VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 4 /01.10.- 07.10.2018/

• 127 396
  • 4 346
  •   1
Отговори
# 1 695
Нищо му няма на поведението на Ваня. Засегната е, обидена, бори се и тя за място под слънцето. И тя е човек и душа носи. Може малко толерантност да проявят и поне храната и да не крадат и изхвърлят. Точно на умряло куче нож вадят тия пиянки. Видяха една болна, безобидна 60 годишна кротушка, която зад дебели очила чете Библия и почнаха да се гаврят с нея, щото освен да се скрие огорчена в ъгъла няма какво да им направи. Ако не изпият грейпфрута и с водка няма да ги бива, пиянките начело с тая крейзи бич Божка.

# 1 696
Моралке...и ти си попрекалила с библията ми се чини....

# 1 697
  • Стара Загора
Оня с диалекта следвал медицина, едва ли е бавноразвиващ се в тая връзка.

Да ти кажа и аз уча медицина и имам доста колеги, които са неграмотни, сричат и нямат елементарни познания, но с чужда помощ догодина ще са дипломирани.

Последна редакция: ср, 03 окт 2018, 18:07 от BarbieDi

# 1 698
Аз ще се разрева вече, разстроих се от Моралка.

# 1 699
  • София
Нищо му няма на поведението на Ваня. Засегната е, обидена, бори се и тя за място под слънцето. И тя е човек и душа носи. Може малко толерантност да проявят и поне храната и да не крадат и изхвърлят. Точно на умряло куче нож вадят тия пиянки. Видяха една болна, безобидна 60 годишна кротушка, която зад дебели очила чете Библия и почнаха да се гаврят с нея, щото освен да се скрие огорчена в ъгъла няма какво да им направи. Ако не изпият грейпфрута и с водка няма да ги бива, пиянките начело с тая крейзи бич Божка.

hahaha Joy ooooh! ooooh! Joy

# 1 700
  • Испания

И маслините.

# 1 701

Изобщо не съм я чела за твое сведение. Ако намекваш, че се правя на светица само ще ти кажа, че няма как да оправдая гаврите на пияницата Божка с една болна възрастна жена, която с нищо не им пречи, не ги провокира и не ги ощетява.

# 1 702
  • Бургас
Няма драма от страна на Ваня!ЗЛОжана,как пък най-хубавото си ядене го направи за последно,и няколко пъти подчерта,че няма да готви заради Ваня!?Не е ли Божана която създава драмите и се мъчи да настройва другите срещу Ваня!?
Много грозно беше.

# 1 703
  • София

Да ти кажа и аз уча медицина и имам доста колеги, които са неграмотни, стичат и нямат елементарни познания, но с чужда помощ догодина ще са дипломиране.
Майко мила Sad
Това понеже е написано грамотно Joy

# 1 704
И къде ѝ е косата на Мира? 
Има някаква игра на светлината там, та косата изглежда къса, но в по-светлото петно може би си продължава.
Не ви ли се струва, че мъжът е с брада?

# 1 705
  • Стара Загора

Да ти кажа и аз уча медицина и имам доста колеги, които са неграмотни, стичат и нямат елементарни познания, но с чужда помощ догодина ще са дипломиране.
Майко мила Sad
Това понеже е написано грамотно Joy

Grinning Малко с телефона не се разбираме понякога и аз го видях.  Поправих го.  Wink

# 1 706
За жена, която толкова много чете Библията, Ваня е доста лакома Wink Половин сладоледена торта и пари да ми дават не мога да изям Wink За останалите и отклонения от правата вяра изобщо няма да говоря.
Само да си изясни - искат да гледат на нея като на всеки друг здрав-прав-млад човек или да стъпват на пръсти и да  и оставят 50% от наличните за 13 души грейпфрути щот е болна и възрастна.
П.П. Имам познат със заболяване на обмена, с ужасно много наднормено тегло е, тъй както той си хапва джънк фууд друг не съм видяла. Съжалявам ама заболяването не е оправдание за всички, има хора които просто се съсипват сами...

# 1 707
Има някаква игра на светлината там, та косата изглежда къса, но в по-светлото петно може би си продължава.
Много скрити приятелки на Гала съзирам тук аз. ДоброЖелателки.

# 1 708
  • София

Изобщо не съм я чела за твое сведение. Ако намекваш, че се правя на светица само ще ти кажа, че няма как да оправдая гаврите на пияницата Божка с една болна възрастна жена, която с нищо не им пречи, не ги провокира и не ги ощетява.

Прочети я... време ти е... newsm53

# 1 709
Много скрити приятелки на Гала съзирам тук аз. ДоброЖелателки.
Ее, не с лошо, де! Simple Smile
Сериозно, не се сещам за някой с толкова дълъг бакенбард.

Общи условия

Активация на акаунт