VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 4 /01.10.- 07.10.2018/

• 127 688
  • 4 346
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Всички са с толкова голямо Его, че приемат всичко от Кулагин като нападение и се чувстват длъжни да си бранят егото. Това правят хората, когато не са убедени в себе си. Специално сега Кулагин толкова спокойно и без никаква агресия обясняваше какво мисли и задаваше въпроси. Кулагин ми е фаворита, другите ми е неудобно да ги гледам даже.

Щото пък на Кулагин му е малко егото. Вечно мрънка, че го били обиждали. А те си му казват истината в очите. Че е досаден като конска муха, че е грозен, че не е никакъв ВИП, че е гей, че няма възпитание, че е заядлив, все истини му казват. И той се тръшка и още повече назлобява спрямо тях.

Когато казваш истината в очите на някого, трябва да си готов да приемеш същото и от него и да чуеш истината и за себе си. Разбира се, всяка истина е относителна и боклукът за някого, е съкровище за друг. Затова истината има много лица и всичко се свежда до добро възпитание и желанието да извлечеш доброто, а не лошото от човека насреща. Което Кулагин определено не умее.

Проблемът е, че в техните коментари личи злобата и той усеща това, злоба провокирана от страха, че си уязвим пред  този човек, а си уязвим защото си слаб. Както и Кулагин казва, че те са слаби.
Един от тях не пробва да му каже директно нещо или да го пита, без да е с цел заяждане. И той разбира, че всички техни въпроси са породени от нуждата да се защитят и затова не ги харесва. Според мен той не харесва слабите хора, защото има в себе си слабости, които не иска да си признае, но това е друга тема.

# 556
  • Испания
Абе да не е бременна Алекс? Laughing

Чукча - писатель, не читатель.

# 557
Тоя Петко...ох... няма да коментирам.

# 558
  • Стара Загора
И аз, нещо в лицето е понапълняла комай.
Нормално, бременна е
Тя не каза ли предната седмица (докато водеше с Азис),  че не е бременна, а просто е дебела? Явно някой я е питал или е прочела някъде..
Според мен, с панталон изглежда добре, но зелената рокля с пайети от откриването на сезона, трябва да я изгори!
За другата Алекс става въпрос.

# 559
  • Оптимист по принуда
Абе да не е бременна Алекс? Laughing

Чукча - писатель, не читатель.
Ай стЮга бе Nerd Kissing Heart

# 560
Домоуправител ... Joy

# 561
  • У Диспансера ...♥♥♥
Петкан всички праща по леглата пък 😄
Ма как може да го търпят домоуоравителя 😄

# 562
  • Испания
Петко Домоуправителят.

# 563
Ааа, разбрах))

# 564
Ох,гуем...как ги нахрани пак ..Joy

# 565
Петко нали щял да излиза днес?

# 566
Кулагин старата песен на нов глас. Лошотията му край няма

# 567
Хайде на мушката на Кулагин -Петкан, който  е повишен в домоуправител. Joy  Жална му майка.

# 568
Браво Кулагин!!!
петко-слугата!

# 569
  • У Диспансера ...♥♥♥
Петко паркинга 😂
Ох, как го нахрани Петкан . Браво Кулчо, само ти може да му се опълчиш на тоя 🙂

Общи условия

Активация на акаунт