Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети (79) - октомври 2018

• 109 740
  • 1 821
  •   1
Отговори
# 30
  • Русе
Страхотна нова тема, дано е късметлийска за всички!!
Днес съм си забравила телефона у дома, така , че от вас ще се информирам за развитието на игрите, амного май бяха до днес?

# 31
Честит нов месец и много награди!
Аз мога да се похваля само с чаши от Каменица.
Бондюел не съм открила, но и не им ползвам продуктите.
Детето спечели плюшка от Данонино. Аз преди това теглих две картончета и таратанци. Имаше доста картончета в тестето, но бяха останали малко награди.
Сега една плюшка ще е ябълката на раздора между двама братя, та съм я скрила. Ако не спечелим втора, тази ще я подаря на някое детенце.
В кои магазини е играта на Данонино със скреч картите

# 32
Аз да се похваля спечелих  дневна награда детска книжка „Приключенците от Бондюелия“ Simple Smile

Честито Simple Smile Имейл ли получихте Simple Smile

Не,влезнах в сайта на Бондуел и погледнах на победители.Четох правилата дали трябва някъде нещо да пиша или да се обадя за наградата,но нищо не пишеше по този въпрос.Може да пращат наградите без да съобщават

# 33
  • София
Много красива тема, дано ни е късметлийска! Само хубави печалби да има, да нямаме поводи да споменаваме определени семейства! Simple Smile
С нищо не мога да се похваля - не играя почти никъде. Още чакам една скапана флашка от mysparx, ще им пиша днес-утре последно и после ги зарязвам. Егати и флашката... По охлюв да я бяха пуснали, щеше да дойде досега. От Китай!

# 34
  • при късмета
Честита тема и много късмет на всички!

Аз да си пренеса въпроса тук:
А къде крият сърцата? Всички кутии в магазините бяха намачкани и проверени. То като стиснеш кутията от страни и тя се отваря.
Тези бисквити имат още една,  фолиева опаковка, вътре в картонената. В нея, при бисквитите е бижуто. Невъзможно е да разбереш дали има в нея, отваряйки само картонената. В толкова кампании съм печелила веднъж.

Писах на Милка от информиращия имейл, че печеля игра. Гледам, че е минал месец, а при мен я няма. Да видам кога и какво ще ми отговорят

# 35
  • София
Аз да се похваля спечелих  дневна награда детска книжка „Приключенците от Бондюелия“ Simple Smile

Честито Simple Smile Имейл ли получихте Simple Smile

Не,влезнах в сайта на Бондуел и погледнах на победители.Четох правилата дали трябва някъде нещо да пиша или да се обадя за наградата,но нищо не пишеше по този въпрос.Може да пращат наградите без да съобщават

Благодаря Simple Smile Погледнах сайта и аз печеля Simple Smile Много се зарадвах Simple Smile Харесвам плюшените зеленчуци Simple Smile И аз четох правилата и търсих същата информация, но няма. При регистрация обаче адрес не сме давали. Само имейл и телефон. Може ще пращат имейли или ще ни звънят Simple Smile

# 36
Игра в Инстаграм (между другото, през последните два часа видях много нови игри, но са все свързани с Фб и наградите не са много - в Инстаграм шансът е по-добър, затова я поствам): https://www.facebook.com/Cappy/photos/a.760551604015390/22076066 … ype=3&theater

# 37
  • София
Аз съм с 2 мишки от Милка.
Ще се боря за 2-ри куфар!Добре,че наближават празници,та ще раздавам шоколади 😂

# 38
  • Варна
Благодаря за новата тема, прекрасна и есенна! Само на късмет да ни е!

Аз имам печалба от iLoveBulgaria, за пръв път печеля оттям, днес ще мина през офиса им да я взема и ще пусна снимка.

Чакам само едни бири от Ариана, то вече не е мноо за бира, ама...

Играта на Престиж ми звучи добре, ще купуваме бисквити. Simple Smile

# 39
# 40
Честит нов месец и много награди!
Аз мога да се похваля само с чаши от Каменица.
Бондюел не съм открила, но и не им ползвам продуктите.
Детето спечели плюшка от Данонино. Аз преди това теглих две картончета и таратанци. Имаше доста картончета в тестето, но бяха останали малко награди.
Сега една плюшка ще е ябълката на раздора между двама братя, та съм я скрила. Ако не спечелим втора, тази ще я подаря на някое детенце.
В кои магазини е играта на Данонино със скреч картите
Аз от Кауфланд си теглих скреч карта и спечелих плюшко.

# 41
Аз пак с въпрос:
На Калиакра регистрираните вече бележки участват ли във всички тегления или са си само за седмицата, в която са регистрирани?
В правилата нищо не пише. Писах им на мейла, но не ми отговарят.

# 42
  • русе
Здравейте и аз миналата седмица търках скреч карта на Данонино,но нищо...Аз бях по-разочарована от сина ми😁😁😁Тия дни ще купя сигурно пак...

# 43
И аз в Кауфланд търках карти на Данонино. Рядко купувам, а миналата седмица хванах на промоция та накупих.

# 44
  • Вестерос
Захарче, мерси за темата!

Много награди на всички желая!

Мрън , мрън за мен, че не печеля последно време Sad

Досадниците марш от темата ни!

Общи условия

Активация на акаунт