Клиники в Истанбул - тема 7

• 92 092
  • 761
  •   1
Отговори
# 210
За съжаление аз съм един от случаите в които не казват много.
С еднометриоза съм, без тръби и с изчерпващ яйчников резерв.Disappointed
Преди това имам 7 опита в Надежда като последно бях и пациентка на др. Стаменов, но за там ще си запазя мнението за себе си.
Дано са по малко случаите като мен, да се борят толкова години.

# 211
Съжалявам да го прочета!
И дъщеря ми е с ендометриоза и май за нея също се очертава пътя да е дълъг.Само не знам дали ще има твоето търпение и сила.Желая ти успех от сърце!

# 212
Съжалявам да го прочета!
И дъщеря ми е с ендометриоза и май за нея също се очертава пътя да е дълъг.Само не знам дали ще има твоето търпение и сила.Желая ти успех от сърце!

Стига да има желание ще има и търпение. Дано само не и се налага да го ползва. Успех и желая.Flowers Four Leaf Clover

# 213
Днес бяхме в Бахчеджи ! Януари започваме ! Стискайте палци да имаме здрави ембриончета които да се захванат после . Пожелавам новогодишно щастие на всички

# 214
  • Sofia
Здравейте, да ви попитам след положителен тест докоя седмица биете прогестан и изследват ли нещо за да установят, че вече не е необходимо.

# 215
До колкото знам при всеки е индивидуално. Някой до 12 та седмица други по дългичко. Вероятно ще те следят.

# 216
  • София
Здравейте,момичета!Спешно търся Пролутон депо.Ако някой е в Турция в момента,скоро ще ходи или знае някой,който може да ми съдейства,моля да ми пише на лични!Благодаря!

# 217
Да попитам на някого изписан ли му е Естрофем 2 пъти по 2 хапчета като на мен и как се чувства от тази доза?

# 218
Здравейте момичета,моля ви за съвет.9ти ден съм след трансфер на 2 бластоциста и вчера прокървих-червеникаво,само веднъж.Попитах д-р Карликая но ми каза да не вземам нищо допълнително(бия си пролутекс 25 на 12 ч)Днес пак имах малко кафяво зацапване.Много ме е страх.Вчера след зацапването си пуснах кръвен тест(малко рано но Хафизе каза че ако има бебче ще покаже и така и стана-70 mil).Чета че тук в Бг при такива случай изписват дуфастон,утрогестан...Моля ви кажете ако има някоя с подобен казус как сте процедирали.

# 219
 Можеби не ви каза да пието допълнително защо о всички препарати са Прогестеронови! Щом доктора каза да не се притеснявайте не се притеснявайте , възможно е да отпадне единия бластоцид а може и да не е нищо страшно ! Повече си лежете и не се напрягайте . Дано всичко е наред
Здравейте момичета,моля ви за съвет.9ти ден съм след трансфер на 2 бластоциста и вчера прокървих-червеникаво,само веднъж.Попитах д-р Карликая но ми каза да не вземам нищо допълнително(бия си пролутекс 25 на 12 ч)Днес пак имах малко кафяво зацапване.Много ме е страх.Вчера след зацапването си пуснах кръвен тест(малко рано но Хафизе каза че ако има бебче ще покаже и така и стана-70 mil).Чета че тук в Бг при такива случай изписват дуфастон,утрогестан...Моля ви кажете ако има някоя с подобен казус как сте процедирали.

# 220
Да ви споделя малко полезна информация:
С всеки опит цената на пакета на инвитро в Мемориал се намаля с 200 евро до четвъртия когато цената вече се фиксира.
1ви опит 2310
2ри опит 2110
3ти опит 1910
4ти опит 1875 тук вече намалението не е 200 евро!
5ти опит 1875
И т. н. - дано не ви се налага да стигате до тук!

# 221
  • Бургас
При мен бяха 2450 за първият и 2250 за вторият. Ако няма трансфер 20% от сумата се връща. Мен малко ме прекараха с тия 20%. Моя грешка беше, че не поисках да ми ги върнат веднага, а да стоят като депозит за следващ опит. Те моментално ги превалутират във лири, а първият ми опит беше преди срива на лирата, съответно вторият беше вече при евтина лира и моите 20% от 2450 EUR обърнати в лири по високия курс бяха незначителна сума след като лирата се срина.

# 222
Здравейте момичета, някой правил хистероскопия в Мемориал. Може ли да ми сподели мнение, цена, като цяло процедурата как минава и какво е наложило да се направи. Може и на лично. Благодаря Simple Smile

# 223
Здравейте момичета, някой правил хистероскопия в Мемориал. Може ли да ми сподели мнение, цена, като цяло процедурата как минава и какво е наложило да се направи. Може и на лично. Благодаря Simple Smile

Аз правих хистероскопия в Мемориал. Те ми дадоха да си избера дали в Бг или при тях и аз избрах при тях.
Цената беше 1650евро. Наложи се заради двурога матка.
Всичко мина много бързо. След хистероскопията те връщат в болнична стая, там си почиваш 2-3 часа и после си свободен. Не препоръчват да се пътува същия ден и затова ние останахме да пренощуваме в Истанбул.

# 224
 Колко двурога е била ? Че и при мен има такова подозрение , Но ще се установи с точност на ЦС

Аз правих хистероскопия в Мемориал. Те ми дадоха да си избера дали в Бг или при тях и аз избрах при тях.
Цената беше 1650евро. Наложи се заради двурога матка.
Всичко мина много бързо. След хистероскопията те връщат в болнична стая, там си почиваш 2-3 часа и после си свободен. Не препоръчват да се пътува същия ден и затова ние останахме да пренощуваме в Истанбул.

Общи условия

Активация на акаунт