VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 4 /01.10.- 07.10.2018/

• 121 969
  • 4 346
  •   1
Отговори
# 4 215
  • София
Била съм в подобни магазини и то дооооста големи. Живея в Германия, и такива дрехи няма. Има едни други Stuck Out Tongue Closed Eyes сега Делта ще ме определи като к@@ва знам си аз Sweat Smile

Дрехите му наистина са маркови и доста скъпи. Успях сама да позная блуза, която бях харесала за себе си, но цената беше просто непосилна за мен.

# 4 216
Нищо не си разбрала, Делта. Ни-що.
И не се ласкай. Обиждаш ме точно толкова, колкото и ме разбираш.

За мен на снимката е Роузи. По линията на носа я познах.

# 4 217
  • Испания
Готвих днес аз, тенджУрите и съдинките  ги оставих, дано се намерят желаещи да ги оближат, че да не ги мия Mr. Green
Сега ще ви чета.

Аз си имам мияч.

# 4 218
  • Оптимист по принуда
Готвих днес аз, тенджУрите и съдинките  ги оставих, дано се намерят желаещи да ги оближат, че да не ги мия Mr. Green
Сега ще ви чета.

Аз си имам мияч.
Пък аз и Офдемев съм дресирала и отрочето му офофдемева също

# 4 219
Цялото му поведение е едно голямо извращение. Пък все ми е тая групов или единичен, или само ръчен секс прави.

Успях само повторението на късния "лайф" да гледам. Revolving Hearts Много бяха готини, искрено си купонираха Лора и Хансчо, личи си, че се кефят на музика и танци. Браво на тях.
 ОфГала май хвърляше погледи на Папи, там, от диванчето? 
Само дъртия мутряк какво се слагаше и той да е в танците, че чак по земята заляга. Абе, по нещо ми прилича на Бойко Борисов този Пенко, не знам защо така.

# 4 220
  • София
Здравейте момичета!
Чета ви когато мога, малко ми е напрегнато положението и не винаги мога да пиша навреме.
Аз не съм от феновете на Кулагин, а още повече ми стана противен след снощното предаване. Не знам от къде някои видяха такива положителни качества у един озлобен и двуличен човек, с чудовищно его и самочувствие. Точно такива хора, за които правилата са задължителни за другите, а за него правила няма меко казано ненавиждам. А пък снощи показа точно нагледно поговорката "На умряло куче нож вади". Имам в предвид видеото с Мира Добрева.  Много ме съмнява че навън си позволява да се държи по този начин, много добре знае, че тук никой не може да го пипне с пръст. Като нищо може да прочетем след време, че са го набили, не че го одобрявам, но ще ми е напълно понятно за какво.  Изобщо брадъра е пълна скръб и този път. 
Разбирам всеки си има мнение, моето е това. Кулагин за мен е абсолютен злобар. А, да още нещо. Не намирам особена разлика в говоренето зад гърба на някого и казването пред всички или както го нарича Кулагин в лицето на уж сигурни факти. И едното и другото цели унижението на тези за които иде реч. Ама не било интригантство, да бе да. Така че за мен и Кулагин и останалите са чисто и просто интриганти.
Хубава вечер, дано скоро пак мога да седна с вас по време на предаване и да си коментираме. Липсвате ми...

# 4 221
Мисля си, че и други обра и е имало в ББ. Например Сашка. И тя беше цветна и с недостатъци, като Кулагин, но на фона на другите ми стана симпатична. А хора като Петко няма как да харесам, плашещи са.

# 4 222
Що да е плашещ Петко? Мен ми се вижда нормален.

# 4 223
"К***а" не е хич обидно в национален ефир, за майка на две деца, която с нищо не е заслужила такова държание. Съжалявам, но аз като жена не мога да приема и одобря подобно поведение. Злобата му е в повече на Колагин.
Айдеее, започна и ти като Ваня- "... аз като жена не мога...." Хайде стига глупости. Има жени и жени, а тя не е от най-качествените. Даже бих казала, че е от най-некачествените.  . Какво като е жена? Дай да ръси глупости и после щото е жена да й се разминава. Значи, тя може да се изцепи, че за Колагин щяло да има пичове за секс, а той като й върна репликата, стана лош. Разписка се като ощипана селска пръчка. Ама той бил мъж, пък тя жена. Като го нареждаше с пичовете, дали й мина през ума че това е грозна обида за един мъж, пък бил той и Колагин. Ама той пък как я разнищи, чак драго ми стана Simple Smile
Колкото за ценностите на жена и майка ( на две деца) , Мира не ги е виждала и през крив макарон. Ама то винаги така става, каквото търсеше си го  намери.

# 4 224
мента 13, ако и ти си мутра, няма нищо чудно, че ти се вижда нормален.
Какво по-точно се опитват да постигнат плюещите по Кулагин? Малцинство сте и това е. И не защото Кулагин е супер, а защото останалите се държат срамно. Към останалите, причислявам и екипа на предаването.

По принцип не гласувам в нито едно предаване, освен по изключение. Днес си спомних с какъв кеф гласувах на един стар брадър, в който спечели жената на Здравко. Не че съм й фенка, но исках да видя физиономията на Десислава, като изгуби. Както и на приятелките й от "елитната" групичка. И видях. Беше приятно. Вероятно много хора са се почувствали като мен Simple Smile Жалко е, че си е внушила, че тя била истинския победител, защото е спечелила някакво нагласено издание. Докато има кой да й подхвърля пари, ще продължава да живее с илюзии...

# 4 225
мента 13, ако и ти си мутра, няма нищо чудно, че ти се вижда нормален.
Какво по-точно се опитват да постигнат плюещите по Кулагин? Малцинство сте и това е. И не защото Кулагин е супер, а защото останалите се държат срамно. Към останалите, причислявам и екипа на предаването.

По принцип не гласувам в нито едно предаване, освен по изключение. Днес си спомних с какъв кеф гласувах на един стар брадър, в който спечели жената на Здравко. Не че съм й фенка, но исках да видя физиономията на Десислава, като изгуби. Както и на приятелките й от "елитната" групичка. И видях. Беше приятно. Вероятно много хора са се почувствали като мен Simple Smile Жалко е, че си е внушила, че тя била истинския победител, защото е спечелила някакво нагласено издание. Докато има кой да й подхвърля пари, ще продължава да живее с илюзии...
Зависи какво влагаш, като разбиране за мутра. Само защото си кара фитнесчето и има законен бизнес, не го прави мутра. Баце, и него мутра го спрягат, мааа, си е пич отсякъде.

# 4 226
Не ти разбирам писанията и не мога да ти отговоря.

# 4 227

И не защото Кулагин е супер, а защото останалите се държат срамно. Към останалите, причислявам и екипа на предаването.

По притеснителното е, че и подкрепящите ги се държат срамно. Аз никъде не видях поддръжник на Кулагин да обижда или засяга поддръжници от другият отбор. Но за сметка на това другият отбор си позволи какви ли не епитети и обиди. То не беше, че сме К@@рви, кроасани... Ама ко да прайш. Каквито звездите, такива и феновете...

# 4 228
Мутренско е отношението му. Към жените,хората.
Нещо като селяния и селянин.

# 4 229
Да обобщя за себе си: Ако не бяха тези мишки вътре, надали щях да симпатизирам на човек като Кулагин, но е истина, че същите тези с действията/бездействията си обърнаха мекицата /егати якия лаф Joy/.
Кулагин най-много спечели от този формат, не че и той не се дъни яко, но другите са просто без коментар, знаете кого точно визирам.

Общи условия

Активация на акаунт