Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как се приема Биозин Мама?
Каква патология може да бъде предпоставка за цезарово сечение?
Кога се препоръчва да се направи цезарово сечение?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как се приема Биозин Мама?
-
Каква патология може да бъде предпоставка за цезарово сечение?
-
Кога се препоръчва да се направи цезарово сечение?
-
Какво е мнението за приемане на Биозин Мама по време на заболяване?
-
Има ли някой, който е преживял преждевременно раждане в късните седмици?
Обаче ми разширява корема със скоростта не светлината. И както беше послушен последните дни и си мърдаше, така днес докато стигнем до болницата за тонове и взе, че заспа. С 300 зора го събудихме и успяхме да направим добър запис.
Или пък "Защо первазите на ламината са ви бели?" и веднага към ММ "Ти изобщо имаш ли думата ?!?" Да се чуди човек да се смее ли, да плаче ли.

Свеки беше така любезна да ме информира, че си е планувала отпуск покрай термина
Освен това ми се сърди, че не желая да пазарува за бебето. 1 нещо за подарък и толкова. Ама тя е малко.. на всяка манджа - мерудия
Майка ми пък сподели, че има неизползвани дни, та когато реша, че ми трябва помощ, да й се обадя. Иначе и тя като майката на Ellie се изказва не особено тактично за някои неща. И по същия начин все ми разправя едно време как било... Хубаво, ама сега не е едно време. А и аз не търпя акъли. Общо взето и двете ме натоварват психически и май повече ще пречат ако са у дома. Ще съм благодарна ако пращат храна например, или да пазаруват за домакинството. С останалото се надявам да се справим с ММ

. При нас е точно обратният полюс- нито една от двете не е изразила никакво желание да приготви или купи нещо за бебето. Имам дете на 5 години и тъй като често боледува се налага да я гледам вкъщи. Ако съм много изморена и ги помоля да я закарам до тях да я погледнат от сутринта до вечерта в повечето случай няма да откажат, но ще ми дадат да разбера, че правят компромис и че ще трябва да отложат техни ангажименти. А свекърва ми е учителка и почиваш 2 месеца и половина, а майка ми може да отсъства от работа, когато пожелае, защото с баща ми имат малък семеен бизнес.