VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 4 /01.10.- 07.10.2018/

• 121 887
  • 4 346
  •   1
Отговори
# 4 140
Окъде инфото, че Джуди е продуцент на ВБ 2018?
Нико Тупарев си е продуцент, беше в На кафе преди старта на Брадъра.

# 4 141
Бона, от бг майките! Инфото е много надеждно. 😉
Аз пък да питам, защо arrival не пише? Дори с друго име, стилът му е разпознаваем. Мисля, че не е сред нас. Брееее!! Да не ни намига от екрана туй момче??

# 4 142
  • 221B Baker Street
Тъкмо влизах да питам, откъде измислихте, че Джуди е продуцент на Брадъра?!

# 4 143
Ами надеждно, чи как, най-бързата информационна агенция - бгмама Mr. Green
Щях да разсъждавам нещо дълбокомислено, обаче... събота, приятно слънце, размекнах се и само ще ви пожелая хубави почивни дни.
Ония карпузи в Нови хан сигурно и те са разпуснати, така че няма да ги мисля до понеделник.

# 4 144
Е как от къде е инфото. ЕЖК не е ли достатъчно достоверно вече 😆

# 4 145
  • София
Джуди продуцент и в същото време коментатор, брях  smile3502

# 4 146
  • София
Ааа, пиеса и аз искам Party
БИГ БРАДЪР, ако четеш тук - давам идея за сюжет:
Петко е женен за красивата Мира, Насито им е слуга и работи в конюшнята, и се залюбва с господарката Mr. Green Тая нощ ще мисля каква е ролята на Кулагин в пиесата. Лорка ще играе дървото, пред което влюбените ще се врекат във вечна любов Laughing
Ричко тряя да им прай мекички, задължително. Ваня е дърта вещица, дето вари отвари. Обаче Наско конярчето се влюбва в Мира, но тя отчаяно страда, щот е влюбена в коафьора си Кулагин. Божана, естествено е готвачката, влюбена в господаря си. Поръчва си отровна отвара при Ваня, за да отрови Мира, но вместо нея умира Петко. Ева е майката на Петко, но има незаконен син, който се оказва Кулагин. А Петко всъщност е прикрит гей и се залюбват с Ричито, щот прай страОтни мекици, и му построява блок в Дубай. Стефко е младият любовник на Ева и е водещ на сутрешен блок. Изпуснах ли някого?!
Joy

В тоз сюжет най-много ми харесва развитието на образа на Петко, само че в обратен ред: първо гей-любов-строеж, а после останалото... JoyStuck Out Tongue Winking Eye

# 4 147
Понеже сте коментирали Станка Златева та ме подсетихте. Познавам лично участник от този сезон. Много преди финала ми каза, че Станка ще спечели, защото продуцентите й обещали наградата, само и само да влезе. Факт!
Ваня Червенкова вътре в къщата се е хвалила, че е организирала 10 евангелски църкви да гласуват за нея. Ники Кънчев се включи ден-два преди финала да им съобщи, че за Ваня Червенкова са генерирани много смс-и от едни и същи номера. Факт!
Победителите се знаят предварително, независимо от смс-ите.
В онзи сезон не ги пускаха току-така да излизат. Лично съм ходил на среща в къщата в Нови Хан. Обикновено в неделя ги правят. Там ред чакаха дъщерята на Лияна и сина на Тервел Пулев,придружаван от чичо си Кубрат.Децата влизат в изповедалнята да си видят родителите, а за другите отиваме в кабинката на Биг Брадър и разговаряме все едно аз съм ББ, а участника е в изповедалнята и го гледам на екран. А един от екипа седи до мен и пръста му е на бутона и ако кажа нещо нередно ме прекъсва. Не си мислете,че си говорите каквото искате. Преди срещата се праща мейл до екипа с въпросите, които ще бъдат задавани и след тяхно одобрение се допуска разговор с участника, който си е извоювал това в договора. Може това да се случи, когато участника има фирма и трябва да се говори по неотложен въпрос, свързан с фирмата.
Някой тук беше писал,че видял Стефан една събота в мол. Този човек не е ли в конфликт на интереси? Ководещ на предаване, което коментира ВБ. Много ясно,че ще го пазят и възхваляват.
Та в крайна сметка нищо не зависи от смс-ите на хората.

# 4 148
Джуди не е продуцент, Нико Тупарев си е. Пише го във финалните надписи. Този с достоверната информация да си я проверява минимум по два пъти.

# 4 149
  • София
На мен пък Папи ми е симпатичен, смятам, че не е глупаво момче и е артистичен. Не се спогодиха с Кулагин, но за мен не е задължително да харесваш някого, ако ще и да беше любимец на 100% от публиката.

И на мен почва да ми става симпатичен, особено като гледам как му се подиграват тук, че имал бенка  Shocked  Направо в дестката са по с акъла си. Може би някои потребителки тук са готови и да се подиграват и на хора с увреждания, повдига ми се  Sick
Ако Пепа те прочете и разбере, че си я посочила като пример за "хор с увреждане"... жална ти майка... JoyJoyJoy

# 4 150
Но пък...хммм...има истина в тези думи...има.
Има увреждания,да. И за съжаление са много по-тежки от няква си бенка.Която пък,ако беше такъв,за какъвто претендира....нямаше да му се налага да крие. И нямаше да прави впечатление.

Последна редакция: сб, 06 окт 2018, 15:22 от Thirteen#

# 4 151
  • София
Окъде инфото, че Джуди е продуцент на ВБ 2018?
Нико Тупарев си е продуцент, беше в На кафе преди старта на Брадъра.
Ми той Петко се се гушка с всички потенциални /щото знае ли човек Wink/... та, който и да стане работата му да е вързана в кърпа.  Sunglasses

# 4 152
Не знам дали сте коментирали, Роузмарито била на 33 години.
Оправдавах я, че е на 23-24г. да се захване с Ричо....

# 4 153
В Рози ми харесва, че е някак "над нещата", или поне такова усещане дава. Не иска да спечели на всяка цена, държи на добрия тон и да остане човечна.

Не знам защо позволи на Ричко да я целува и прегръща. Може би е искала внимание или се е чувствала самотна.

# 4 154
Може би е искала внимание или се е чувствала самотна.
дай всеки самотен обвързан човек да се превърне в курва, защото не може да си стои мирно на задника 1 месец ... това показва само неуважение, неуважение към приятеля й ...

Общи условия

Активация на акаунт