VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 4 /01.10.- 07.10.2018/

• 127 651
  • 4 346
  •   1
Отговори
# 390
Аз да питам Стефан с какво се занимава, освен да е мъж на Гала?

# 391
Много мразя отношението "целувай ръка", чакай бе, ама нали за тия 200 лв или 500 лв ти работиш и си ги изкарваш, не са ти някакъв подарък. Стефан се опита да каже нещо, ама не можа баш да ме "заплени" с мисълта си.

# 392
Дано Петко е офКулагин Praynig Може и Пепа да му прикачат Party

# 393
От това, което показват от Стефан, ми прилича на човек, който просто обича да мачка и смачква, винаги някакви такива типажи като Диона или Мира, никога Кулагин или Петко. Петко, че е прост, прост е, ама поне е някакъв неформален лидер в групата

И освен това само се хвали колко е принципен, а човек като постоянно се хвали, най-вероятно това, което казва, не е самата истина.

Безразличен ми е, когато не го показват, но когато го показват, със сигурност ми е сред ТОП противняците на този сезон.

# 394
Аз да питам Стефан с какво се занимава, освен да е мъж на Гала?
Някой не каза ли в началото, че е пчелар newsm78

# 395
Петко да излита,следващия Понеделник Стеф0!
Единствено Петко ми е по-противен от мъжО на Гала!

# 396
Защото му шушнат в слушалката...на Кънчо.
Начи отсъствувах леко...ся библията ми я нЕма, четката за зъби не сте ми върнали...сега виждам че и душът ми е отвъртян в банята....тц..тц..тц..
Много сеэизнервих...моля Ричко да влезе да ми направи един масаж...Joy

# 397
Стефан е прав и не е прав.  Човек трябва да си има мечти, но не и да целува гъзове за смешни пари.

# 398
Стефан - ВИП пчелар Joy

# 399
  • Испания
Драги продуценти на ВБ, наемете ни да ви пишем сценариите и да коментираме, че коментаторите ви са пълна скръб.

Защо, щом им излиза безплатно.

# 400
  • София
За първи път Стефан ми хареса с нещо, думите му бяха много верни и се отнасят за голяма част от поколението на Диона. Имам поглед върху претенциите, възможностите и постоянството им в работна среда.
Да не споменавам смехориите, че ще си махне татутата като има дете:laughing:

# 401
Пфу, отвратителна реч на Стефан. Тя може и да е тъпа фантазьорка (щяла да си маха татуировките), ама и неговата позиция на примирена благодарност за получената трохичка е бляк!
Факт е, че момичето е постигнало САМО известност, за разлика от него.

# 402
  • София
Аз най-много се впечатлих от четиримата "мъже", които обикаляха като свраки и крояха комплоти срещу алфа мъжкарят Кулагин, хихихи...

И от Мириното признание, че "вече си била хванала мъж" ...

# 403
А иначе Стефчо май бърка работодател с подаятал. И 500 лв да ти плащат, и 5000 каква ръка ще целуваш бе, и какъв гъз ще ближеш...

# 404
За първи път Стефан ми хареса с нещо, думите му бяха много верни и се отнасят за голяма част от поколението на Диона. Имам поглед върху претенциите, възможностите и постоянството им в работна среда.
Да не споменавам смехориите, че ще си махне татутата като има дете:laughing:
Той казва верни неща, но ги използва за да легитимира садизма си.
И на Нора се дървеше по тоя начин.
Защо не се дръвчи на някой друг, все на най-простичките и най-неспособните да му отвърнат подобаващо?

Общи условия

Активация на акаунт