VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 4 /01.10.- 07.10.2018/

• 127 719
  • 4 346
  •   1
Отговори
# 990
  • София
Жената не е човек, тя е Божество Искам Петко да излезе сам пред всички и да го припява 50 пъти, 5 минути, абе докато му пресъхне "мъжката" уста  smile3521

# 991
  • София
Сега четох анонса, милите трябва и да гладят.
Петко с ютията Joy

# 992
Петко с чене някакво ли е? Нещо не ми изглежда това да са му естествените му зъбки Thinking

# 993
Какъв смях беше когато Божана молеше съквартирантите да приемат Кулагин, защото се е променил. Че даже и плака, Милата ми тя!  baby_neutral Боже, колко мъка има по тоя свят!

Мисля, ч е по неин начин се опитваше яко да им намекне накъде духа вятъра и да им помогне. Ако бяха хитри, щяха да се възползват и да плеснат с ръце, па да сменят тактиката. Ама са прости.
Аз ще си мия косата, че пържих мекички Joy

Участие ли имаш? Защото, ако нямаш ... все тая, какво си пържила. Коса се мие само по повод - сватба, кръщене, участие ...
Естествено, че имам участие. Ще чистя заведенията на Петко Simple Smile
А аз си помислих, че си от танцьорите му Joy Joy Joy все си е участие newsm78

# 994
  • Варна
Божана удари дъното.Кулагин никога няма да се промени.

# 995
Абстиненция, а не дъното

# 996
  • Варна
Абстиненция, а не дъното

Не знам дали е това, нямам идея дали се друса, но така се изложи жестоко, колкото ме кефеше във мастъра, тука направо не мога да я гледам.

# 997
  • sofia
Да се изкажа по казусите.
Божана е някаква болна натегачка. Как само се изтъкваше след лудницата, като че на ръце е пренесла Кулагин през ада.
Ева я съсипват от предаването. Садистично го правят, може би, защото не им направи сеир с Ваня.
Пепа...няма и помен от лъчезарната усмивка с която влезе. Явно е била поза.
Кулагин е голям! Много на място ги реди нещата.
Домооправителят е отвратителен.

# 998
  • София
Че той да не е като Папи на on-off режим... Папи-Пепа... Папи-Пепа... друго си е да имаш контрол бутон и да си го ползваш по желание... и при среща с подходящия в момента партньор Stuck Out Tongue Winking EyeJoy

# 999
  • София
Всичките вътре ми харесват

# 1 000

Ева я съсипват от предаването. Садистично го правят, може би, защото не им направи сеир с Ваня.
Не, неее! Много нечистоплътна ми е от към поведение. Това навеждане на главата, мимики.... Не е искрена.
Не мога да си представя защо Мира е допуснала да е с такива торбички. Предаването ѝ съм гледала само откъс, когато гостуваше наш близък- ми, все едно беше готова да ревне. Едно вяло, замотано.... преиграва. Отделно знам история, в която ми харесва много повече като поведение, но в предаването ѝ и ВБ не го показва.
Не ѝ се остарява и се радва на всяка дума от Насито. Това за мен е неуверена жена.

И, дами, да сте живи и здрави преди малко от вас разбрах, че Пепа е би. Алилуя. Обаче щерката държи да го гледа след 10 дни на площада в нашия град. 

# 1 001
Не знам за вас, но някак си ми идва в повече цялата доброта, съчувствие, любов и загриженост, дето бликат от Мира и Ваня. Двете женички толкова добри, че ........ Абе малко е в повече. Simple Smile

Малко рано върнаха Кулагин и Божана в къщата, а трябваше поне още 3-4 епизода да гледаме как Ева и Ваня се мъчат да готвят. Уж жени на такава възраст, пък един боб и 10 картофа за белене им се опряха.

# 1 002
Наско все повече ми допада.

Ричко защо хвърли вода на Диона ,тя приключва и си тръгва... Не се ли прави при обратното : начало , ново начинание...

# 1 003
  • Сф
Пепа е бил гей известно време, но вече пак е нормален. Това по неговите думи. Mr. Green
Ааа, бивш педер..т НЯМА!

# 1 004
Наско все повече ми допада.

Ричко защо хвърли вода на Диона ,тя приключва и си тръгва... Не се ли прави при обратното : начало , ново начинание...

Защото тръгва да става ТОП Продуцент. То така е - от Нови Хан в Топ листата на световния шоу бизнес. И хвърлена вода от мекичко е есенциална, за да се случи тая работа.

Общи условия

Активация на акаунт