Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети (79) - октомври 2018

• 109 764
  • 1 821
  •   1
Отговори
# 60
Играта на Лайън приключи и са си изтрили страницата. Интересно, дали ще публикуват печеливши от четвъртото теглене, или са се отказали.

Аз я виждам страницата, отварям я от "минали промоции".

https://promo.nestle.bg/archive/shokoladovi-i-zaharni-produkti/o … divoto-v-stila-si

# 61
kelly_m6, благодаря!

# 62
Вчера купих два пакета брашно Софиямел- класик и екстра за 2.99 лв + книжка с рецепти.
http://prikachi.com/images.php?images/337/9411337W.jpg
Някои да помогне на лични как да прикача снимката, нестава с и посредата линката.

Последна редакция: пн, 01 окт 2018, 14:01 от rosicapi

# 63
Днес, видях лимитирана промоция на Neskafe. В картонена опаковка 20 бр 3в1 и подарък брандирана термочаша. Цената: около 6,60 лв. Надявам се да ви е полезна информацията Smile

# 64
Между другото ето магазините за цяла България които участват за играта на Бондуел Simple Smile

https://www.facebook.com/notes/bonduelle/%D0%BF%D1%80%D0%B8%D0%B … 1666366590157673/

# 65
ангелче Simple Smile ,

Логично е да няма игра за размяна на лего-части от играта на Билла, защото за всяко дете всяка допълнителна част е добре дошла, дори някои деца като си съберат комплекта биха се радвали на още и още допълнителни каквито и да са - защото с тях ще може да си играят и вмъквайки въображение. Simple Smile

# 66
В тази игра как се събират точки Simple Smile Четох правилата, но не виждам предизвикателства за събиране на точките, както пише в правилата Simple Smile Но пък в класацията има хора с 200 точки, а при регистрация получаваш 10 точки Simple Smile

https://www.thehuntersleague.bg/

и аз немога да разбера къде са предизвикателствата,но поне ще участваме за малки и средни награди Simple Smile

# 67
Регистрирах се, но изобщо не разбирам какво трябва да правя сега?

# 68
  • София
Излязоха печелившите в Спаркса.

# 69
  • София
Някой получи ли си наградата от играта във форума за  продукти със Зеолит?

Аз чакам, но още нищо. Дори не са ми отговорили на писмото в което си изпратих данните.

И аз не съм, но имам смс от Спиди, пише, че е козметика и предполагам, че е пастата за зъби, която спечелих от тази игра.

# 70
  • София
ангелче Simple Smile ,

Логично е да няма игра за размяна на лего-части от играта на Билла, защото за всяко дете всяка допълнителна част е добре дошла, дори някои деца като си съберат комплекта биха се радвали на още и още допълнителни каквито и да са - защото с тях ще може да си играят и вмъквайки въображение. Simple Smile

Да, така е, но искаме да съберем всички части и затова попитах Simple Smile От щандовете ни се повтарят много пъти Simple Smile

# 71
В Билата на центъра на Плевен има сникерси с кодове, а на едните шоколади Милка има стикери, но точно те са с най-висока цена и не ми се искаше да взема от тях...

# 72
  • София
Разбира се, в спаркса ме няма; милки със стикери няма в обичайните ми магазини; кола  със златни капачки също 😊 Само в лидълската милка се включих, дано да участват  във всички тегления непечелившите бележки, че няма нищо по въпроса в правилата.

# 73
  • Стара Загора
Разбира се, в спаркса ме няма; милки със стикери няма в обичайните ми магазини; кола  със златни капачки също 😊 Само в лидълската милка се включих, дано да участват  във всички тегления непечелившите бележки, че няма нищо по въпроса в правилата.

А това видя ли го Hug

Цитат
Поради невъзможност да установим контакт с потребителя meri_vel се наложи да бъде изтеглен нов печеливш, който ще получи ваучер за пазаруване от магазините на LC Waikiki. Това е:

yovanka

Честито!

# 74
  • София
Тъкмо пишех оплакването и се появи знак за ЛС 😁😁😁 Та, оттеглям си мрънкането.😂😂 Успешен октомври на всички!

Общи условия

Активация на акаунт