Клиники в Истанбул - тема 7

• 92 067
  • 761
  •   1
Отговори
# 180
Здравейте, момичета! Бих искала да попитам каква е цената на лекарствата, необходими за един опит. Зная, че е много индивидуално, но все пак да ме ориентирате, тъй като аз лично не успях да разбера много. Благодаря!

На мен стимулацията ми излезе 800 лв, щадящи малки дози- фол.киселина, Зитротек ( еднократен антибиотик за мен и мъжа ми),Гонал ф, цитротид, и накрая Овитрел.

# 181
Здравейте момичета, имам въпрос. На някоя от вас изписвали ли са й Кринон гел след пункция?

# 182
Здравейте момичета. Бихте ли ми казали, тези от вас, които са плащали с карта процедурите в Бахчеджи, колко ви е излязла процедурата като сума в лева?

# 183
Аз само бих ви посъветвала да си видите курса на лирата ( продава)  през вашата банка. Защото се оказва, че всяка банка има различен курс, и моята ЦКБ е с най- неизгоден. А за сума от 5000 лв, например,  може да се загубят над 100 лв от превалутиране. Например на Уникредит идва по- изгодно.

# 184
  • София
Здравейте,
Вече два дена чакам отговор от новите момичета и нито на мейла нито на телефона ми отговарят.Някоя от вас свързвала ли се е тези дни с тях?
Отговориха ми,извинявайте за безпокойството.

Последна редакция: ср, 07 ное 2018, 16:53 от tanyalv

# 185
Здравейте,
Вече два дена чакам отговор от новите момичета и нито на мейла нито на телефона ми отговарят.Някоя от вас свързвала ли се е тези дни с тях?

Здравей, аз преди малко говорих с тях. Имат много работа, най-добре им звънни. Аз такава правя. Blush

# 186
Здравейте момичета, имам въпрос. На някоя от вас изписвали ли са й Кринон гел след пункция?
На мен са ми изписвали, когато се готвим за пресен трансфер.

# 187
Здравейте, можете ли да ме ориентирате каква е цената на Менопур 75 Е и някой има ли възможност да съдейства с доставка?

# 188
На мен са ми изписвали, когато се готвим за пресен трансфер.

Благодаря, и аз така проучих, че го изписват при свеж трансфер. Просто ми стана странно, защото ние бяхме коментирали замразен още на първичен преглед, както и с нагласа за ПИД. Затова и се зачудих дали да го почвам сега или да изчакам отговор от Мемориал.

# 189
Аз имах Кринон гел след стимулация. Нашата нагласа беше също ПИД и после ЗЕТ, но преди да достигнат 5 ден, няма как да са сигурни, че ще има такива за генетично, затова за всеки случай, се подготвяш за пресен.
Успех ❤

# 190
Здравейте момичета. Дежурните аптеки в неделя, 11.11.2018, в Шишли, са изброени по-долу. Пишете ни ако Ви се налага да намерите аптека в друг квартал или извън работно време през седмицата и с удоволствие ще Ви насочим. Уголемена карта в Гугъл Мапс с разположението на аптеките можете да видите тук: https://drive.google.com/open?id=16cPetPIwe3lpkAOSyZMRbsi1K7s&usp=sharing

MECİDİYEKÖY ECZANESİ
Address: Mecidiyeköy Mahallesi, Selahattin Pınar Caddesi, 20-A, Mecidiyeköy, Şişli
Tel: 0 212 211 89 83

ŞİŞLİ SIHHAT ECZANESİ
Address: Şişli Merkez Mahallesi, Teyyareci Mehmet Ali Bey Sokak, 6/E, Şişli
Tel: 0 212 240 22 62

TOPAĞACI ÜLKÜ ECZANESİ
Address:Teşvikiye Mahallesi, Nişantaşı Ihlamur Yolu Sokak, 32/B, Teşvikiye, Şişli
Tel: 0 212 247 20 01

YENİ VİOLET ECZANESİ
Address: Feriköy Mahallesi, Kurtuluş Caddesi, 150/B, Feriköy, Şişli
Tel: 0 212 225 26 80

# 191
Случвало ли се е на някой ембрион с топ качество 6аб да няма признаци на живот след размразяването?

# 192
Случвало ли се е на някой ембрион с топ качество 6аб да няма признаци на живот след размразяването?

И аз попитах Шефкие същото, отговорът беше, че откакто тя е в клиниката такова нещо не се е случвало. Каза, че ембриолозите им са много добри и не очакват да има такива проблеми.

# 193

И аз попитах Шефкие същото, отговорът беше, че откакто тя е в клиниката такова нещо не се е случвало. Каза, че ембриолозите им са много добри и не очакват да има такива проблеми.

А все пак дават ли обяснение защо може да се е получило? Малко си е притеснително, ние днес платихме за ПИД на 3 ембриона, ще чакаме резултати.

# 194
Ембриолозите са много важни, спор няма, но ако има проблем самия ембрион, има не малък шанс, да не успее да се размрази. Аз подписах такава декларация в Мемориал, че съм информирана за това.
Не знам дали сте правили ПИД? Не винаги добрия външен вид на ембриона, значи добро качество.
На мен ми върнаха ембрион, 100% здрав след ПИД, с качество 5АА и в 6седмица последва мисед.
Не знаем какво печелим, когато губим шанса си Heart
Успех на всички Hug

Общи условия

Активация на акаунт