Клиники в Истанбул - тема 7

• 92 116
  • 761
  •   1
Отговори
# 255
Ако планирате там да се проведе подготовка, на естествен цикъл, от втори ден на цикъла, до самия трансфер - да, колкото стимулация, защото пак се чака овулация. Поне моят случай беше такъв.

# 256
Ако планирате там да се проведе подготовка, на естествен цикъл, от втори ден на цикъла, до самия трансфер - да, колкото стимулация, защото пак се чака овулация. Поне моят случай беше такъв.

Да така планираме, заминаваме на 2ри ден от цикъл. А отново ли така на често са прегледите? Питам, защото все пак идват празници и да знам за колко дни да запазим хотел. Благодаря за информацията! Успех на всички!

# 257
Здрасти, писах ти на лично, но сега виждам, че още не сте почнали подготовка. В Мемориал не знам как процедират, но в Бахчеджи викат на втори ден от цикъла и после пак след 2 седмици. Т.е. няма смисъл да стоиш в Истанбул. Предполагам, че в Мемориал действат аналогично. 

# 258

Да така планираме, заминаваме на 2ри ден от цикъл. А отново ли така на често са прегледите? Питам, защото все пак идват празници и да знам за колко дни да запазим хотел. Благодаря за информацията! Успех на всички!

Здравей! При мен прегледите и изследванията бяха на 2ри, 9ти, 12ти и 13ти ден от цикъла, а трансфера на 19ти ден. Опита ми беше в Мемориал. Успех!

# 259
Здрасти, писах ти на лично, но сега виждам, че още не сте почнали подготовка. В Мемориал не знам как процедират, но в Бахчеджи викат на втори ден от цикъла и после пак след 2 седмици. Т.е. няма смисъл да стоиш в Истанбул. Предполагам, че в Мемориал действат аналогично. 

Да аз съм в Мемориал, различни неща чувам, някои ги викат на 2ри ден от цикъл след това след 7 дни и до седмица им е трансфера, други пък на 2ри ден от цикъл след това след 5 дни, и затова се чудя.

# 260
dream123, не би трябвало да има отклонения в цикъла,
особено ако не е оперативно хистеро.
Аз правих в края на миналия месец лапаро + хистеро в ТР,
моят доктор ми каза, че няма да имам отклонения.
При мен интервенцията беше извършена на 14-ти ден от МЦ.
Късмет! Hug

Оперативна ще ми е тук в клиника Адела при др. Калчев.

# 261
Аз бях на естествен цикъл и предполагам, че защото на овулация се счита, че е оплождането, а трансфера е на вече 5 дневен ембрион.

# 262

Аз изкарах там 2 седмици. Първитебпрегледи бяха през 2-3 дни, после през ден, но аз съм с поликистоза и искаха да ме следят изкъсо

# 263
dream123, при мен беше за полип.
Щом е оперативно, може и да има отклонения, зависи за какво,
а и нали знаеш, че всичко е строго индивидуално.
Лекарят е този, който ще ти даде най-вярна информация.
Успех! Hug

# 264
Ще се радвам ако всяка успяла в Истанбул мама, хареса поста или сподели една хубава новина в следващ коментар Simple Smile
Някак си имаме нужда да чуем такива истории преди празниците Heartbeat

# 265
Момичета, поставени пред този проблем, нито за миг не съжалих, че отидох в Мемориал директно и извършиха първата за мен процедура там. Резултатът е почти вече на път да се роди - вярно по- рано, заради здравословни проблеми при мен, но ТЯ е добре и е в перфектно състояние. Започнахме с покупки - легълце, количка, дрешки...  Ще си имаме един новогодишен подарък!!!  Живот и здраве! 
Следя темата и искрено се радвам да помогна, с каквото знам на двойки, чийто път сега започва и са обзети от хиляди тревоги, много неизяснени въпроси и недоверие. Споделих вече и лично с много жени ( обикновено те са инициатори да се интересуват и търсят решение и лечение) , които са познати на мои приятели, както и съвсем непознати. Желая ви съвсем скоро да се включите в лечението и да си видите положителни тестове! Кураж и не се предавайте! Ако се насочите към турските доктори и клиники, мисля, че е първата стъпка към успеха! 

# 266
Момичета имам останала 1 кутия, 10 броя Клексан от 0.6. Ако някой се интересува да ми пише.
А относно успеха, забременях в Бахчеджи с близнаци Simple Smile родих съвсем скоро преждевременно заради здравословни проблеми при мен, но имам най-прекрасните и красиви деца! Ако не се беше случило това с мен щяха да се родят доносени и пухкавки, но аз и такива мишлета си ги обичам. Не се отчайвайте момичета, чудото се случва Simple Smile

# 267
Здравейте,

Аз ще правя ЗЕТ в Мемориал на 16.12 Simple Smile мноооого съм щастлива Simple Smile надявам се за Коледа да имам кръвен резултат Simple Smile

# 268
Успех на всички бъдещи мами Hug
Не спирайте да мечтаете и чудото ще дойде Innocent

# 269
  • Пловдив
Здравейте момичета.. искам да споделя дълго очакваната радост и да дам кураж на всички,които са тръгнали по този дълъг и много борбен път. Heart Eyes
9ти ден от трансфер на бластоцист бета чхг 73.6
11ти-258.. ,728 чак не можем да повярваме(че ще си имаме бебе),тъй като това беше 2ри зет, но на естесвен цикъл . А първият беше с медикаменти и приключи с биохимична.
Надявам се всичко да е наред.
Видяхме сакчето, сега дай боже и сърчицето.. Heart
Не губете надежда,просто Господ си знае момента!
Пожелавам на всички,да ни се сбъдне мечтата!!! Heartpulse

Общи условия

Активация на акаунт