Искам да кажа ... (151) през октомври 2018

• 193 538
  • 5 529
  •   1
Отговори
# 5 490
Джена, взимай мерки с тези космелъци, че да не ти замине имиджа зарад тях!

# 5 491
  • Бургас
Мари,не,няма да заминаваме.
Анджи,Ланд,Коте,Хърчо,Джен,само да не изпусна някой ще се пукна да се ядосвам,да ме извини,слаба памет имам.
Има неща,които ме тормозят,но ще  минат.Рано или късно!
Благодаря ви,мили мои,че ме мислите!
Не искам да ви натоварвам с моите терзания.
Гушвам ви всички!

Много красиви страшилища видях.
Не всички де,че имаше изтрити снимки.
Обаче Сам не може даже и с грим да скрие чаровната и пленителна усмивка,която има и светещия поглед също!

Голямо чакане беше за връщането на екскурзианта. В 18.40 благополучно,живи,здрави и изпълнени с емоции се прибраха! Ходили са в зоопарка и е очарован от животните! За всички разказва! Купил си магнитче за спомен! Много хубаво е било,доволен е!
Вече спят и двамата!
Аз пийвам винце и наглеждам форума.

# 5 492
Привет, банда!
Карзче, да ти се махат проблемите от главата! Гуш и от мен!
Алечко, някой ти е намигнАл. Wink
Косми ненавиждам и ги махам от всякъде. Щерката още е малка да я мисля, други са ми тегобите с нея.
Хелуин не празнувахме, но на децата, които звъннаха, дадох ябълки. За това се сетих първо, ама и те се зарадваха.
Днес ми беше хубав ден, почвам да си мисля за някакви варианти за 4 часов работен ден. Екстра ми беше като се прибрах в 2 на обяд. Хем дремнах с Катка, хем и разходка хубава си направихме, че и чушки им напълних. Работна булка. 😆
Приятна вечер на всички. Забравих да кажа, че много сладко- страшни деца видях! Бонбони и половина са ви! Simple Smile

# 5 493
  • София
Хайде наздраве Карз!Дано всичко е наред вече!
Ленд браво!Продължавай в същия дух! Hug
Нещо е много тихо у нас.Детето е на парти,но не пожела да спи там.Поканата беше с преспиване,но искала да си спи в леглото.Та сега чакаме да стане време за прибиране,а аз хвърлям по един поглед на форумО.

Последна редакция: ср, 31 окт 2018, 23:10 от Ali97

# 5 494
  • Sofia
ай с'я, на тъмно и студено, кой ти гледа  Mr. Green Whistling
ИмиЖ?,к'о речИ?  newsm78
Дрийм-че хич не пропускай,ако имаш възможност да си на половин ден.Никой няма да ти върне времето с детето  Peace.А и в КТ е записана такава законова възможност за родители(майки) на деца до 8 год. възраст (ако не бъркам).
Карз-и,  Hug

# 5 495
  • София, Младост
На Бри, стафиди и винце съм. Джена ще ме разбере Simple Smile. Наздраве!

# 5 496
  • Sofia
На Бри, стафиди и винце съм. Джена ще ме разбере Simple Smile. Наздраве!
Flutter даже да 'зема и да завторя? ей тъй за компания  Hug!
Наздраве!

# 5 497
ай с'я, на тъмно и студено, кой ти гледа  Mr. Green Whistling
ИмиЖ?,к'о речИ?  newsm78
На теб трябва да има косми само на главата ти. На други места и около теб не са добре дошли.

# 5 498
  • Бургас

Карзче, да ти се махат проблемите от главата! Гуш и от мен!
Дай Боже! Чул те Господ и там всичко подобно,което се казва!
Благодаря ти,Лайк!

Наздраве,Али!

Алечко,и аз знам за златен пръстен. Като дете съм имала по 3-4 ечемика на око,няма да ти казвам на какво приличах.Казваха ми,че било пречистване на кръвта.Търках като луда със златен пръстен. Другият лек е да си удряш чомбер (така му казвахме като деца,та трудно е да се обясни) с пръст.Уххх,дано да ме разбра за какво ти говоря.

Обезкосмяването е мор в момента при мен,че епилатора ми сдаде багажа. Карам на бръснача. Обаче гадна работа,много ми изсушава кожата.За момента нямам вариант за фото епилация.Харесват ми добрите резултати,които чета за нея.

# 5 499
Пуууу, чак сега се успокои и заспа вашата приятелка Жаки:) Гомямо вълнение, голяма превъзбуда! За пръв път обикаля по улиците с голяма тумба деца, много го чакаше този момент и само го говореше, но в крайна сметка е разочарована сякаш. Не било както си го е мечтала😂🤪 Много груби били батковците, избутвали ли я и взимали всичките бонбони Simple Smile)
Моя приятелка я води с нейното дете, аз изобщо не бих, но тя щом се наема да обикаля и покани и Жаки, я пуснах.
Събрала е доста бонбони, две пълни тикви:) Но няма да ги яде, ще пита в градината дали може да ги занесе на децата. Предполагам няма да може, но тя щала да пита. Simple Smile
Хич не го тача аз Хелоуин, но малките деца се радват, нека се забавляват:)

# 5 500
Дженко, Мамин Златен е той Laughing Heart Eyes, за Салон Ефект ли става дума?

Кога трябва да се сменят гумите я кажете. Слушах не дослушах новините, трябва да търся из нета инфо, че освен с градуси и с дата май е обвързано или пак не съм разбрала newsm78

И у нас останаха бАнбони, ще има да си кръцка ММ поне месец, даже направо ще му навра плика в чантата да си ги носи, да не ми се размотават у дома и да ми се подмятат.

# 5 501
  • София
Любимият е идеално окосмен за моя вкус, тоест почти никак, а големият батко май е на него. Уви, малката косматка се е метнал на мен. Рус е засега, ама си личи - то са веждИ, то са бакенбарди, чудо! Поне е мъж - кеф му оскубан, кеф му натюр, все ще се намери коя да го 'ареса. Ами ние, жените, да му мислим!
Козуначко засега е само плюшен Heart Eyes

# 5 502
Никой не минава при нас. Детето искаше да обикаля, мислех да го провождам с останалите деца като минат, пък то... Аз съм се сгласила в черно и с тъмно червило, една шапка имам тука с една мрежичка отпред, но и аз на пребита домакиня го докарвам.

Скапах се днес, тресе ме ПМС, което рядко ми се случва и си нямам отработена реакция. Много е изморително емоциите ти да играят в едната и другата крайност.

Искам дълъг горещ душ и легло, хич не ми е до Хелоуин.

Карз 🤗🤗

# 5 503
  • София, Младост
https://Джена, с компания е по- сладко Simple Smile
Белинда, малкия косматко викаш Simple Smile. Ще ме умориш..
Току що звъннаха някакви дечурлига за бонбони. Леко невъзпитано ми се струва по това време.. ъм?

# 5 504
  • Бургас
При нас никой не минава.
Имаме много деца в блока,но и те не си падат по Хелуина.
И по добре.

Общи условия

Активация на акаунт