Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети (79) - октомври 2018

• 109 745
  • 1 821
  •   1
Отговори
# 45
Благодаря за новата тема, прекрасна и есенна! Само на късмет да ни е!

Аз имам печалба от iLoveBulgaria, за пръв път печеля оттям, днес ще мина през офиса им да я взема и ще пусна снимка.

Чакам само едни бири от Ариана, то вече не е мноо за бира, ама...

Играта на Престиж ми звучи добре, ще купуваме бисквити. Simple Smile

Честито! От коя игра на ILoveBulgaria имаш награда?

# 46
# 47
За играта на Каменица  - веднага ли ви изписва, че печелите?

# 48
Сега се сетих за играта на Тофифи в правилата пише
Скрит текст:
Промоционалните седмици и датите за тегленията на дневни и седмични награди са както следва:

17 септември – 23септември (теглене на 25 септември 2018 г.);
    24 септември – 30 септември (теглене на 04 октомври 2018 г.);
    1 октомври – 07 октомври (теглене на 11 октомври 2018 г.);
........ и т.н

никъде не намирам печелившите от 25 септември, то дойде време за втората седмица, вече Rolling Eyes някаква информация имате ли по въпроса

# 49
Честита тема и много награди на всички! Аз да се похваля с чаши каменица и от морени си получих колонката /някой питаше за кодове, искаха само последния, с който е спечелено/.

# 50
Сега се сетих за играта на Тофифи в правилата пише
Скрит текст:
Промоционалните седмици и датите за тегленията на дневни и седмични награди са както следва:

17 септември – 23септември (теглене на 25 септември 2018 г.);
    24 септември – 30 септември (теглене на 04 октомври 2018 г.);
    1 октомври – 07 октомври (теглене на 11 октомври 2018 г.);
........ и т.н

никъде не намирам печелившите от 25 септември, то дойде време за втората седмица, вече Rolling Eyes някаква информация имате ли по въпроса
И аз за това щях да пиша и питам🤔
Гледам че никой не коментира Тофифи...
Да се похваля за експресната доставка на Парашутката от Морени.Доста е големичка.. детето е страшно доволно...само че не е лято...
Някой получи ли си наградата от играта във форума за  продукти със Зеолит?

# 51
  • София
За играта на Каменица  - веднага ли ви изписва, че печелите?
Не. Ако те изтеглят ще получиш смс. Успех.

# 52
В момента чакам само тенджерата и касеролата от Кока Кола; като намеря Зеро със златна капачка, ще играя и за тава.
От новите игри исках да участвам в Милка, но не намирам с кодове; исках поне да опитам един-два пъти в играта на Марс, но също не откривам. При бисквитките ще участвам активно.

Играта на Лайън приключи и са си изтрили страницата. Интересно, дали ще публикуват печеливши от четвъртото теглене, или са се отказали.

Играта на Марс вече е активна, между другото: https://my.promomars.bg/

# 53
Някой получи ли си наградата от играта във форума за  продукти със Зеолит?

Аз чакам, но още нищо. Дори не са ми отговорили на писмото в което си изпратих данните.

# 54
Захарче, прекрасна тема! Благодаря ти за труда Flowers Hibiscus

Дано да има  този месец повече поводи за радост в темата!

Иначе няма с какво да се отчета - от никъде нищо.
Голямо мрън Stuck Out Tongue Winking Eye

# 55
  • при късмета
Аз пак с въпрос:
На Калиакра регистрираните вече бележки участват ли във всички тегления или са си само за седмицата, в която са регистрирани?
В правилата нищо не пише. Писах им на мейла, но не ми отговарят.
И аз не можах да разбера. Запазих бележката, защото не смятам да купувам повече маргарин, първия си стои още не отворен.

В Била и Фантастико няма бисквити Мираж, които да имат информация за играта на кутиите. Във Фантастико бяха на промоция, явно новите са дошли и трябва да разкарат старите.
Пак там питах и за играта на Сушард, че искам да се включа, казаха, че не участват. Къде да видя кои обекти са в промоцията?

На тофифи миналата година нещо бяха оплескали играта, сега не съм се включвала. Много са малко наградите.
След 2 седмици мъжа ми има рожден ден и така и така ще се купуват бонбони, ако не намеря сушард, ще взема тофифи

# 56
# 57
От новите игри исках да участвам в Милка, но не намирам с кодове; исках поне да опитам един-два пъти в играта на Марс, но също не откривам. При бисквитките ще участвам активно.

В СБА срещу Стоматологията (Плевен) видях че има Милка с кодове, дано ти върши работа.

# 58
  • София
В тази игра как се събират точки Simple Smile Четох правилата, но не виждам предизвикателства за събиране на точките, както пише в правилата Simple Smile Но пък в класацията има хора с 200 точки, а при регистрация получаваш 10 точки Simple Smile

https://www.thehuntersleague.bg/

# 59
Здравейте, понеже имаше въпрос за наградата от форумната игра на Олимпус - ние си я получихме още миналата седмица. Исках за пусна снимка, но се малко се замотах. Ето я, детето се радва много. Поздрави и много печалби през този месец.

Общи условия

Активация на акаунт