Искам да кажа ... (151) през октомври 2018

• 193 557
  • 5 529
  •   1
Отговори
# 5 475
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Коте, аз на козметик не ходя, но имам две много добри. Обаче са на Кр.село.
Пети път вече ми звъниха на вратата, бонбоните свършиха, раздадох и майкините курабийки.
Много са сладки децата - едни такива въодушевени и превъзбудени.

# 5 476
Ай, здрасти, страшилища, вещици, духове и тем подобни !
Аз съм си вещица в ежедневието, днес трябваше да се маскирам на бяла и добра фея, ама...
Благодаря за който се сети да стиска палци!Ходих на доФтор, ама само с разговор се разминахме сега , изписа ми някакви билкови таблети, от утре почвам, пък да видим.Утре ще вземам направление за подробен преглед, та за тогава по-сериозни палци ще моля!
Хубави деца са нашите, гримирани, негримирани, всякак!
Карзче, мила моя, объркано и тъжно ми звучиш, ако имаш нужда да говориш- насреща съм! Мисля те и те прегръщам!
Козметик и на Таня ще и се наложи да ползва, милото, много косми, много чудо, и все тъмни...А е толкова малка още, не знам.

# 5 477
  • Sofia
Никой не звънТи у нас, нали сме в нищото,пък и не притежаваме звънец  hahaha

# 5 478
при нас е забранено да се дават домашно приготвени неща. Имахме и специален мейл от полицията в района. Малко не ми се ходи днес, едно, че вали, друго, че не всички къщи са обитаеми...а и ще се изсипе половин Мексико в кавартала.

Лазерната епилация е едно от най-добрите неща, които съм паравила

# 5 479
Свет, давай, ама искам изпитани за тийнове, понеже ти и Белинда преди време споделихте, затова към вас се обърнах, препоръчвай смело Peace

Оф, Дженооо, на вас телеграма ще ви пишат. Истински ме разсмиваш и се хиля кат' тиква hahaha

Като се замисля и аз не бих разрешила на детето да яде домашно приготвени неща от вън newsm78

# 5 480
  • София
Свет как мина РД на Маман?Някак ми е неудобно да я нарека Бабет,макар че би било с топло чувство към нея.

# 5 481
Артиса половин купа бонбони,  тази година комай по-малко дечиня звъняха.

Руси сме ние с щерката, не става с лазерна и фото епилация. Като му дойде времето ще го мисля, още си е дечко малката ми женичка.

# 5 482
  • София
Аз съм късметлийка с космарлаците.Нямам хич,на краката махам до колената само.Дано и куки да е като мен.
Мм също не е много.

# 5 483
  • Sofia
Свет, давай, ама искам изпитани за тийнове, понеже ти и Белинда преди време споделихте, затова към вас се обърнах, препоръчвай смело Peace

Оф, Дженооо, на вас телеграма ще ви пишат. Истински ме разсмиваш и се хиля кат' тиква hahaha

Като се замисля и аз не бих разрешила на детето да яде домашно приготвени неща от вън newsm78
'начи съвсем по Хелоуински го докарваш.
Котенце,в голяма грешка си, ми се чини,че "детето" ще иска разрешение  да яде домашно приготвени неща от вън  Laughing Hug Коскоджами големан,мамин  Hug
Моята козметичка обработва тийнове.Аз съм й вярна от има-няма 15 години  Shocked.Ако искаш координати, ще ти пиша на лични.Салонът е в района между бул.България и Гешов, зад ПИБ.
Космодиск поимвам аз...зимата си го поотглеждам  Mr. Green Whistling
ММ повече космИ по гърба има,отколкото връз главата,завалията,нали е кабриолет  hahaha,та ме кара да го щавя  Crazy.

Последна редакция: ср, 31 окт 2018, 21:31 от ДжеНа

# 5 484
Джени, 😂 и при мм е същото положение 😂, аз почти космИ нямам, колкото имам са много светли и тънки. Фотоепилация не помага.

# 5 485
  • София
Всичко сладко вкъщи свърши!!! Много вещица, много пират, много нещо! Ако дойдат още, ще трябва да раздавам лукчета! Joy

# 5 486
  • Sofia
Джени, 😂 и при мм е същото положение 😂, аз почти космИ нямам, колкото имам са много светли и тънки. Фотоепилация не помага.
Ей,хубавице,как си  Hug Поизправи ли се положението?  Praynig

# 5 487
  • Mediterraneo
О, слава богу, че ММ нма косми по гърба! Аууууу, не! Иначеееее, много косъм има, завалията.
Ух, аз съм презапасила с бонбони. Минаха 3-4 тумби от по 15-20 деца, раздавах, ама още има. Къде е още, поне 2 часа няма да легна, поне моите да се приберат, че не ги знам накъде са.
Спагети карбонара правих. На голямата приятелката й ще спи вкъщи, утре трите ще са сами, че нямат училище, да доизяждат, каквото намерят.

# 5 488
Да, Джени 🙏, всичко е наред вече.

# 5 489
  • Sofia
Да, Джени 🙏, всичко е наред вече.
Flowers Hibiscus няма да се даваш!
Тарти,...той моят ги отгледа,след като ме излъга ScreamSmiley. 'га го вземАх-нямаше Rolling Eyes,Измамник. Satisfied

Общи условия

Активация на акаунт