VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 4 /01.10.- 07.10.2018/

• 127 360
  • 4 346
  •   1
Отговори
# 1 455
Може би просто е повърхностна и не се замисля какво казва и върши.

# 1 456
Повърхностна или не - не ми е приятна, не е точен човек какъвто се опитва да изглежда, че и с това готвене все в центъра на купона да стои. Определено виждам стремеж у нея да е сред силната група в къщата докато Кулагин гледа да е контра.

# 1 457
  • София
Тая Банда я гледах само веднъж и ми се дорева рязко. Изглежда на интелектуалното ниво на Ричко.

На Нора!!!
Няма изречение, което да е довършила без да сбърка някъде. Имам чувството, че дори не може да чете гладко и затова се обърква така, докато говори в ефир

# 1 458
Аз харесвам Божана. В нея има някаква свобода. Като французойка ми е с облеклото и поведението - еманципирана, свободолюбива, жена, която експерементира на макс с живота. Отмята се, театралничи, тръгва, връща се, реве, смее се - все типично женски истерии. Развихрена е, има речник. Активна жена, а не завързана със синджир до Петко. Кефи ме. А и е обиколила света, пие вода от извора на планетата. Някак различна е от българките. Човек на света е. И не е барби (емоционално или беземоционално, по Нора). На външен вид е естествена жена, разчитаща на обаяние и интелект, а не на маска като Мира или грим и перуки като кифлите.

# 1 459
Гала,взела да обяснява точно пък на Миглена Ангелова, как мъжа до нея трябвало да я възвисява в облаците.
Head Band
Не искала Гала да слиза от облаците..

# 1 460
Съгласна съм донякъде...но и при не, като при Нордел, уж трябва да е така, но не е . Навява наистина някакви асоциации за французойка, докоснала се е до много неща, но си е груба и на моменти проста, та проста, вместо интересна. Преиграва. Груба е. Има да работи по себе  си.

# 1 461
С всичко по-горе съм съгласна като описание, с изключение на това че има речник. Всяко изречение започва с "В смисъл....еди си какво", от време на време превключваме на английски, което винаги ме е дразнело като подход в общуването. Да, не е Яна, не е кротка женица, не съм следила кариерата й. Определено има самочувствие доста. Дали е прекалено не зная - аз не съм осведомена твърде много за нея. На общия фон там може и да изглежда ок, но в живота съм имала вземане даване с подобни персонажи и не обичам такива нестабилни хора. Във всеки един момент може да се извъртят и да те предадат, че и групата настройват срещу нарочената "жертва".

# 1 462
  • София
А Божана и Лора още ли са дружки?

# 1 463
Единственото, което по някакъв начин ми харесва в Божана, е това че е жизнена.Чак богат речник - няма, поне от това, което съм видяла и чула. Не ми харесва грам факта, че е прекалено агресивна както в поведение, така и в начин на говорене. Изпъква главно защото другите жени в къщата са или плеймейтко-рапърки, или смирени, тихи и с 20тина години по-стари от нея. Изявява се като от тези "готините":

Във всеки един момент може да се извъртят и да те предадат, че и групата настройват срещу нарочената "жертва".

Много странно поведение вади на моменти. Чудно беше как рева когато Биг Брадър почна да ѝ представя мисията, споменавайки, че другите хора в къщата нямат уважение към храната и прочее. Само дето след целия този рев, тя доволна отиде и съсипа храната, за която толкова рева, че другите не уважават и съсипват.
Хич не я долюбвам.

# 1 464
Гала,взела да обяснява точно пък на Миглена Ангелова, как мъжа до нея трябвало да я възвисява в облаците.
Head Band
Не искала Гала да слиза от облаците..

Тя слезе ли от облаците, свършено е със Стефанаки.

# 1 465
...
Много ми е интересно, Стефан ако не беше споделил рецептата за "лекарството", Ваня как щеше да оцелее.Обвинение в атентат направо.Лекарството ми, живота ми, кръвта ми... #Crazy
Всъщност тя каза, че откакто го пие този екстракт, за първи път от 10 години ѝ е спаднала кръвната захар. Явно си мисли, че е открила панацея за проблема си и затова орева.
Определено прекали с мелодрамата.

Аз не съм фен на Ваня. Но трябва да кажа, че жените, особено когато минат 50, имат изключително развита интуиция и чувствителност, които са на база минал опит. Какво имам предвид - когато човек е млад, е склонен да подминава или по-точно да не забелязва много неща, които дават знак за мнението на околните към него. Или поне хората, които не са мнителни и са щастливи, го правят. Ваня е имала щастлив живот на младини, Бог я е надарил с глас, беше слаба и хубава и кариерата й беше шеметна. Цяла България я обичаше. И със сигурност е смятала, че наистина я обича цяла България. И когато получи плесникът, когато я изгониха от Тоника, тя разбра, че е подминала знаците, които околните са й изпращали за това, че й завиждат и ненавиждат за успеха. Такава реализация е много тежка, особено, когато човек вече не е млад. И след това, сетивата му за малките знаци, които околните дават (понякога дори без да е нарочно, но всъщност подсъзнателно), по отношение на неговата личност, се изострят.

С цялата тази тирада искам да кажа, че щом Ваня е почувствала негативно отношение от страна на Божана към себе си, значи има някакви основания. Те са интуитивни, базират се на държанието на Божана, на излъчването ако щете. Това чувство, което изпитва Ваня, е основано на интуиция. И смятам, че е права. Не може да хвърлиш нещо, което стои в хладилника - визирам Божана - просто ей така. Щом е в хладилника, значи някой го е оставил там и има някаква причина за което. Най-малкото ако наистина не знаеше кой е притежателя, в което се съмнявам, трябваше да обиколи участниците и да попита, преди да изхвърли буркана с костилките. После за грейпфрута - всички други знаеха, че Ваня го яде, само Божана, дето уж все е в центъра на терена и знае всичко за всички - не. Айде бе. От всички плодове в хладилника, се хвана за грейпфрута на Ваня.

Сега, аз лично, се питам защо Божана не харесва Ваня? Имам едно подозрение, че Ваня всъщност прозира истинската й същност и това определено не се харесва на Божана. Но, това е моя теория и ще следя за знаци потвърждаващи или отхвърлящи я.

Аз си казах, хау. Simple Smile

Последна редакция: ср, 03 окт 2018, 11:55 от DeltaAzimut

# 1 466
  • Sofia
Миглена в нова връзка ли е,какъв е ,по-млад ми се видя?
Тази Банда верно е много сбъркана в изказа...пелтечи,бърка думите,една отнесена и разпиляна...а музикалният им фон е ужасен през цялото време,силен,хаотичен,нищо не чух от разговора с Угрински Anguished

# 1 467
Определено това, което показаха по казуса с отварата и грейпфрута навежда на мисълта, че Ваня преекспонира някакви неща, Божана ходи да й се извинява, вари нов буркан и т.н Но може би си права, че има нещо по-дълбоко, което Ваня е усетила. По въпроса за звездоманията и повечкото годинки на някого - наистина е много тежко, когато си бил на върха сега на по-зряла възраст да усещаш някои ритници от живота и пренебрежение там, където преди ги е нямало и е имало само аплодисменти и комплименти.

# 1 468
Определено това, което показаха по казуса с отварата и грейпфрута навежда на мисълта, че Ваня преекспонира някакви неща, Божана ходи да й се извинява, вари нов буркан и т.н Но може би си права, че има нещо по-дълбоко, което Ваня е усетила. По въпроса за звездоманията и повечкото годинки на някого - наистина е много тежко, когато си бил на върха сега на по-зряла възраст да усещаш някои ритници от живота и пренебрежение там, където преди ги е нямало и е имало само аплодисменти и комплименти.

Естествено, че ще отида да й се извинява Божана.
Нали трябва да го играе бяла и добра? Трупа точки пред публиката.
Обаче най-хладнокръвно си свърши пъклените дела и сега всички смятат, че Ваня е кофтито човек.

# 1 469
А Божана и Лора още ли са дружки?
Лора е толкова безхарактерна и без присъствие, че който я заговори може да и бъде дружка.

Общи условия

Активация на акаунт