Клиники в Истанбул - тема 7

• 92 032
  • 761
  •   1
Отговори
# 165
Момичета, моля ви за информация ако някоя от вас е запозната, че тук няколко д-ра питам и всеки различно ми казва... При замразен трансфер откога започват да се броят гестационните седмици?
Благодаря ви

На мен са ми казвали, че се брои от последния ти менструален цикъл. Бих могла да ги питам утре в Мемориал ако искаш?

# 166
Много благодаря. Аз питах Нериман и тя ми обясни.
Благодаря още веднъж. Успех и поздрави на любимите ни Мемориал и Истанбул 😘

# 167
Здравейте! Някой правил ли е цветна снимка в Мемориал? Ако може да споделите как протича и дали е болезнено, тъй като ни казаха, че апаратурата е различна от БГ и не е болезнено.

# 168
Цветната снимка я правят в Ехомар, не в Мемориал. Усеща се леко напрежение, като при цикъл, за около 2-3 мин. При мен тръбите не бяха запушени.

# 169
Цветната снимка я правят в Ехомар, не в Мемориал. Усеща се леко напрежение, като при цикъл, за около 2-3 мин. При мен тръбите не бяха запушени.
И при мен не бяха запушени, но си усещах болка.

# 170
Здравейте, и аз имам час за цветна снимка в Ехомар на 17/12. Много се надявам да е поносимо, защото в БГ беше страшно.
Това което ме притеснява е че не изискват микробиология преди това, какво мислите?

# 171
Изписват антибиотик след снимката(еднократен прием)
Ако много се притеснявате ,си направете микробиологията тук,преди това.По голяма част от момичетата споделят,че не са имали никаква болка.Дъщеря ми също каза,че не е усетила нищо и доктора през цялото време й е обяснявал.
Успокойте се...ще мине!Успех!

# 172
Изписват антибиотик след снимката(еднократен прием)
Ако много се притеснявате ,си направете микробиологията тук,преди това.По голяма част от момичетата споделят,че не са имали никаква болка.Дъщеря ми също каза,че не е усетила нищо и доктора през цялото време й е обяснявал.
Успокойте се...ще мине!Успех!

Здравей. На мен не са ми давали антибиотик след това и микробиология не съм пускала. Снимката беше 5 - 8 минутки, усетих лека болка за около 30 секунди и това беше. За съжаление аз имам леко срастване, за което ще правя хистеро в София.

# 173
На мен също не ми изписаха антибиотик.

# 174
На мен също не ми изписаха антибиотик.
Може би в "Ехомар" не изписват, но в "Ачик Емар" изписват на всички.

# 175
Благодаря за отговорите!
През януари 2018 имах цветна снимка без упойка и беше много болезнено, за съжаление се оказа, че едната ми тръба е тотално запушена, а другата почти не пропуска. След последвала лапароскопия това се потвърди.
Води се вторичен стерилитет, имам прекрасно голямо момче от спонтанно забременяване.
В момента ходя на физиотерапия и пия билки, слагам компреси на корема, правя промивки, за да разбера Декември месец всичко това ще даде ли резултат.
Ако не бяха отзивите за Турция едва ли бих се решила отново на цветна снимка, настина спомените ми от БГ са  травмиращи.
Благодарение на този форум разбрах за Турция за което съм много благодарна!

# 176
Здравейте момичета цветната снимка в Турция няма нищо общо със снимката в България затова който е тръгнал за там давайте смело не се страхувайте

# 177
  • Sofia
здравейте момичета, имам нужда от прогестан инжекции, ако може някой да ми купи от Истанбул или ако имате в излишък ще съм много благодарна Simple Smile. Пишете ми на лично Simple Smile

# 178
Здравейте, момичета! Бих искала да попитам каква е цената на лекарствата, необходими за един опит. Зная, че е много индивидуално, но все пак да ме ориентирате, тъй като аз лично не успях да разбера много. Благодаря!

# 179
Правила съм 3 стимулации - къс протокол със средни дози, пач протокол с високи дози и дълъг протокол пак със средни към високи дози - между 700 и 1000 лв. са ми излизали трите стимулации

Общи условия

Активация на акаунт