Искам да кажа ... (151) през октомври 2018

• 193 525
  • 5 529
  •   1
Отговори
# 5 520
Пловдивчанки, препоръчайте ресторант с многоооо вкусна кухня? Мръвка на барбекю? Месо да има и да е приготвено добре.

Ефир 100!!!

# 5 521
  • Варна
Акаш, честито, дано е твоето място!

Даун се загуби, дано всичко е наред при нея.

Коте, гумите до 15 ноември казаха. Аз моите ги смених вече.

Стиснете по един палец към 9 часа, на лекар съм.

# 5 522
  • Бургас
Честит празник, България!

Акашче, радвам се за позицията!

Сърдечно благодаря и на вас, момичета!

# 5 523
  • София
Ейй, Акашче, честито, казах ти, че там ще бъде! Дано и занапред се харесате!

Честит празник! Аз чакам Мая да стане и да я водя на лекар, че аман от кашлица и сополи, месеци се влачат вече.

# 5 524
  • София
Честит празник, момичета Hug Бъдете вдъхновени, запалете будителския огън в сърчицата на децата си Hug

# 5 525
  • Ямбол
Добро утро.

Най-после почивка. Даже и на магазина няма да слизам. Е, вкъщи имам работа, но тя не се брои. А и днес чакам синчо да се прибере, ще трябва да измисля някакво негово любимо меню.

Акаша, честито и дано това е твоята работа и понеделниците вече да имат друго измерение Wink

По отношение на онзи ученик - засега нямам проблеми с него, то и преди не е имало, само с родителите. Но изживях лятото един стрес и май сега си сърбам попарата.
Скрит текст:
Появиха се здравословни проблеми с корема ми. Докато разбера какво се случва и нещата станаха сериозни. В момента съм на ограничено хранене - изключени са доста видове храни, понеже задстомашната(панкреасът) нещо не работи добре и се появяват болки и някои други неразположения. Не ям сладко по никаква форма, освен в някои плодове, не ям твърди и дразнещи зеленчуци, не ям мазно, много солено, силни подправки, никакъв алкохол, избягвам всичко, което дразни и затормозява панкреаса, списъкът е дълъг. Все още съм на етап - проба-грешка, ако нещо ми понася добре - ям го, ако не - изключвам го. Естествено имам предписана терапия с лекарства и се надявам да се овладее положението, че иначе става лошо. Килограмите започват да падат и аз даже не мога да се зарадвам, защото ми е притеснено, дали е добре или със свалянето не губя и ценни за организма ми вещества. Засега вече 3-4 седмици от лечението болка почти няма, остава да се преодолеят и останалите неразположения. Следи ме лекар на седмица-две.

Ами това е накратко, макар че стана постът, необичайно за мен, доста дълъг.

# 5 526
Лили, нова тема няма ли да има?
Докато си почиваш.

# 5 527
  • Ямбол
Ей, вярно. Забравих. Сега ще я наглася.
Благодаря за напомнянето, Вася.

# 5 528
  • Преди на юг, сега на север, но все на изток!
Добро утро и честит празник! Nature Sun With Face

Сутринта ми въобще не беше празнична. Сърбам си аз кафенце, хвърлям с половин око поглед към филиите, които пека и изведнъж чувам крясъци и викове откъм детската. Отварям вратата - хвърчат пижами, косища, колички, сълзи и сополи ... Някакъв ужас! Впили са се един друг и се бутат, блъскат, викат ... Тихичко затворих вратата и се дистанцирах от проблема. Баща им да се оправя. Приготвих им багажа, сложих по една книжка-подарък в чантите и ги проводих при баба и дядо рано-рано. И без това такива ни бяха плановете, просто се случи по-рано ...
Вашите деца карат ли се? При нас голямо дракане пада напоследък. Blush

Допивам си кафето и ставам, работата ме зове. Coffee

Хубав празничен ден на всички! Blue Book Flowers Bouquet

# 5 529

Общи условия

Активация на акаунт