НОЕМВРИйче сладко в мен бушува, че ще гушне мама скоро се вълнува!

• 32 010
  • 741
  •   1
Отговори
# 615
  • София
1 до секциото, 20 до термин 😂

# 616
  • София
Сега погледнах, 28 дни имам до термин. От днес съм 36г.с.

Вчера изпратихме майсторите, утре идват мебелистите да монтират кухнята, секцията и портмантото. В петък идва фирма да чисти. Живот и здраве в събота пренасяме багажа и полека лека започваме да нареждаме.

Не пия магнезий от няколко дни и вчера и днес започнах да усещам по-често стягане на корема. Вчера и кръста на няколко пъти ме заболя, без дискомфорт в корема. Но самото чувство беше странно - все едно ме дърпа да седна, а не да стоя права. Такъв дискомфорт съм имала преди да ми дойде МЦ.

Последна редакция: пн, 15 окт 2018, 16:51 от Ellie D

# 617
2 дена до секциото 🙄

# 618
  • гр.Божурище

хихиии скоро и ти ще гушнеш едно сладко съкровищеее аззз вече нямам търпение да се появява първоо заради емоциитее и второ ,защото много тежи вечее 😫😫

# 619
3-4 дни до секцио. 18 дни до термин.

Ако продължавам в тоя дух, ще родя на улицата. Малкия ми разказва играта. Днес по едно време като ме сряза долу в дясно, уплаших се. А, този екземпляр синът ми реши, че точно сега няма да върви. Ейййй, щях да го очистя.

Вечер и нощем си имам контракции, някои даже болят. Не пия магнезий от сто години, 37+3 съм, да идва.

Някой с желание за гнездене? Хвана ме яко. По цял ден подреждам, местя, чистя... Това през живота ми не е било.

# 620

хихиии скоро и ти ще гушнеш едно сладко съкровищеее аззз вече нямам търпение да се появява първоо заради емоциитее и второ ,защото много тежи вечее 😫😫
аз пък от страх не искам,колкото по наближава толкова повече ме е страх и ме е обзела една паника...

# 621
33 дни до термин 💖🍀
От няколко дни ги усещам вече тези контракции. Кръста започна отново да ме боли. Всеки ден съм с менструални болки. От 24 часа мога да спа 20. Задъхвам се от най-малкото и продължавам да повръщам от киселини. Днес едва отидох до аптеката, имах срязващи болки в слабините. Изобщо няма да й се разсърдя ако реши да излезе поне 10 дни по-рано от термина. Не се оплаквам, просто това е реалността 🙂
И ние вече сме към края на ремонта, утре ще слагат ламината и започват да сглобяват мебелите. Искам вече всичко да е изчистено и подредено и ще съм по-спокойна.

Последна редакция: пн, 15 окт 2018, 15:19 от KikiMoon

# 622
И аз имам 33 дни до термин и все още нямам дата за секциото на 30 ще се разберем с АГ. Иначе и аз като KikiMoon много се изморявам вчера сглобихме кошарата и скрина. Най вероятно утре ще отида до мама да взема всички бебешки работи (тя изпра и изглади всичко) и да почна да подреждам едно по едно.

# 623
  • русе
Колко хубаво ми звучи,че тази седмица пак някой ще си гушне бебчето. До моя термин имам 32 дни и изпитвам смесени чувства- страх от предстоящото,но и огромен ентусиазъм да взема в ръце нашата беборана. Относно болките и аз все по често ги изпитвам. Миналата седмица бях при АГ на преглед и ми взе секрет за микробиология и ме прегледа шийката (каза, че е изгладена, нз какво трябва да означава това),но след прегледа цял ден че дори и през нощта ме болеше отдолу.
Относно киселините- моите почти изчезнаха, да не казвам голяма дума.

# 624
Ние с Море сме заедно и аз имам 23 дни, но кога ще се видим само то знае Simple Smile дано изкарам поне още 10-тина дни.

Десислава и Десислава Бакалова успех  и на двете! Дано всичко мине добре и да гушкате здрави и послушни бебоци Simple Smile

Ще чакаме да се похвалите ♥

# 625
  • В сърцето на любимия човек
30 дни до термин, днес съм 35 + 4гс, надявам се да изкарам до 37гс, а най-добре до планираната дата.
Изгладена шийка означава, че бебето вече е слязло толкова ниско и я натиска, че шийка вече няма, от тук нататък следващата стъпка е разкритие. Аз изкарах с изгладена шийка 10 дни преди синът ми да реши да излиза.
Днес бях на педикюр 😁 Направих си френски с гел лак, багажа може и да не ми е готов, ама поне съм с красиви и меки стъпала и няма да ме е срам да отида да раждам hahaha

# 626
Хихихи колко яко! Време не остана Simple Smile На момичетата, на които им предстои операция пожелавам всичко да мине добре, да не се притесняват и че чакаме да се похвалят с прекрасни новини! 🍀

# 627
21 дни до термин Heart

# 628
Успех на момичетата със секцио тази седмица, всичко да мине безпроблемно 🍀🍀🍀  Не остана момичета, много скоро ще гушкате малките човечета, които все още ви разтягат корема и ви изпробват ребрата 😁😍 Донякъде ви завиждам благородно, че знаете кога ще е 🤗 Аз постоянно се чудя кога ли ще е, сутринта ли ще тръгне, вечерта ли ще е, как ли ще се усеща,ще се усетя ли да тръгна навреме за болницата 😁 Абе някакви такива неща. Засега не изпитвам страх, а някакво любопитство, ама пак ще си говорим като усетя контракциите 😂
Пънче, вчера докато се къпех и си търкам петите и си мисля "Поне те да са оправени като съм на магарето" 😂😂 не си само ти 😁

Последна редакция: пн, 15 окт 2018, 16:51 от KikiMoon

# 629
  • София
Пънче, Кики, и аз бях на педикюр миналата седмица, че и на кола маска. Утре ще се боядисвам. Няма да се излагам в родилното, хахах Grinning

Между другото вечер като се наям, което като количество не е много, но ми става тежко, и започвам да си мисля “дано не тръгна да раждам сега, че както ми е подуто, няма да ми е много комфортно”.
Като ставам до WC толкова ми се спи, че пак не е много подходящо.
През деня пък си мисля, че ако тръгне и ММ е на работа, ще трябва да се обаждам да се прибира и той в движение да работи и да организира нещата, докато някой поеме щафетата от него. Стигнах до извода, че е най-добре нещата да се случат през уикенда Simple Smile

Последна редакция: пн, 15 окт 2018, 16:59 от Ellie D

Общи условия

Активация на акаунт