VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 4 /01.10.- 07.10.2018/

• 127 593
  • 4 346
  •   1
Отговори
# 1 200
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
На мен ми идва прекалено зловещ този епизод, с всичкото това непобедимо зло. Иве, готово ли е джакузито, че се поизнервих?

# 1 201
Къде е Тета?

# 1 202
И на мене ми се дояде от тоя манжа детоо не са ми оставили

# 1 203
Е, казусът с пропуснатата порция на Розмари  е малко спорен. Можеха да й заделят все пак нещичко. Нали са голямата общност, дето все Кулагин им пречи.

# 1 204
По принцип може да се получи диабет при силен стрес. Но Ваня си е имала и други предразполагащи фактори.

# 1 205
Идвай, но изпих виното, сори, пример взимам от Божка.Joy Само ще се плацикаш, ако искаш и един тример да ти дам, че да не си капо.

# 1 206
  • ВАРНА
 Преди хранене трябва да ги събират удряйки черпак в тенджера.Един вид да бият камбаната.

# 1 207
Розито аха и да я харесам преди няколко епизода, тя пък се оказа пеперудка, с който се събере и само лекичко му бута фитили и после ахка възмутено. Я да върнат оная откачената, дето ги гонеше с ножовете Laughing

# 1 208
  • София
И на мен ми се припи водка с грейпфрут 😩 Някой няма ли два грейпфрута да ми услужи?
Тц! Пазя ги за Ванчето. А и дамите не пият водка, само просеко Wink

Водка???? Това е алкохол за простолюдието
Баш!!! Ей няма дами тая година и забравихте как да се държите 'начи!

# 1 209
Въпросът е дали щяха да пропуснат Петкан при сервирането или щяха да му оставят двойна порция? Прав е Кулагин, могат да се преброят, и да сервират в толкова чинии по равно, пък кой когато иска да вечеря.

# 1 210
Петко всеки път трябва да яде допълнително, затова нямаше за Розмари...

# 1 211
  • Испания
По принцип може да се получи диабет при силен стрес. Но Ваня си е имала и други предразполагащи фактори.

Естествено че може. Но не се лекува с отварата на Стефан.

# 1 212
Мие зъбчета, ще си дойде скоро.

# 1 213
Преди хранене трябва да ги събират удряйки черпак в тенджера.Един вид да бият камбаната.
то щото голямата къща Simple Smile
Да, Петко нямаше да го пропуснат, как...

# 1 214
Ох, като си помисля, че Ваня е свекърва...горката й снаха!

Общи условия

Активация на акаунт