VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 4 /01.10.- 07.10.2018/

• 121 813
  • 4 346
  •   1
Отговори
# 4 185
Котарачета, какво ще правим тази вечер? Кой епизод да си повторя, а?

# 4 186
Котарачета, прочетох последните няколко страници и имам чувството, че съм в тъй коментираната къща, ужасТ.

# 4 187
  • София
Пропуснах живото снощи, прескочих около 45-50 страници, щото не ги проследих, когато трябва... дано утре да ги наваксам... и така и не разбрах има ли отговор на въпросите - коя е тя и кой е той?

# 4 188
Няма, рекоха, че е Розмарина и точка, въпреки че на мен ми прилича на Божка, но легналото не ми се струва да е Петкан.

# 4 189
  • София
Не е излязъл...Насьо каза,че бил си направил легло в тоалетната и там спял.
Да но при Гала казаха, че снощи е поискал да излезе,тъй като не издържал на тормоза вече. То в тоалетната ще преспи за 1 нощ, а следващите? Крайно време е Брадъра да се намеси.

# 4 190
Не е излязъл...Насьо каза,че бил си направил легло в тоалетната и там спял.
Да но при Гала казаха, че снощи е поискал да излезе,тъй като не издържал на тормоза вече. То в тоалетната ще преспи за 1 нощ, а следващите? Крайно време е Брадъра да се намеси.
Днес е събота, не е имало ГАЛА, къде казаха, че снощи искал да излезе.

# 4 191
Пропуснах живото снощи, прескочих около 45-50 страници, щото не ги проследих, когато трябва... дано утре да ги наваксам... и така и не разбрах има ли отговор на въпросите - коя е тя и кой е той?
Скрит текст:
То това спокойно може да не е любовна сцена, а някакво шушукане, ама не знам защо ни го спестиха и така бързо го изтриха от всички възможни канали.

# 4 192
  • София
Няма, рекоха, че е Розмарина и точка, въпреки че на мен ми прилича на Божка, но легналото не ми се струва да е Петкан.
На мен също ми изглежда да е Божана.  newsm78
Пък и ако бяха Рози и Ричо, защо да изтрият този кадър и най-важното, след като Брадъра ги разкости от подигравки за случката в леглото /и двамата!/, защо не използва това "важно доказателство"!? Няма абсолютно никаква логика! Не биха простили и на Божана, явно мъжът е този, когото искат да скрият... и въпросът е: кого спасиха!?  newsm12

# 4 193
  • Оптимист по принуда
Ох, сега се сетих на кого ми прилича ПетЯт - на Боби Турбото Laughing

# 4 194
  • София
Не съм съгласна. Боби си е мъжкар, а и какъв глас има... Гледах го в "Капките..."

# 4 195
/още гледам живото/

Смешно е как са се прегърнали като първи приятелчета и дружки, сякаш да си докажат лоялността, барем изкарат по-дълго във формата.
ББ трябва да пусне на екрана как Петко и Папи обсъждат загорялото Мире, да видим дали така ще иска да се гуши в тях.
Напълно подкрепям!!!! Дано ББ най-накрая покаже Перко как бълва змии и гущери!

Толкова са ми противни светата троица, приличат ми точно на селски баби на мегдана- стоят, гледат, клюкарят и все нещо разискват!
Дано ББ даде мисия в която всички да бъдат гримирани от Кулагин, дори и мъжете!!!!

# 4 196
Ей сегинка ще погледна в  Библийката...такаааа...за кифли там не се споменава, само някви рибоци и бел лЕб....другото кво беше, за проверката...него май го има Joy

# 4 197
Жал ми е за Миричка, ще взема да ѝ изпратя ново копие, но на предната корица ще залепя една от 10-те Божи заповеди, ей тъй, да съм враждебна...
А, да, и прегоряла мекица ще пратя, дано се наяде!

# 4 198
Била съм в подобни магазини и то дооооста големи. Живея в Германия, и такива дрехи няма. Има едни други Stuck Out Tongue Closed Eyes сега Делта ще ме определи като к@@ва знам си аз Sweat Smile

Дрехите му наистина са маркови и доста скъпи. Успях сама да позная блуза, която бях харесала за себе си, но цената беше просто непосилна за мен.

# 4 199
  • Оптимист по принуда
Не съм съгласна. Боби си е мъжкар, а и какъв глас има... Гледах го в "Капките..."

Говоря за образа му в Сблъсък, онзи, с идиотския поглед, а не актьора.

Общи условия

Активация на акаунт