VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 4 /01.10.- 07.10.2018/

• 127 705
  • 4 346
  •   1
Отговори
# 840
  • София
Какъв смях беше когато Божана молеше съквартирантите да приемат Кулагин, защото се е променил. Че даже и плака, Милата ми тя!  baby_neutral Боже, колко мъка има по тоя свят!

# 841
Какъв смях беше когато Божана молеше съквартирантите да приемат Кулагин, защото се е променил. Че даже и плака, Милата ми тя!  baby_neutral Боже, колко мъка има по тоя свят!

Мисля, ч е по неин начин се опитваше яко да им намекне накъде духа вятъра и да им помогне. Ако бяха хитри, щяха да се възползват и да плеснат с ръце, па да сменят тактиката. Ама са прости.
Аз ще си мия косата, че пържих мекички Joy

Участие ли имаш? Защото, ако нямаш ... все тая, какво си пържила. Коса се мие само по повод - сватба, кръщене, участие ...
Естествено, че имам участие. Ще чистя заведенията на Петко Simple Smile

# 842
  • София
Вчера ме хванаха нервите-нито вечерното, нито нощното предаване изгледах. Вече само гласчетата им ме дразнят. Не мога да повярвам, че ми е мъчно за сезона на Къци примерно! Joy

# 843
  • Испания
]Естествено, че имам участие. Ще чистя заведенията на Петко Simple Smile

Аз пък защо се заблудих, че си от балерините му?

ББ е забавно, развлекателно, образователно, терапевтично предаване. Я на колко неща ни научиха!

# 844
  • София
Как си позволява Петко да манипулира мнението им? ! Да им казва с кого да общуват? Когато Кулагин отиде при някой от тях и започва да им говори, защото иска да общува!!!! Петко веднага казва: Хайде да ставаме!  Да отидем.... Гнусен ми е като визия и поведение.  Mr. Green Самочувствието му е много голямо, но няма покритие. Мисля си, че ако сега е бизнесмен, да не се окаже склед време зад решетките.

# 845
Не ме е издигнал до балерина още, още чистя пера и косми...ама от време на време и мекички пържа, белким война с щита ме уреди някъде в Блока...че то работа, работа, ама Петко ако звънне един два телефона, ще си остана без работа. А Блока си е Блок, Ричи е стабилен човек и разчитам на него

# 846
  • Оптимист по принуда
Снощи на живото Лора ли дуднеше, нещо им правеше забележки на двамата ХазговаХящи?

# 847
Добро утро, котарачета.
В промото на Галка няма Диона. Слушаха ми се бисери, жалко. Laughing
Нещо интересно снощи в лайфа?

# 848
  • София
Изобщо ли няма да гостуват отпадналите при Гала вече? Чак не ми се вярва, тя така си запълваше графика с гости минимум до края на годината.  Laughing

# 849
  • Испания
Не ме е издигнал до балерина още, още чистя пера и косми...ама от време на време и мекички пържа, белким война с щита ме уреди някъде в Блока...че то работа, работа, ама Петко ако звънне един два телефона, ще си остана без работа. А Блока си е Блок, Ричи е стабилен човек и разчитам на него

Ти гледай камерите да те снимат, защото иначе няма смисъл от цялото блъскане. Все едно не си го правила, щом не е запечатано.

# 850
  • София
Защо дават толкова малко Лора?!

# 851
  • Испания
Сега при Гала ни разказват какво точно сме видели снощи. Ако не бяха те, така и нямаше да разбера.

# 852
Защо дават толкова малко Лора?!
Пазят я!
За после. Или по принцип.

# 853
  • София
Диона какви глупости говори Joy
Много е успяла, няма що. Хора има на 23 години, които са много по напред от нея.

# 854
Пуснаха интервю с Диона. Изрецитира си, каквото повтаряше и в къщата, успяла била...хах
Гала не е имала време да си измие косата, намзали са я с нещо Grinning.

Общи условия

Активация на акаунт