VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 4 /01.10.- 07.10.2018/

• 127 485
  • 4 346
  •   1
Отговори
# 1 335
  • София
При Ваня не е от годините. От "изясняванията" с Ева оставам с впечатление, че тя си е била такъв характер и на младини.

# 1 336
  • Бургас
Мира иска Наско банани да и бели  Joy
Мъжа и ще и даде един банан, като се прибере  Joy
Тя май ще похапне на Наско банана ми се струва.

# 1 337
  • София
Сладкия ми Grinning

# 1 338
Ваня води класацията. Много мрънкане, много жалване. Не понасям хора, които все хленчат за нещо и все са в ролята на жертва. Не зная как е направила кариера тази жена, все някой е трябвало да се съобразява с нейните настроения. А как си е намерила мъж ми е двойно по-непонятно.

И на мен характера и изобщо не ми допада. Иначе няма две мнения по въпроса, че има ангелски глас.
Винаги ми е било странно, като е поканена на интервю, как отива със сина и, който си е мъж, не е дете да ходи навсякъде с мама. И това ми е правило много грозно впечатление.

# 1 339
Ох тоя Кулагин ми е отвратителен - прилича на клоун. Не вярвам само  носът му да е опериран - пълен е с ботокс и филъри ми  се струва, подпухнал изглежда. На неговия фон всички останали мъжове в къщата ми изглеждат красавци.
Наско не мисли бавно, а говори бавно - има голяма разлика.

# 1 340
Тогава е прекрасно, че момчето й е лекар (някой писа тук). Близки са си, писаха тук, че сама го е отгледала. А пък аз със сигурност знам, че момчето искаше да пее. Много ясно, че ще ходи с майка си, за да се вижда лицето му и да трупа някаква популярност. Тя и Сузанита обикаля с тати.
Двете с Ева са ми като Циндил Пиндил и Джаста Праста. Едната е бавна, тиха, монотонна. А другата е серт сурат и много цапната в устата.
Друг е въпросът, че младоците вътре са неуважителни и небрежно жестоки. Божана можеше да се извини искрено на момента - станалото - станало. Ако беше показала истинско съжаление, Ваня щеше да отмине. Ама то се наостри като таралежче момичето.

# 1 341
  • София
Скрит текст:
Ваня води класацията. Много мрънкане, много жалване. Не понасям хора, които все хленчат за нещо и все са в ролята на жертва. Не зная как е направила кариера тази жена, все някой е трябвало да се съобразява с нейните настроения. А как си е намерила мъж ми е двойно по-непонятно.

И на мен характера и изобщо не ми допада. Иначе няма две мнения по въпроса, че има ангелски глас.
Винаги ми е било странно, като е поканена на интервю, как отива със сина и, който си е мъж, не е дете да ходи навсякъде с мама. И това ми е правило много грозно впечатление.
Да, за гласа й няма две мнения.
Предвид, че е пяла в група и че за кариера освен глас се иска и характер, и дипломатичност, а тя е като сърдито дете постоянно, не зная как са я изтърпяли толкова години. Как може да приема всичко толкова лично? Жена с натрупан житейски опит, не е някоя хлапачка като Диона. Много ми е странна. И определено е едно от разочарованията на сезона. Отчитам и монтажа, но все пак... А за сина й научавам от темата. Не знаех, че навсякъде ходи с него. От години не бях чувала нищо за нея. Още по-странно ми е това.

# 1 342
При Ваня не е от годините. От "изясняванията" с Ева оставам с впечатление, че тя си е била такъв характер и на младини.
На Ева вече трудно ще и повярвам аз.

Аз от епизода днес съм разочарована. Не е ли Кулагин да им отвее касинките..все едно предаване  не е имало.

Ваня,но и Ева не исках да ги виждам в такава светлина. И не мога да ги нахраня,тъй както останалите. Все пак са на възрастта на майка ми. Не са си на мястото там. Хората на възраст се вдетиняват, не могат така адекватно да реагират като по-младите,объркани са. И да,характерите им с възрастта стават все по-чепати при някои. Така че,каквото и както...но не мога да се пречупя и обсъждам както другите съквартиранти.

# 1 343
Само на мен ли ми се стори странно, че чак сега решиха да почнат да разделят сготвеното на порции, че да има за всички?

Доста време им отне.

# 1 344
  • Испания
Боян и Ваня:

Интервю с Боян:

Него го харесвам.

Последна редакция: вт, 02 окт 2018, 23:14 от smileys

# 1 345
Как така оставиха Ричи точно с двете госпожици? Тук ми намирисва на предварително решение. Излиза Диона и Ричи си остава Розмарин. Дали не е било последното гласуване един малък цирк спретнат ни от сценаристите? Peace

# 1 346
Ох тоя Кулагин ми е отвратителен - прилича на клоун. Не вярвам само  носът му да е опериран - пълен е с ботокс и филъри ми  се струва, подпухнал изглежда. На неговия фон всички останали мъжове в къщата ми изглеждат красавци.
Наско не мисли бавно, а говори бавно - има голяма разлика.

Другите не са операции, да знаеш, като мърмориш друг път. Simple Smile

# 1 347
Тук ми намирисва на предварително решение. Излиза Диона и Ричи си остава Розмарин.
Не бе, не. То и Наско е с Мира съвсем случайно.

# 1 348
Скрит текст:

Да, за гласа й няма две мнения.
Предвид, че е пяла в група и че за кариера освен глас се иска и характер, и дипломатичност, а тя е като сърдито дете постоянно, не зная как са я изтърпяли толкова години. Как може да приема всичко толкова лично? Жена с натрупан житейски опит, не е някоя хлапачка като Диона. Много ми е странна. И определено е едно от разочарованията на сезона. Отчитам и монтажа, но все пак... А за сина й научавам от темата. Не знаех, че навсякъде ходи с него. От години не бях чувала нищо за нея. Още по-странно ми е това.

Аз последно при Гала я гледах, пак със сина и беше.

# 1 349
  • 221B Baker Street
Ейй, котарачета, липсвах ли ви?!
Kissing Heart

Общи условия

Активация на акаунт