 160
Тази сутрин с половин ухо слушах сутрешния блок на Нова, снимат нов документален филм за Левски, как смеят да не поканят Плачков да го изиграе Naughty
https://n---reklamen-spam44---/news/view/2018/09/30/228014/%D0%B … D0%BE%D0%BB%D0%B0
Значи, тоя тъпунгер така се изложи с тая роля, че няма накъде повече. Такова опорочаване на лика и действията на Левски е престъпление срещу българския народ. Срещу историята. Срещу интелекта и познанията. Срам. Срам. Срам.

# 161
  • София
Запис в новата тема и от мен и благодаря за нея.

Почти ви изчетох, но за момента не мисля, че има какво повече да кажа за отношенията и участниците, тъй като няма нищо ново. Чакам с нетърпение лайфа довечера.

Това с котарачетата много ми хареса 

# 162
„На кафе” с Веселин Плачков за последните събития от Къщата на „VIP Brother”

ИмАх търпението да го изслушам.

Само на мен ли ми направи впечатление, че се изтърва, че напуснал, защото му дошло времето. Не мога да цитирам точно. И защо беше необходимо да влиза за има- няма 10 дни?

# 163
Плачков дали се мисли за фйешън с този тексАски стил??!
Да се скрие и никога да не се показва!
Има бебе да дундурка,има жена да бие...

# 164
  • София
Много си навътре в "нещата" и личностите, които са се събрали във ВИП брадър. Аз го гледам по-отгоре, защото всички там са ми скучни. Но не можах да не забележа тормозът, на който геят (и да, гей е на сто процента, друг гей ми го потвърди), ги е подложил. Между другото, геят, който аз познавам, също не понася Кулагин. Казва, че не можеш да го надприказваш (явно не е поза, че се мисли за голЕмата работа) и е доста недолюбван в гейските среди.
Е, как да призная, че съм "навътре в "нещата", след като е ясно, че ти ги познаваш направо отвътре... Stuck Out Tongue Winking Eye

Общи условия

Активация на акаунт