Искам да кажа ... (151) през октомври 2018

• 192 966
  • 5 529
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Добро утро.
Благодарв за темата.
Титина и Калинката бързо да оздравеят.
Али браво на човечето,голям вече.
Лиляна ТМ да се успокои и да се прибере скоро.

Аз нося още летни дрехи Simple Smile
Хубав месец,малкото ми слънчице ще стане на 1 годинка.

# 16
Добро утро!
Титина с свещички за температурата на Калин? Дано се оправи бързо!
Лиляна, ТМ да не се офлянква. Магазин го чака.
Аз поднових гардеробите само с частта за ранна топла есен. Демек нищо не съм свършила. Обаче зазимих обувки, изхвърлих обувки, изкарах есенни обувки. Е, не съм капо.

# 17
  • София
Честити октомври!
Някой ще прави ли революция?

Есенен гардероб немА тая година, направо зимен. Не се шегувам, обличам си дрехи, с които си карах миналата зима Rolling Eyes Единствено якето още не съм изкарала и се нося с една грейка на детето, но днес мисля да си го извадя. Като вися по площадките по час-два и много студено ми става. Освен да почвам и аз да си играя. Катерицата като не се спира, ръчичките и муцунката му са все топлички.

# 18
Добро утро!
Лили, мерси за темата и стискам палци мъжът ти скоро да е във форма!
Не съм извадила есенните дрехи, мисля следващия уикенд да го свърша.
Успешен ден!

# 19
  • Germany
Добро утро!
Титина, да оздравявате бързо с Калин!
Алечка, честито ви проходило човече!
Лиляна, дано мъжа ти е по добре днес!
Аз май също се разболявам... Глъхнат ми ушите и носа ми е запушен. Днес съм и на гинеколог. Стиснете по едни палци, моля.
Не съм прибрала още летните дрехи, но на децата обновихме гардероба, та си имат и есенни вече. Още малко блузи трябва да взема на големият, че е пораснал за един месец още 2см и се оказа, че само новите му стават.
Лека и спокойна седмица на всички!

# 20
  • София
Добро утрооо! Честит октомври и лека нова седмица. Heart
Как сте писанки?
Позачезнах за известно време, че много работа ми се отвори и поне още месец ще съм така.
Нашият гардероб е много голям и нищо не вадя и пренареждам. Кеф ти летни дрехи, кеф ти зимни. На Кати вчера оправих гардероба, че там положението беше майка плаче!

Болните да оздравяват, а здравите да не се разболяват.

# 21
  • София
Добро утро!
Лили благодаря за новата тема! Hug
Честит нов,есенен,месец!
Още преди 10 дни изкарах по-есенни дрехи и летните ги прибрах.Но като гледам прогнозата дават тази седмица пак да се позатопли.Разбира се лято вече няма да има.
Иска ми се и да разчистя гардероба от дрехи,обувки и чанти,които няма да се носят.
Лили дано мъжът ти го изпишат днес и е по-добре!
Честити ходещи крачета на кИфтето на Алечка!
Титина бързо оздравяване на теб и младежа!
Ети стиснати палци за баща ти!
Ренко сподели какво си заслужава да се купи от Одрин,че точно това питах вчера тук?

Хубав месец момичета и две момчета! bouquet

# 22
Добро утро, момичета!

Спорна седмица желая и по-малко студ и дъжд!
Мони, имаш палците ми Grinning

Не съм отписала още циганското лято аз Wink поизвадила съм туй онуй, но не и зимните дрешляци.

Лили, всичко да се оправи с мъж ти, да се успокои и възстанови!
Хубав ден на всички  Grinning

# 23
Али,корите им за баница са уникални!За перилните и почистващите е ясно,но аз специално,останах недоволна от Ариел профешанъл.Пълнителите за ароматизатори Амбипур бяха страшно евтини,към 3лв идваше броя.Имат и много хубава тоалетна хартия Blush .Това се сещам за сега.Този път ще ходя главно за дрехи,а като проверявах цените на едни марки онлайн,останах очарована.А,и малко лекарства мисля да взема.Ако нещо друго те интересува и мога да помогна съм насреща,а в събота мога да дам подробен отчет Grinning

# 24
Бързо оздравяване на болните! И аз нещо се гътнах, ноложи се снощи в 2  любимия да ми прави чай и да ми мери температура. Някакво вирусче караме на крак, ама аз ще полежа, май.

# 25
какво си заслужава да се купи от Одрин,че точно това питах вчера тук?

Добро утро!
Освен вече изброеното, има един много хубав магазин в Одрин "Мадам Коко", точно срещу касите в мола. Страхотни купички, чашки, джунждурийки за дома

# 26
Добро утро, другарки:) Чудно временце, а? Мъгла и дъжд и студ. Жаки си я проводих на градина с баш зимно яке. Там не знам дали са пуснали отоплението та и елече и сложих в раничката. Гардероби оправях, но ние много зимни неща нямаме, само якета, иначе бузките са по- скоро есенни. На 11 декември заминаваме. Догодина ще се подготвяме за българска зима.
Сега още не сме на студена вълна, в четвъртък отиваме в Турция, дано там ни даде още малко слънчице.

Лили, дано днес е по- добре мъжа ти!

Болните да оздравяват!

Лека и спорна да ви седмицата!

# 27
какво си заслужава да се купи от Одрин,че точно това питах вчера тук?

Добро утро!
Освен вече изброеното, има един много хубав магазин в Одрин "Мадам Коко", точно срещу касите в мола. Страхотни купички, чашки, джунждурийки за дома
Кой мол,Ераста ли?Ако е там,ще го прегледам това магазинче,че май е точно за кукувици като мен Joy

# 28
  • ту тук, ту там
Ех, Рамацоти, сега ме мотивира да ходя в Турция! 😜🤗

Добро утро и честит октомври! 🍁

Някой ме беше питал каква е идеята на шоколад с масло. Моята идея е, че ми харесва. А идеята в контекста на НВ ВМХ я има в темата за този режим. 😊

Не спахме никак ние. Малкото май има някаква температура, която обаче термометърът не отчете. Ама аз го усещам. Баткото нещо не иска да си спи в стаята, 100 пъти се примъква при нас. Резултатът от всичко е  Tired

# 29
Не, в Ераста имаше друг магазин от този тип на първия етаж.
https://www.madamecoco.com/sofra/

Общи условия

Активация на акаунт