Искам да кажа ... (151) през октомври 2018

• 192 963
  • 5 529
  •   1
Отговори
# 60
  • Бургас
Прекрасна е, Сбъд!

# 61
Сбъдваща, много е нежна!

# 62
  • В Космоса
Чудесна е щерка ти, Сбъдваща!

Аз се наканих да публикувам някой пътепис. От миналата година: http://mantinela.blogspot.com/2018/10/blog-post.html

# 63
Прекрасно момиче си имаш Сбъдваща!

Момичета с пораснали момчета, моя приятелка има три деца, аз ѝ давам дрехи за момичето ѝ, но за момчето ѝ което е високо 146, няма кой да ѝ даде. Ако някоя от вас иска да се отърве от такива дрехи, трябват им ежедневни, долнища, блузи, суитчъри.

# 64
Много хубава е малката Сбъдваща.

# 65
  • Бургас
Тук вали като изведро....
Адски подтискащо....
Моя дребния износва една част от дрехите на батко си. Обаче малчо се оказа, че няма блузи с дълъг ръкав. Спешно трябва да му набавя.

# 66
  • София
Сбъдваща, дъщеря ти е чудесна!

Алина, точно преди година дадох всички дрехи от този размер на близка. Те също са многодетно семейство и с радост вземат всичко, което им дам. То и аз съм ѝ благодарна, че ме отърва от дрехите. Понякога има почти неизносени и въобще не обичам да ги слагам до контейнера, за да ги разпиляват.
Тука се мръщи, но не вали за щастие.

# 67
Здравейте и през октомври!

Откровено летните дрешки тип потници, рокли, къси гащи, ги разкарах още преди две седмици. Но пък не съм стигнала още до ботушите и якетата. Даже само по едно леко одеало съм раздала за сън. Надявам се на хубава златна есен. Дъжд не щА.

Болните да оздравяват!

# 68
  • Sofia
Веднъж в София да е хубаво времето,а по морето да не е.🙄
Сбъд, прекрасница хандбалистката🤩.
Алина_си ще попрегледам какво ми е останало.Аз давам на позната с 10 годишен син. Ама те не са затруднени.

# 69
Аз също лесно се разделям с дрехи, които не нося няколко сезона или не ми харесват. Много не обичам да ми подаряват дрехи, почти никога не ми стават или харесват.

Стискам палци, за всички в нужда.

Стиснете едни и за мен, отивам да говоря с шефа за промяна на безсмислените практики, с които се боря от година и половина!

# 70
Здравейте момичета,

благодаря за новата тема. Всички болни да оздравяват. Лили дано бързо да се възстанови мъжа ти.

Записвам се да ви чета.
При нас нищо ново за сега, май.
Похвалвам голямото ми момче, справя се много добре с входящите нива, оценките са 5 - човек и природа и 6 - история, другите още не са оценени. В събота имаше 4 часов (астрономически) урок по математика. Там му е слабото място и смятам тази година да наблегнем здраво над задачите. На моя втори братовчед жената се оказа, че дава частни уроци по математика и се уговорихме да идва в нас всяка събота когато и е удобно да решават задачи с Вики. Тя не желае да плащаме, моля да ми препоръчате нещо с което мога да я зарадвам. Познаваме се отдавна, но не мога да измисля нещо. Благодаря ви.

Дописвам - по темата за гардеробите/ дрехите: не съм сменила летните със зимните (есенните) дрехи. След около седмица планирам да подреждаме заедно с децата. Колежка ми даде миналата седмица дрешки за малкия, много съм и благодарна.

# 71
Поли, ваучер за спа терапия по избор.

Светалчо кога се прибира?
Сбъдваща, много хубава млада девойка. Защо другите са с наколенки, а тя- не?

# 72
  • гр.София
Здравейте и от мен!
Лили, благодаря за темата Hug Бързо да се възстанови ТМ.
За дрехи си говорите, и аз вадих вчера, че и мин.седмица също! Вадя от мин.сезон, не нося, прибирам... Взимам пример от Алина, не знам за какво ги пазя, голям плюшкин съм Joy а мъжът ми е трагедия! Добре, че на децата дрехите раздавам Simple Smile иначе не може да се влезе у нас.
Ланд, стискам палци Hands Fist
Поли, радвам се, че писа Hug
Сбъдваща, видях я малката прекрасница, страхотна е Heart
И аз искам дрешник и гараж, дано... някога Simple Smile
Мъжът ми ме обзаведе с карта на мултиспорт Sunglasses сега остава да си надвия мързелът и да почна да тренирам, че само на народните хорца си ходя, но, хич не са ми достатъчни. Зад работата ми има един спортен център, че и басейн има освен фитнес, та утре в обедната ще спортувам, дано Joy
Хубав ден и месец от мен!

# 73
Благодаря, дами!

Мария, с наколенки е, сини.

# 74
Вася, прибрахме се посред нощ, така съм вдигнала мерника на СУ, че се надявам да го видя на церемонията по дипломирането вече. Пък и тя не е първолачка, ще се оправи и сама.

За дрехите- изнесохме 2 пълни куфара и чанти обувки на Никол, не забелязвам да се е отворило повече място, странно. Сега вече си сядам на задника да си оправя къщата, че Турция, студентка...общежитието е по- чисто от вкъщи в момента.
За лекарствата от Турция- имайте предвид като поръчвате , че никъде няма цени и никакви бележки не дават, много е неприятно, аз се връщах да помоля да ми кажат цени. После четох, че не било много разрешено, трябвало на различни места из багажа. Иначе са много евтини да, аз си накупих стандартните от типа на тайлол, парацетамоли, нурофен и капки Отривин.

Заради теснотията и у нас всяка мебел ми е повдигаща и отдолу стоят дрехите за другия сезон, възглавници и тем подобни също. 

Общи условия

Активация на акаунт