Клиники в Истанбул - тема 7

• 92 102
  • 761
  •   1
Отговори
# 240
Не, не са ми изследвали. Следях се в България и пусках периодично изследвания и им ги изпращах. Спомням си, че последно бях пратила размер на доминантен фоликул и кръвни изследвания 4-5 дни преди датата на трансфера. Казаха ми - сега започни Рулид, кринон гел и (още нещо)  имаше по веднъж на ден. До самата дата. Кринон гел продължих до 12 г.с. + фолиева киселина. Това беше при мен. Наистина уцелиха нещата с минимални лекарства. И следене от България.

# 241
Здравейте момичета, на някоя от вас случвало ли се е да има трансфер на естествен цикъл без кринон гел и без какъвто и да било прогестеронов медикамент?

Имаше две момичета, които питаха за същото преди време, доколкото си спомням и двете забременяха.

# 242
Благодаря ви за отговорите момичета! До сега не бях чувала за трансфер без подготовка с прогестерон, за мен е нещо ново. Надявам се всичко да мине както трябва.

# 243
Благодаря ви за отговорите момичета! До сега не бях чувала за трансфер без подготовка с прогестерон, за мен е нещо ново. Надявам се всичко да мине както трябва.

Ще мине! Успех!

# 244
Момичета, колко дни след хистероскопия се очаква цикъл? Предстои ми сега преди Коледа и в Мемориал ще правим трансфер на първия цикъл веднага след хистерото

# 245
Момичета, колко дни след хистероскопия се очаква цикъл? Предстои ми сега преди Коледа и в Мемориал ще правим трансфер на първия цикъл веднага след хистерото

Ще ти дойде по календар с два три дни отклонение.

# 246
Здравейте момичета, и ние с мъжа ми вече обмисляме ин витро. Не ни се получава вече 6 години Sad(( Не сме опитвали преди затова съм много объркана. От известно време се ровя в интернет и разпитвам, когото мога. Има много варианти, но кой е най-оптималният с оглед на  съотношение качество-цена. Попаднах в интернет на Болница Рейап и доц. Юлкер Кахраман, но не намирам нищо тук. Болницата се намира в град Чорлу, което би било по-добре от гледна точка на пътуването, по-близо е от Истанбул. Някой има ли информация за тази болница и по специално за доктора?? Отчаяна съм, не смея да разпитвам много сред роднини и близки, разчитам на вас....

# 247
 Ако сте тръгнали до Турция , Идете си в Мемориал или Бахчеджи ! Влезнеш ли в Турция не е чак толкова далеч ! 100км нищо не решават Simple Smile
Здравейте момичета, и ние с мъжа ми вече обмисляме ин витро. Не ни се получава вече 6 години Sad(( Не сме опитвали преди затова съм много объркана. От известно време се ровя в интернет и разпитвам, когото мога. Има много варианти, но кой е най-оптималният с оглед на  съотношение качество-цена. Попаднах в интернет на Болница Рейап и доц. Юлкер Кахраман, но не намирам нищо тук. Болницата се намира в град Чорлу, което би било по-добре от гледна точка на пътуването, по-близо е от Истанбул. Някой има ли информация за тази болница и по специално за доктора?? Отчаяна съм, не смея да разпитвам много сред роднини и близки, разчитам на вас....

# 248
Напълно подкрепям Ангелина. Сигурно в Турция има и други добри лекари и клиники освен Мемориал и Бахчеджи, но предимствата, които имат те не са малко и затова сме се насочили основно към някоя от тях - доказан опит и професионализъм, много пациенти от България, всякаква информация достъпна онлайн от български пациенти ( реално няма нещо, което да ви интересува и да не може да разберете от темите във форума), коодринаторки с български, които са винаги на разположение. Разбира се, гаранция за бърз положителен резултат никога няма, но определено смятам, че си заслужват избора.

Във всеки случай не се отчайвай, а събирайте документите и започвайте и всичко ще е ок. 🤗

Ако сте тръгнали до Турция , Идете си в Мемориал или Бахчеджи ! Влезнеш ли в Турция не е чак толкова далеч ! 100км нищо не решават Simple Smile

# 249

Ще ти дойде по календар с два три дни отклонение.

Аз понеже съм с нередовен цикъл и затова се чудех. Естествено ще питам и др. Калчев, но горе долу ми беше интересно дали има някакъв медицински срок (5-7-10 дни), защото хистерото ще е на втория или третия чист ден след цикъла вследствие на спиране на Регулон.

# 250
  • София
Здравейте,момичета!Искам да пожелая много късмет на всички в тази групичка и разбира се много родени бебенца.След много загуби в малки седмици при мен една от причините се оказа не усвояването на Утрогестан,който масово изписват в Бг клиниките.Този път заменихме с Кринон гел и за сега нещата вървят доста по-добре.Тук го има,но е три пъти по-скъп от колкото в Турция,а аз имам по два апликатора на  ден.Затова искам да помоля,ако някоя от вас в момента е там и има възможност да ми донесе 3 кутии.Благодаря предварително!

# 251
Здравейте момичета. Дежурните аптеки в неделя, 09.12.2018, в Шишли, са изброени по-долу. Пишете ни ако Ви се налага да намерите аптека в друг квартал или извън работно време през седмицата и с удоволствие ще Ви насочим. Уголемена карта в Гугъл Мапс с разположението на аптеките можете да видите тук: https://drive.google.com/open?id=16cPetPIwe3lpkAOSyZMRbsi1K7s&usp=sharing

MERİH ECZANESİ
Address: Kuştepe Mahallesi, İnönü Caddesi, A/1, Mecidiyeköy, Şişli
Tel: 0 212 217 29 92

ILGIN ECZANESİ
Address: Şişli Merkez Mahallesi, Abidei Hürriyet Caddesi, 132/, Şişli
Tel: 0 212 232 25 68

FULYA ECZANESİ
Address:Harbiye Mahallesi, Teşvikiye Caddesi, 45/A, Nişantaşı, Şişli
Tel: 0 212 241 12 62

FERİKÖY MERKEZ ECZANESİ
Address: Duatepe Mahallesi Avukat Caddesi 19/A, Duatepe, Şişli
Tel: 0 212 248 45 27

# 252
dream123, не би трябвало да има отклонения в цикъла,
особено ако не е оперативно хистеро.
Аз правих в края на миналия месец лапаро + хистеро в ТР,
моят доктор ми каза, че няма да имам отклонения.
При мен интервенцията беше извършена на 14-ти ден от МЦ.
Късмет! Hug

# 253
  • Varna
Здравейте. Нужен ми е Прогестан от Турция. 14 ампули. Ако някой има излише моля да ми пише.

# 254
Здравейте момичета, имам въпрос към вас относно подготовката за ЗЕТ. Горе долу колко време е престоят в Истанбул преди трансфер, знам че при всяка е индивидуално, но ориентировъчно като при стимулацията ли е? На мен ми предстои трансфер края на декември.

Общи условия

Активация на акаунт