VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 4 /01.10.- 07.10.2018/

• 122 794
  • 4 346
  •   1
Отговори
# 2 670
Мекицата беше под 30-те, нали?

# 2 671
Факт, но каква ще бъде е друг въпрос, тези са ясни.Kissing Heart
Аз и до спирката на метрото няма да ида с този, ще ме е срам след случилото се от снощи, а той кой знае колко се мисли за велик, гном неден.

Ейййй..много си му набрала на Мекичко. Много..Joy

# 2 672
Да, а мекици щях да му въртя...Frowning Scream

# 2 673
  • Испания
Мекицата беше под 30-те, нали?

e на 24 години.

# 2 674
ScreamScreamScream
Значи може и по-зле да стане, не че може, а ще....

# 2 675
Имам желание Брадъра да даде мисия на Ричко да направи една баница, или хайде от мен да мине едни мекици.
И ще е до там, ще се разболее Joy

Предлагам да му дадат индивидуална мисия, от която да зависи целия бюджет на къщата. Да сервира и отсервира на всички цяла седмица - да им слага вечерята, да им вдига чиниите, да ги мие, да им прави и поднася котктейли и т.н.  Joy

# 2 676
Ричи+Бизнес=Титаник2

# 2 677
Този Брадър много забравя този сезон. Одъртя ли, що ли? Не се разбра кои мисии са успешни, кои не. Не се разбра кой каква мисия има. Само на Божана разбрахме май. То бива сценарии и монтажи, ама чак толкова. Нощес Ева каза, че Веселин получил клаустрофобия в деня, когато изписали бебенцето, и излезе. При Гала каза, че не е клаустрофобия, а липса на контрол. Брадърът що позволи да го преметнат безнаказано?  Ми мнооого нагласено.

# 2 678
Ричко може да има успешен бизнес, само ако започне да продава вафли Laughing

# 2 679

По скоро ако баба му прави мекици

# 2 680
Със собствения си лик, нали? И с бонус - скреч карта за 2000 лв.

# 2 681
  • Испания

Hands Fist Изповедалнята Phone вратата Wear High Heel вкъщи.

# 2 682
  • София

Ааааааааа, не знам. Моята си е тук до плитките с чесън.
Като стана дума - и плитките ми с чесън са изчезнали. Явно искате да ме уморите. Признайте си, че сте ми вдигнали мерника, защото съм красива, добра и много витална.  4470 Отивам на терасата да мога да си поплача на спокойствие, а вие през това време се засрамете.

# 2 683
  • Испания
Big Brother Bulgaria

🔥Би ли опитал от БАНИЦАТА на Кулагин?😀

# 2 684

Ааааааааа, не знам. Моята си е тук до плитките с чесън.
Като стана дума - и плитките ми с чесън са изчезнали. Явно искате да ме уморите. Признайте си, че сте ми вдигнали мерника, защото съм красива, добра и много витална.  4470 Отивам на терасата да мога да си поплача на спокойствие, а вие през това време се засрамете.
Тичам при теб с 5-те ти филии хляб...И да ти източа кръвчицатааааааааааааааа..........Най-малко ще ти седна на прага.

Общи условия

Активация на акаунт