VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 4 /01.10.- 07.10.2018/

• 122 201
  • 4 346
  •   1
Отговори
# 3 645
  • Ню Йорк
Кулагин:" тя е най загорялата к*ва в къщата" Laughing Laughing Laughing

И този просташки изказ Ви допада?! Колко жалко.

# 3 646
"К***а" не е хич обидно в национален ефир, за майка на две деца, която с нищо не е заслужила такова държание. Съжалявам, но аз като жена не мога да приема и одобря подобно поведение.

Много неща не се дават. На фона на последните дни,когато Кулагин очевидно стискаше зъби,доколкото може...Доста трябва да е събрал. И е.
Петко ,лидера,ръйш ли...Голямо решение намери. Няма съмнение. Вижда,че не работи тва решение,обаче като не може друго да измисли...Лидерска раота.

# 3 647
  • София
Карай, важното е, че е от сърце.  Laughing

Боже, какви безпомощни тъпаци са всички! Да не можеш да сложиш на мястото му някого с думи, та се налага да се излагаш безкрайно...  Confused

# 3 648
Хораааа, срам ме е да ги гледам тия хорица!

# 3 649
Момичета,вие имате ли идея какви хора познава и е приятел Кулагин,какви хора са зад гърба му?Неслучайно е смел Simple Smile
И да,той определено е "вътре в нещата" и знае доста компромати.

# 3 650
Какви са тези антихора?! Зоопарк Mask

# 3 651
Понеже Мира е красива и мъжете я харесват, изкарахте я к..ва..
Ние не сме я изкарали никаква, тя сама се умилква на Насето. Текоха и лигите като и бели банан, сега ще мъчли като я нареждат.
Кулагин е прав.

Смайли, другата тема с корица "кулагин победител"!

# 3 652
  • София
Добрева: "За жена в моето положение..."
Какво ѝ е положението? Международно?
Положението й е на омъжена жена. И е права да се ядоса. Защото това се излъчва и всички го гледат - включително съпруга й и децата й. Грозно беше от страна на Кулагин, наистина!
Ама не беше грозно Петко и компания да обсъждат Мира и прозрачните ѝ гащи зад гърба ѝ?!
Ако и го бяха пуснали този разговор на кокошката, щеше да ореве орталъка... лигла...  newsm50

# 3 653
Дано някои са горди от децата или съпрузите си.
Големи отрепки и то незнайни събрани на едно място.
Сега и тази реве, ей, не ги търпя значи.Joy

# 3 654
Момичета,вие имате ли идея какви хора познава и е приятел Кулагин,какви хора са зад гърба му?Неслучайно е смел Simple Smile
И да,той определено е "вътре в нещата" и знае доста компромати.
И кои са тези хора, де. Пет пъти питам кого толкова загрозява Коларгола.

# 3 655
  • 221B Baker Street
Ваня е мнооого кухо парче!!! Не видя нищо от скандала, но веднага зае страна! Тая, същата добросърдечна и добронамерена Ваня, която нарича друга жена "мръсно животно"?! WTF?!?!

# 3 656
Ох, Ваня милата не издържа на тази лошотия Cry
Мале, много ми е фалшива, гнусно ми е чак. Един дол дренки са с Мира. А Ваня ми беше симпатична преди.

# 3 657
Много ми е интересно след снощният разговор с брадъра,какво ще стане с Кулагин?Той иска да си излезне,брадъра не ще.Отвратителен е наклона,който ни дава водещата.Тя ни обяснява какво мисли,какво иска да каже Кулагин,кого ще обиди и т.н.Не женско царство,това е сезон КУЛАГИН.
Айде,още една реве!Аз ако ви ревна тук,ще ми треперите ли,ще ме успокоявате ли?Искам специално внимание,иначе ще ревна! smile3506 newsm45

# 3 658
  • Испания
Скрит текст:
Карай, важното е, че е от сърце.  Laughing

Боже, какви безпомощни тъпаци са всички! Да не можеш да сложиш на мястото му някого с думи, та се налага да се излагат безкрайно...  Confused

Те не се щадят, раздават се безкрайно, за да се изложат.

Хайде сега, Добринка.

# 3 659
Кулагин:" тя е най загорялата к*ва в къщата" Laughing Laughing Laughing

И този просташки изказ Ви допада?! Колко жалко.
За да го каже, има защо. До сега не е излъгал за нищо. Wink

Общи условия

Активация на акаунт