VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 4 /01.10.- 07.10.2018/

• 127 811
  • 4 346
  •   1
Отговори
# 870
  • Някъде в Матрицата
Добро утро, котарачета! Animal CatAnimal CatAnimal Cat
Попитайте ме с какво съм облечена днес? MaskLaughingLaughing
Чудя се, дали да се татуирам. А като дъщеря ми порастне и реши да се татуира, аз да си махна татуировката, а на нея да ѝ забраня да го прави.

Нищо не разбрах от снощното предаване, както и от полунощното.
Нещо се занимавах в кухнята и само ги слушах, ама с половин ухо. Не мога да определя дали скандалчето, с което Кулагин "постави" Рози в центъра на събитията ѝ помогна. Изобщо вчера ми е едно такова мъгливо. Но имах някакъво предчувствие, че Диончето ще си тръгне. Ричко-мекичко е късметлия. Пак се уреди с щит. Stuck Out Tongue
От полунощното шушукане и хрупане пак нищо не разбрах. Губя форма. LaughingLaughingLaughing

# 871
Тя тая Гала е абсолютно неадекватна, от снощи насам. Седи и гледа, като някакъв дебил, позволява си разни забележки, не може да скрие нервната криза ...

# 872
Тя тая Гала е абсолютно неадекватна, от снощи насам. Седи и гледа, като някакъв дебил, позволява си разни забележки, не може да скрие нервната криза ...
Може би е осъзнала, че живее с тапир.

# 873
Може би е осъзнала, че живее с тапир.

Е то и тя не е много мъдра, все пак е момиче на късмета от Невада ...

# 874
ЗейнеП или Гала ви е по-ужасна?
Петко като виден умен бизнесмен да не свърши с олово между очото?
Лора е като баща си 1:1,все едно баща й е хвърлен в смаляваща и сбръчкваща променяща полът течност и е изплувала Лора от там.

# 875
ЗейнеП или Гала ви е по-ужасна?
Петко като виден умен бизнесмен да не свърши с олово между очото?
Лора е като баща си 1:1,все едно баща й е хвърлен в смаляваща и сбръчкваща променяща полът течност и е изплувала Лора от там.

JoyJoyJoy

# 876
  • In The Middle Of Nowhere
Гала,излъчваш противност!
Гала с нейното тъпо протеже са много,а много противни.Не мога ,ще повърна,пфу ве,аман от двамата

Не сте ли много крайни... Това е все едно някой да каже същото за вас, когато защитавате мъжа си например, или за избора си, който сте направили за партньор.

# 877
  • София
Хайде, при Гала почнаха да хранят Кулагин.
Ха, Патрашкова го защитава отчасти.
Гала обаче, не.
Преди няколко дни Ева тъкмо започна да пее Ода на радостта по повод Кулагин и двете /Гала и Патрашкова/ светкавично, направо като ужилени рязко се обърнаха към нея и я простреляха с поглед... и Ева от възторжена спатъхна като спукан балон...  Sick

# 878
Гала с нейното тъпо протеже са много,а много противни.Не мога ,ще повърна,пфу ве,аман от двамата

Не сте ли много крайни... Това е все едно някой да каже същото за вас, когато защитавате мъжа си например, или за избора си, който сте направили за партньор.

Не.

# 879

Ами по тая логика всички семейни трябва да са имунизирани срещу лоши думи - нали все са женени за някой, който ги е избрал и ще плаче, ако осъдим избора му. Не се заяждам, но така изглежда отстрани. Smile

А аз се разочаровах като че ли за Диона, искам ПАткан навън - страхът от него им пречи да се изявят.

# 880
  • София
Ми то и Диона е работила кофти работа и точно това разказваше. Не знам с какво нейната история е по-различна от на Стефан и на Мира, може би защото още не е "хванала" известна половинка, та да има правото да се изкаже? Но както казах, тя не успява да отреагира ситуациите, не е готова още за "ВИП" средите. Дано й се получат нещата, защото независимо от произхода си, е бачкала, следва мечтите си и се опитва нещо да прави. За което- евала.
Ааа, по-различна е... каквато и да е Диона, е в къщата заради самата себе си, а Стефанаки, заради Гала!
С историята на Мира май има повече прилики /като начало/, но Диона може да я настигне като "хване мъжа си".  Mr. Green

Апропо, дали има по-тъпо и скучно предаване от това на г-жа Добронамереност!?  newsm78
Може и да има, но лично аз не се сещам на прима виста... Ако е в някоя от частните телевизии, поне две поколения нямаше да знаят коя е тая лелка... освен Насенце, де... той ги дебне такива...  Joy

# 881
Ми аз съм за линч - въобще не знам дори името на предаването на Мира, само предполагам е в Нова, че то иначе защо да е в Брадъра.

# 882
  • София
В Канал 1 е... там като се закотвят и няма мърдане... рейтингът е без значение... има значение кой е зад гърба ти...

# 883
Ми аз съм за линч - въобще не знам дори името на предаването на Мира, само предполагам е в Нова, че то иначе защо да е в Брадъра.
Отблизо с Мира по БНТ 1 (събота и неделя сутрин)
На мен някои части и гости от предаването ми харесват (рядко канени или интересни личности, за които не се говори често, а заслужават внимание) и го гледам понякога. Мира като ТВ лице не ме дразни, дразни ме като морален коректив, за какъвто се изживява.

# 884
Благодаря за инфото Flowers Hibiscus Канала въобще не го гледам, сега ще видя това предаване - да видя гостите ѝ, предполагам няма такива на щат като при Гала.

Общи условия

Активация на акаунт