Клиники в Истанбул - тема 7

• 92 095
  • 761
  •   1
Отговори
# 225
Здравейте момичета,моля ви за съвет.9ти ден съм след трансфер на 2 бластоциста и вчера прокървих-червеникаво,само веднъж.Попитах д-р Карликая но ми каза да не вземам нищо допълнително(бия си пролутекс 25 на 12 ч)Днес пак имах малко кафяво зацапване.Много ме е страх.Вчера след зацапването си пуснах кръвен тест(малко рано но Хафизе каза че ако има бебче ще покаже и така и стана-70 mil).Чета че тук в Бг при такива случай изписват дуфастон,утрогестан...Моля ви кажете ако има някоя с подобен казус как сте процедирали.
Стискам ти силно палци, миличка! Hug Flowers Four Leaf Clover

# 226
Аз също правих октомври. Беше с цел оглед на матката. За щастие нищо не откриха, надраскаха я за евентуален скорошен трансфер и това е. После както след пункция почиваш малко в стаята и можеш да си вървиш. Като цяло водят тази манипулация за една от най леките. Цена 1600 евро.

# 227
Благодаря ви момичета, виждам, че често предлагат хистероскопия, без ЦС да налага това, а само с цел оглед.
Аз не съм фен на упойките и "профилактичните" манипулации, но все пак всичко правим с цел, ревлив финал Simple Smile
Така, че ще изчакам професорката да реши как ще продължим Simple Smile
Благодаря ви Heart Успех на всички Hug

# 228
Здравейте! До момента не съм писала във форума, но днес реших да споделя за нашите опити, с което да дам кураж на всяка една от вас. Борбата ни за детенце започна в далечната 2005 г., когато ми откриха ендометриоза и се наложи операция с отстраняване на 2/3 от яйчника. В деня на операцията ми се установи, че съпругът ми няма спермазотоиди в еякуата. В този момент светът се срина за нас. Първият опит ин витро беше при Владимиров, като преди това преминах през 6- мес. курс на лечение. Опита беше неуспешен, като бяхме доста разочаровани от доктора. През годините правихме различни изследвания, като съпругът ми се подложи на операция за варикоцеле. Бяхме се примирили със съдбата си. Ноо една екскурзия в Истанбул промени живота ни. Първият опит в Мемориал беше 2015 г., като успяха да намерят качествени сперматозоиди, но неуспешен. Преди вторият опит през 2016 г. ми направиха хистероскопия, а на съпруга ми Микро тесе(извадиха много сперматозоиди, които замразухме), неуспешен. Третият опит беше отново през 2016 г, като кръвният тест показа чхг-31, имаше имплантация и плоден сак, но не се чу пулс. Последва кюретаж, отново в Мемориал. През пролетта на 2017г. беше четвъртият опит, като по време на стимулацията нещата не се развиваха както трябва, след пункцията нямаше зрели яйцеклетки. Петият опит беше зимата на 2017г., оплодени яйцеклетки, ембриони достигнали до 5 ден, но само 1 годен за ПИД. Чудоо, беше без аномалии и замразен. Последва още една хистероскопия и подготовка за ЗЕТ. След трансфера си тръгнахме за България същият ден. Кръвният тест показа бременност, след два дни чхг-то се удвои. Забременях на 37 г., като бременността ми беше лека и наистина прекрасна. В началото на ноември родих най-прекрасното бебе, нашата снежинка. През годините в Мемориал с нас бяха Севда, Хафизе и Емре Торгут, прекрасни(в тежките моменти са плакали с нас). Извинявам се за дългият пост, не губете надежда! Благодарим на Севда и Емре!

# 229
честито Бебе Simple Smile Историята ви наистина ми дава кураж Simple Smile
Здравейте! До момента не съм писала във форума, но днес реших да споделя за нашите опити, с което да дам кураж на всяка една от вас. Борбата ни за детенце започна в далечната 2005 г., когато ми откриха ендометриоза и се наложи операция с отстраняване на 2/3 от яйчника. В деня на операцията ми се установи, че съпругът ми няма спермазотоиди в еякуата. В този момент светът се срина за нас. Първият опит ин витро беше при Владимиров, като преди това преминах през 6- мес. курс на лечение. Опита беше неуспешен, като бяхме доста разочаровани от доктора. През годините правихме различни изследвания, като съпругът ми се подложи на операция за варикоцеле. Бяхме се примирили със съдбата си. Ноо една екскурзия в Истанбул промени живота ни. Първият опит в Мемориал беше 2015 г., като успяха да намерят качествени сперматозоиди, но неуспешен. Преди вторият опит през 2016 г. ми направиха хистероскопия, а на съпруга ми Микро тесе(извадиха много сперматозоиди, които замразухме), неуспешен. Третият опит беше отново през 2016 г, като кръвният тест показа чхг-31, имаше имплантация и плоден сак, но не се чу пулс. Последва кюретаж, отново в Мемориал. През пролетта на 2017г. беше четвъртият опит, като по време на стимулацията нещата не се развиваха както трябва, след пункцията нямаше зрели яйцеклетки. Петият опит беше зимата на 2017г., оплодени яйцеклетки, ембриони достигнали до 5 ден, но само 1 годен за ПИД. Чудоо, беше без аномалии и замразен. Последва още една хистероскопия и подготовка за ЗЕТ. След трансфера си тръгнахме за България същият ден. Кръвният тест показа бременност, след два дни чхг-то се удвои. Забременях на 37 г., като бременността ми беше лека и наистина прекрасна. В началото на ноември родих най-прекрасното бебе, нашата снежинка. През годините в Мемориал с нас бяха Севда, Хафизе и Емре Торгут, прекрасни(в тежките моменти са плакали с нас). Извинявам се за дългият пост, не губете надежда! Благодарим на Севда и Емре!

# 230
Geri800, честито бебче! Да ви е живо и здраво. Бъдете много щастливи.

# 231
Geri800,много се радвам за вас.Когато човек много силно желае нещо,цялата вселена му помага 🍀 живо и здраво да ви е бебчето и от тук нататък пътят да ви е по-лек и изпълнен с много щастие и ❤

# 232
geri800, честито бебче! Да Ви е живо и здраво, много щастие и радост да дарява на цялото Ви семейство!
Историята ти ме разтърси, и най-красивото е щастливия финал!
За нас чакащите остава надеждата и да бъдем благословени от съдбата като Вас!

# 233
Страхотна история! Дай Боже всички да имаме такава с положителен край! Честито ви бебче! Много радости и само усмивки оттук нататък! Hug

# 234
Здравейте момичета, поздрав от Скопие;)
Който лекар е най-добрият за хистероскопия, Semra Kahraman  ли е най-добрa? Кой лекар ви e направил хистероскопия в Мемориал? Дали дават естроген или други хапчета след това?
Ivf е со същата цена като тук а хистероскопията е много по-скъпа, защо?

# 235
Здравейте момичета. Дежурните аптеки в неделя, 02.12.2018, в Шишли, са изброени по-долу. Пишете ни ако Ви се налага да намерите аптека в друг квартал или извън работно време през седмицата и с удоволствие ще Ви насочим. Уголемена карта в Гугъл Мапс с разположението на аптеките можете да видите тук: https://drive.google.com/open?id=16cPetPIwe3lpkAOSyZMRbsi1K7s&usp=sharing

AKSOY ECZANESİ

Address: Mecidiyeköy Mahallesi, Eski Osmanlı Sokak, 10/B, Mecidiyeköy, Şişli
Tel: 0 212 272 31 72

SEZEN ECZANESİ

Address: Şişli Merkez Mahallesi, Abidei Hürriyet Caddesi, 118/B, Şişli
Tel: 0 212 291 10 19

PERİ ECZANESİ

Address: Teşvikiye Mahallesi, Güzelbahçe Sokak, 11/C, Teşvikiye, Şişli
Tel: 0 212 246 51 83

GÜL ECZANESİ

Adress: Duatepe Mahallesi, Baruthane Caddesi, 70/A, Duatepe, Şişli
Tel: 0 212 233 60 05

# 236
Здравейте момичета, поздрав от Скопие;)
Който лекар е най-добрият за хистероскопия, Semra Kahraman  ли е най-добрa? Кой лекар ви e направил хистероскопия в Мемориал? Дали дават естроген или други хапчета след това?
Ivf е со същата цена като тук а хистероскопията е много по-скъпа, защо?
При моята хистероскопия беше др. Юмит и проф. Кахраман. Лекарства след това нямах. Само превантивно антибиотик. Всички медицински услуги в Мемориал са много по скъпи от България освен пакета инвитро. Аз лично не съм се интересувала защо е така.

# 237
Здравейте момичета, на някоя от вас случвало ли се е да има трансфер на естествен цикъл без кринон гел и без какъвто и да било прогестеронов медикамент?

# 238
Моят беше на естествен цикъл, но кринон гел включиха 3-4 дни преди трансфера...

# 239
Моят беше на естествен цикъл, но кринон гел включиха 3-4 дни преди трансфера...

А прогестерон непосредствено преди трансфер изследваха ли ти? Моят преди два дни беше 5,93 и казаха че няма нужда от кринон гел, в деня на трансфера пак ще го изследваме и ако се наложи тогава ще включим кринон. Получи се така, че изпуснахме момента на овулацията.

Общи условия

Активация на акаунт