Искам да кажа ... (151) през октомври 2018

• 193 527
  • 5 529
  •   1
Отговори
# 5 505
  • постоянно
Кочуначко -плюшен . Ох на чичА си Хър 💗

# 5 506
И при нас никой не мина.
Външната врата се заключва и нямахме дечица.
Карз, гуш и от мен.

# 5 507
  • София
Току трябва да минавам на новата версия за да разбера,че някой счита мой пост за полезен. Crazy
Вили,да малко късно е за дъвки и бонбонки по това време.
При нас във входа,като че ли имаше движение,но у нас никой не звънна.

# 5 508
При нас още не е започнала офанзивата. Спукахме се от партита и днес и през цялата седмица.

След 3 часа потегляме с приятелката на щерката, с майка й, сестра й и моя милост. Ще обикаляме час и малко и след това те си тръгват и баща й застъпва 2рата смяна с щерката Simple Smile Купил си е маска и той и ще плаши хората Simple Smile

Иначе и двете сме маскирани семпло- Wonder woman Heart
Купила съм много шоколади и ще оставя да свети лампата на верандата докато свършат и ако до 8.30 не са свършили ще угася и ще се кротваме.

От над 5 години даряваме всички шоколади и събрани лакомства след Хелоуин.

Последна редакция: ср, 31 окт 2018, 23:06 от Анонимен

# 5 509
Пловдивчанки, препоръчайте ресторант с многоооо вкусна кухня? Мръвка на барбекю? Месо да има и да е приготвено добре.

# 5 510
Пловдивчанки, препоръчайте ресторант с многоооо вкусна кухня? Мръвка на барбекю? Месо да има и да е приготвено добре.

Малкият Бунарджик Heart и 'Веселото село'

# 5 511
  • Sofia
Дженко,за Салон Ефект ли става дума?
Баш 😉.

# 5 512

Малкият Бунарджик Heart и 'Веселото село'
Малкият Бунарждик вече е друго,но в момента не се сещам как се казва Thinking .Иначе по този въпрос не мога да помогна Blush .
Детето е много доволно от обикалянето със съучениците,догодина щял да повтаря.
Казр, Hug !

# 5 513
  • В Космоса
Много на тъгъдък Хелоуин парти, но то кво ли не ни се случи по време на пътя. Аз оправях фар, щот разбираш ли много сложна била скобата... Тези мъже,у асТ, Както и да е, оправих фара, после пак ми мрънкат за туй онуй... Ама справихме се. Изпразнувахме
с приятели. И най важното - по път ми се обадиха, че съм одобрена на дългоочакваната позиция.

# 5 514
Акаша, честито.
Ние сме с пълна торба с бонбони. Калин се върна с плач от училище. Едно от децата му се е присмивали в училище и така цял ден. ( една заспала майка е била помощник днес и Калин се е оплакал, а патицата и е отговорила, че има всеки право на мнение. То добре, всеки има, ама ако Калин си мисли, че детето и е идиот, трябва ли да го изкаже на глас. Утре имаме родителска среща и ще го спомена това пред учителката, когато си поел ангажимент да си с децата , не трябва да забравяш, че езикът ти не трябва да изпреварва мисълта ти).
Калин сортира бонбоните, утре половината заминават към зъболекарят му.

# 5 515
  • На брега на реката
Титина, много неприятно. Мисля, че правилно си решила.

Акаша, честито! Дано е твоето място и си доволна.

Карзче мило, тъжно ми звучиш. Дано всичко да се нареди по-скоро.  Praynig Hug

Анджи, стискам палци.

Снощи, никой не звънна у нас. Добре, че не купихме сладкиши. Е, имах ябълки де, нямаше да ги върна дечорята.

Али97, още вчера заран писах на дядо Коледа и днес или утре си очаквам подаръка. Не можах да устоя по-дълго. Mr. Green Ако дойде днес, още довечера ще се пробва. Даже във вторник си получих и термозащитата на Лакме, препоръчана от Жълто цвете  и ще ставам "дърта" кифла.  Joy

За окосмяване говорите.  Cry Това ми е голям проблем, още от тинейджърските години. Сега на лазер ходя, от няколко месеца. Има резултат, ама още трябва. А ММ си има "семейни" прякори Йети или Малката косматка.  Joy  Шегуваме го с децата, хубаво, че не ни се сърди.

Хубав и успешен нов месец на всички!

# 5 516
Малкият Бунарджик сега е Южен полъх - 3 /веригата има добра репутация/, а Весело село от години е съборен и не съществува.

Добро утро!

Честит ден на будителите! Честито на всички учители - много здраве и несекващ професионален ентусиазъм.

Честито на малките сладурковци на Елени и Лайк - много здраве и щастливо детство!

Енергична е днешната ми програма- дано успея всичко да свърша.

Хубав ден!

# 5 517
Добро утро,

вчера много работа много нещо, освен това се опасявам че има нещо което не съм рабрала, когато шефа ми го обясняваше и днес ще има проблеми. Дано съм разбрала правилно.
Акаша честито, дано да е каквото искаш.
Карз, да те отмнават всички тревоги  Hug

Честит празник

# 5 518
  • на Мелмак
Добро утро!

Карз, дано скоро премине това, не знам какво, но ти стискам палци 🤗.

Акаша, и на теб честито!

На малките бонбони на Елени и Лайк - честито! Много слънчеви усмивки и веселие!

Титина, много неприятно!

Веселото село, беше готино 😀.
Жаки, има пицария в Стария град, от страната на Аджисана - Ориджинале, там правеха сачове, хубави бяха! Ама то верно някоя пловдивчанка трябва да се обади, ние караме на спомени 😀.

Казвала ли съм ви колко обичам недомлъвки и недоказани неща?
Снощи ми се завъртя една интрижка по роднино - приятелски, организирани неща, с мен, обаче, без да ми кажат. Когато казах, че така няма да стане, се започна едно обяснение... Мразя такива неща 😎.
Аз съм от хората, които си казват нещата в очите, скрупулите са ми малко.

Уж ви прочетох, но доста неща май пропускам 🤔. Видях, че Шугърче държи фронта, Джена е обхваната от трудов ентусиазъм 😉, хубави деца и майки, трудови неволи, които на мен са ми нормални, само да няма интриги, че те изобщо не ми понасят 😎. Рокли, козметика, готвене. ММ одобрява, най-вече готвенето защото не го тормозя да го питам какво, а черпя идеи от тук😉.
Хубав ден от мен!
Дано е същия слънчев и хубав като вчера!

# 5 519
Добро утро и честит празник!

Много хубави маскирани деца видях 😍

Акаш, честито!

Екстремна сутрин. Цъкайки лампата крушката гръмна, пръснаха се стъкла, спряха всички лампи... Аз се стреснах яко 😁Докато открием таблото беше забавно, ама вече всичко е точно. 😂

Ечемикът ми явно се е стреснал и няма да съм бушонирана тази сутрин. Иначе пия Биозин от 2 дни, ЛЛ ми го изписа.

Искам да кажа на Ванини, че е страхотна! Намери и ми прати инхалатор 😍

Хубав ден, банда!

Общи условия

Активация на акаунт