VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 4 /01.10.- 07.10.2018/

• 122 817
  • 4 346
  •   1
Отговори
# 2 640
  • Испания
Баницата на Кулагин изглежда страхотно поне на промото

Много е апетитна.

# 2 641
Ама малък прост Ричко напоследък как ходи със зализано перчемче, сякаш тъкмо е папкал мекички и после баба му е измила устичката и личицето с водичка

# 2 642
  • София
Имам желание Брадъра да даде мисия на Ричко да направи една баница, или хайде от мен да мине едни мекици.
И ще е до там, ще се разболее Joy

# 2 643
  • Испания
Ама малък прост Ричко напоследък как ходи със зализано перчемче, сякаш тъкмо е папкал мекички и после баба му е измила устичката и личицето с водичка

...или сякаш тъкмо си е избърсал мазните пръстенца в косичката.

Имам желание Брадъра да даде мисия на Ричко да направи една баница, или хайде от мен да мине едни мекици.
И ще е до там, ще се разболее Joy

Той да не е обслужващ персонал! Много го е страх да не го помислят за такъв.

# 2 644
Стига коментари за баницата,че ще сменят пак промото-ще сложат някоя шкембе чорба

Последна редакция: чт, 04 окт 2018, 18:48 от Анонимен

# 2 645
И на мен баничката ми изглежда супер, ама се съмнявам да са му направили евала Imp

# 2 646
Оф.....това беше много добро. Цвиля Kissing HeartKissing HeartJoy

# 2 647
Ваня дали е яла Joy

# 2 648
Вчера хванах епизода само от половината. Бях навън и като се прибрах хванах някои номинации.
Сега доглеждам епизода от вчера /дългия/.

Мира е отвратителна.
Отвратителна, провъзгласена за лидерка, фалшива лицемерка.
Жал ми беше за Ева, че й се обяснява така, явно защото възпитанието й не й позволява да засяга другите, или просто защото не може да си държи на думите /може би вярното е и от двете по малко!/

# 2 649
Баницата на Кулагин изглежда страхотно поне на промото, гледах го уж в Черешката ма от скандалите с Нора даже и не помня какво готви, че и дали го догледах...
Аз помня само, че режеше много стриктно едни картофи за руска салата, махаше всички крайчета, за да останели само кубчета, ку-ку... Но баницата му е 🔝🔝🔝

# 2 650
Вчера хванах епизода само от половината. Бях навън и като се прибрах хванах някои номинации.
Сега доглеждам епизода от вчера /дългия/.

Мира е отвратителна.
Отвратителна, провъзгласена за лидерка, фалшива лицемерка.
Жал ми беше за Ева, че й се обяснява така, явно защото възпитанието й не й позволява да засяга другите, или просто защото не може да си държи на думите /може би вярното е и от двете по малко!/

Eва се чудеше какво да измисли, за да успокои това цвилещо и себично същество Мира, и се отметна от думите си. Почувства се виновна, че я е разстроила. Целият свят трябва да харесва и обича Мира и Ваня.

# 2 651
  • София
Скрит текст:

Много е апетитна.
Стига бе, скрийте я тази баница. Анатема! Кой ми сви библията?

# 2 652
  • София

Много е апетитна.
Личи си,че баба му добре го е научила.

# 2 653
Гледам банЦата на Кулагин, ръфам си ФаФличката/която пък хич не харесвам Joy.. И реших. Ще спретна и аз една. Утре.Simple Smile

# 2 654

Много е апетитна.
Личи си,че баба му добре го е научила.

Ами не става само с мекици

Общи условия

Активация на акаунт