VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 4 /01.10.- 07.10.2018/

• 121 807
  • 4 346
  •   1
Отговори
# 4 200
Ама струват ли колкото две леки коли Joy

# 4 201
  • Оптимист по принуда
И вече ще ви викам плаши-котараци Joy

# 4 202
Ама струват ли колкото две леки коли Joy
Хаххаа, то тук има коли дето дори ги подаряват, само за да се отърват от тях. Има за по 100-200 евра. А и човека си каза, че блузата му е от по скромните автомобили. Така че да може да се каже, че струват колкото два леки автомобила. Joy

# 4 203
Мисля,че за костюма му на влизането пишеше,че е от един кой си секс шоп и струвал 1200евро,ама какви две коли се купуват за тези пари незнам

# 4 204
  • Испания
Мисля,че за костюма му на влизането пишеше,че е от един кой си секс шоп и струвал 1200евро,ама какви две коли се купуват за тези пари незнам

От секс шоп, та от секс шоп.

Завиждаш, явно.

# 4 205
Сега ще облека Джитиара,само един,че ако облека втория Кулчо ще си среже вените ако ме види

# 4 206

Завиждаш, явно.

Той човека явно не е на ясно, че и в секс шоповете продават костюми, ама едни други Stuck Out Tongue Winking Eye

# 4 207
Готвих днес аз, тенджУрите и съдинките  ги оставих, дано се намерят желаещи да ги оближат, че да не ги мия Mr. Green
Сега ще ви чета.

# 4 208

Завиждаш, явно.

Той човека явно не е на ясно, че и в секс шоповете продават костюми, ама едни други Stuck Out Tongue Winking Eye

Като го гледам си пада по извращенията.

# 4 209
и кое е извращение ?

# 4 210

Е, и? Rolling Eyes

# 4 211
Готвих днес аз, тенджУрите и съдинките  ги оставих, дано се намерят желаещи да ги оближат, че да не ги мия Mr. Green
Сега ще ви чета.

И ги оплакни първо...че да не цапаш гъбичката Stuck Out Tongue Winking Eye
Ама тъй ще оцапаш мивката пък...абе я ги фърляй направо тенжурите...за по-сигурно. Тъй гъбката ще ти остане чистичка...Joy

# 4 212
Много завист, чак и за дрехите го погнахте. И ако са от секс шоп какво?

# 4 213
Скрит текст:
Скрит текст:
Всеки се озлобява, Делта. Всеки.
И съм си точно на център. Не се притеснявай за "лагера". Simple Smile

Не мож да бъде. Верно ли всеки се озлобява? И що така?
Задаваш отговор. Wink

Получих предупреждение от ТАТТИ, защото ви поздравих по начина, по който Кулагин говори за Мира в праймтайма на Нова и вие го одобрявате (поздравих ви със "Здравейте махленски кифли", а да не забравяме, че може да бъдете повишени и в "катили", както благозвучно се изразява вашият любимец). Мислех, че ще ви се хареса, нали си го тачите него, а то получих предупреждение и постът ми е бил изтрит.
Що така?

Знаеш ли значението на думата "катил". В буквален превод от турски означава "убиец" . А думата е турцизъм в българския език.

Следващия път внимавай как поздравяваш.

Здравейте котарачета Joy

Чакай малко. Защо да внимавам как поздравявам? Поздравявам така, както ме учи всенародният любимец и фаворит Кулагин. Все пак, ако спечели ВБ, трябва да следваме неговият тренд, за да сме куул, модерни и в час с новостите. Иначе защо ни е всенароден любимец, пред чиято личност и слова не можем да благоговеем?

Аз още от сега си търся черно лъскаво клинче, перо от паун и тигрово шалче за челото. Обичам да съм в крак с модата...

Някъде четох,че голяма част от дрехите на Кулчо са от някакъв немски сексшоп.Там трябва да търсиш
Обаче на Коларгола не са му стигнали парите за обувки като на мис Тигрова.
https://www.google.com/search?q=stripper+shoes&tbm=isch& … =553&hl=en-bg

# 4 214
и кое е извращение ?

Групов секс с мъже

Общи условия

Активация на акаунт